Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Comparez des devis en: Toitures et charpentes  à Oudenaarde (B-9700)


  • Soumettez ici gratuitement votre demande en toitures et charpentes à Oudenaarde
  • Recevez rapidement des offres des meilleurs prestataires
  • Détaillez votre demande pour de recevoir de meilleures offres
Toitures et charpentes - Oudenaarde
 
* 1. Quel type de travaux de toiture désirez-vous?

 
 
 
 

* 2. Quel est la surface de votre toit (largeur x longueur)?

 
 
 
 

* 3. Quel type de toiture avez-vous ou désirez-vous?

 
 
 


Information complémentaire
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Voulez-vous également recevoir (sans engagements) de l'info sur:
 
 
 
 
 

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!Prénom
Nom
E-mail
Téléphone (GSM)
Vous êtes...
Rue et No.
Code postal
Ville
Pays
 
Déjà enregistré? Cliquez ci-dessous. Mot de passe oublié? Réinscrivez-vous.
Déjà enregistré?Recevez rapidement des devis gratuits: toitures et charpentes à Oudenaarde

RégionDemande de devisDescription
Flandre orientale Dakwerken voor een woning in Erpe Dit is voor de woning van mijn zoon. Ik wens hier in combinatie met dakisolatie een nieuw onderdak te plaatsen en nieuwe dakpannen. Ongeveer 150m². Houten balken nog in goede staat.
Flandre orientale Dakwerken te Adegem Wij hebben een plat dak. Dit dak zouden wij graag later isoleren en hierna epdm op plaatsen in de plaats van roofing. Het dak is ongeveer 50 m².
Flandre orientale Dakwerken voor een woning in Zele Ons plat dak in asfalt is mogelijk aan vernieuwing toe. eventueel extra isolatie indien mogelijk. opp ong 150m². werken graag nog dit jaar uit te voeren aangezien het plaatsen van zonnepanelen eveneens voorzien werd eind dit jaar.
Flandre orientale Dakwerken voor een woning in sint amandsberg Plaatsen van een nieuw dak en isoleren. De woning is 19 jaar geleden gekocht en gebouwd in 1978. Eventueel ook het dakgebinte te vervangen.
Flandre orientale Dakwerker gezocht in Deinze Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Flandre orientale Dakwerken voor de regio Evergem Ik wens dakwerken voor mijn prive. Frans dak met leien op nu , graag isoleren van buiten af, en nieuwe bedekking. Opp. rond de 100m², vrijstaand huis van 1968.
Flandre orientale Dakwerken voor een woning in Beervelde Omschrijving opdracht: graag had ik afspraak bekomen ivm een dakrenovatie te Destelbergen - verwijderen huidig dak en onderdak, vervangen onderdak, plaatsen dakisolatie en plaatsen van nieuwe dakpannen Het huidige dak is van de jaren 70.
Flandre orientale Dakwerken voor een woning in Wetteren Beste, Naar aanleiding van waterschade via een lek in het dak (combinatie slijtage lood en loskomend mos tijdens hevige regenval), zou ik graag een offerte ontvangen voor het reinigen/onderhoud en al dan niet de herstellingen. Welke info heeft unodig om dit te kunnen opstellen? Alvast bedankt
Flandre orientale Dakwerken voor een woning in Gent Ik zoek een offerte voor zowel het plaatsen van isolatie als dakwerken. Geen onderdak voorzien. Dak bestaande uit dakpannen met daaronder asbest. Ik wens nieuwe dakpannen te gebruiken. Dakconstructie is ook langs een kant doorbogen
Flandre orientale Dakwerken voor een woning in erondegem Beste, Graag hadden we een offerte gehad voor het vernieuwen van ons dak. wanneer kan u langs komen?

Fournisseurs Oudenaarde
+500 Témoignages!

"Toujours aussi efficace"

C. Thiry

"Efficace et rapide."

M. Demblon


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com SA. Tous droits réservés.