Bobex - Comparez les offres des meilleurs fournisseurs
Ouvrir session
Guide achat
02/504.00.80
Langue: NL  FR         Bobex Belgique | Autre pays

 search

Comparez des devis en: Toitures et charpentes  à Mechelen (B-2800)


  • Soumettez ici gratuitement votre demande en toitures et charpentes à Mechelen
  • Recevez rapidement des offres des meilleurs prestataires
  • Détaillez votre demande pour de recevoir de meilleures offres
Toitures et charpentes - Mechelen
 
* 1. Quel type de travaux de toiture désirez-vous?

 
 
 
 

* 2. Quel est la surface de votre toit (largeur x longueur)?

 
 
 
 

* 3. Quel type de toiture avez-vous ou désirez-vous?

 
 
 


Information complémentaire
(Spécifiez ici toute autre info qui pourra aider les fournisseurs à faire des offres plus pertinentes)

Voulez-vous également recevoir (sans engagements) de l'info sur:
 
 
 
 
 

Vous n'avez plus qu'à introduire vos données, et vous êtes prêt!Prénom
Nom
E-mail
Téléphone (GSM)
Vous êtes...
Rue et No.
Code postal
Ville
Pays
 
Déjà enregistré? Cliquez ci-dessous. Mot de passe oublié? Réinscrivez-vous.
Déjà enregistré?Recevez rapidement des devis gratuits: toitures et charpentes à Mechelen

RégionDemande de devisDescription
Anvers Dakwerken te Ranst Wij hebben een punt dak dat gerenoveerd moet worden. Wij gaan hiernaast een nieuwbouw zetten en daar zou een plat dak moeten gezet worden. Dus we zouden zo snel mogelijk aan de werken willen beginnen.
Anvers Dakwerken te Mortsel We moeten dringend ons roofingdak laten herstellen van de aanbouw (20m). Het grote pannendak moet ook vernieuwd worden, maar dat is iets minder dringend.We zijn midden in verbouwingen en moeten het roofingdak zo snel mogelijk in orde krijgen.
Anvers Dakwerken voor een woning in Borsbeek Het betreft de renovatie van onze de schoorsteen. Deze is enorm versleten en we zouden even wensen te bekijken of ik de schoorsteen ofwel volledige af te breken of te renoveren.
Anvers Dakwerken voor een woning in Sint amands Beste, Zou het mogelijk zijn om even langs te komen. We hebben een klein plat dak met roofing (+/- 20m²) er zit namelijk een lek in de roofing en zou graag willen weten of dit nog kan hersteld worden.
Anvers dakwerken voor een woning in schoten Dit is voor een plat dak aan mijn keuken. Hier is een lek en het is er ook redelijk koud. Hiervoor zou ik graag met iemand afspreken voor de oplossing voor het lek te bekijken alsook de opties voor isolatie. Roofing dak van ruwweg 20m².
Anvers Dakwerken voor een bedrijf in Essen Geachte, Voor ons magazijn willen we de oude eterniet dakbedekking vernieuwen met staal platen. Oppervlakte is ±950m² schuin dak met houten gordingen. Kan u een afspraak maken voor bezoek en ons een indicatie geven van de kosten ?
Anvers Dakwerken voor een woning in Antwerpen Isolatie via een gedeelte dakterras en deel deel zolder. Er is onderdak voorzien maar ik wens deze volledig te vernieuw. Ook is hek sinds 32 jaar geleden geïsoleerd. Momenteel dakpannen maar deze wens ik te vervangen; Eventueel aluminium of eventueel dakplaten.
Anvers Dakwerken voor een woning in Grootlo Ik wens een offerte voor het plaatsen van nieuwe dakbekleding en plaatsing van een onderdak. Woning van 1967 en reeds geïsoleerd. Woning van 11m en schuine kant van 16 snedekpannen.
Anvers Dakwerken voor een woning in Kontich Ons huis heeft een gevelbreedte van 8 meter en de dakgoot lekt om 3 plaatsen waar telkens twee dakgootelementen met elkaar verbonden worden met lood. Kan u ons daarbij helpen? Woning is ongeveer 12 jaar oud.
Anvers Dakwerken voor een woning in Mechelen -Renovatie van het dak (vermoedelijk dakconstructie nog in goede staat) -isolatie binnenkant -plaatsen van een dakkappel (aan de tuinkant) -voorziening goede verluchting zolder. -Woning van de jaren 60 maar reeds volledige gerenoveerd. Ik wens deze werken zo snel mogelijk uit te voeren.

Fournisseurs Mechelen
+500 Témoignages!

"J'ai reçu très rapidement une dizaine d'offres. Grâce à votre service j'ai gagné un temps non n..."

D. Moraux

"Je suis très satisfait du service Bobex."

V. Gerber


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com SA. Tous droits réservés.