Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in HerzeleDit is voor 4 telecom winkels. Momenteel werken we met athos worldline. We zoeken nu voor deze 4 winkels. Allemaal aansluiting op internetlijn en gebruik van enkel bankkaarten.
Telefooncentraletelefooncentrale voor een bedrijf in WestrloDit is een vervangen van een oude telefooncentrale. Deze is een van belgacom. Momenteel staan hier vier toestellen met 4 aparte nummers. We wensen ook een faxlijn bij te plaatsen.
BetaalterminalAanvraag Betaalterminal te ZarrenWij zoeken offertes voor een betaalterminal. Wij hebben een voorkeur voor een mobiele terminal, en wij gebruiken momenteel geen betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken (kapsalon).
BetaalterminalBetaalterminal te NazarethWij zijn een bedrijf werkzaam in online analyse apparatuur. We hebben soms klanten die willen betalen via kaart. We willen enkel werken met bankkaart en kredietkaarten.
BetaalterminalAanvraag Betaalterminal te WondelgemWij zijn op zoek naar offertes voor een betaalterminal. Wij verkiezen een mobiele terminal en werken enkel met bankkaarten. Momenteel gebruiken wij nog geen betaalterminal. Graag ontvangen wij huur -en aankoopoffertes.
TelefooncentraleTeelfooncentrale voor een bedrijf in HulsthoutDit is voor plaatsing van een nieuwe telefooncentrale waarop drie tot vier toestellen plus enkele draadloze toestellen. Momenteel hebben we een telefoonnummer en een faxlijn. We wensen wel verschillende toestellen. Mogelijk een alarmlijn mogelijk via een analoge lijn. Graag een offerte voor VoIp.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in HoogstratenDit is voor een houthandel. Ik zoek een betaalterminal voor op de baan te gebruiken. Ik zoek een offerte voor een mobiele betaalterminal voor zowel bank als kredietkaarten.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te RonseIk zoek een toonbankterminal voor in de zaak(kledingherstelling). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is hier.
BetaalterminalAanvraag Betaalterminal te TernatWij zoeken offertes (zowel huur als aankoopoffertes) voor een mobiele betaalterminal. Momenteel maken wij geen gebruik van een betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten, Visa en kredietkaarten te werken.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te VorselaarIk wens een mobiele terminal voor in de kapperszaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is hier.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in RoeselareWe zijn een detailhandel. Nu zijn er enkele terminal die aan vervanging toe zijn. Deze zijn vroeger aangekocht. Nu wens ik er twee winkel. In de winkel is er zowel wif als telefoonlijn. Gebruik van visa, kredietkaarten en bankkaarten.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in Sint-Eloois-VijveWe zoeken een offerte voor betaalterminal. Er is een vaste internetkabel voorzien. Gebruik van enkel bankkaarten. Graag zowel een huur als een aankoopofferte.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in SchildeWe starten in mei met een handelszaak en zoeken hiervoor een aankoopofferte voor een betaalterminal. Afhankelijk van de prijs werken we 1-2 terminals te starten. Op de plaats wordt er wifi voorzien. Gebruik van enkel bankkaarten.
BetaalterminalBetaalterminal te GentGraag een offerte voor een toonbankterminal. Deze komt terecht in de winkel. Er is wifi aanwezig in de zaak. Er zijn in totaal 5-10 betalingen in een dag.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf te ZottegemIk wens een mobiele of toonbankterminal voor in de praktijk. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er. Voor de afdeling binnen het ziekenhuis, toestel snel nodig.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in Sint Pieters LeeuwIk zoek een offerte voor 1 betaalterminal te gebruiken voor een magazijn. Er zal enkel in het magazijn worden gebruikt. internetlijn kan voorzien worden. Er gaan enkel bankkaarten gebruikt moeten worden.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te KnokkeIk wens een andere mobiele terminal voor in het restaurant. Nu bij Ingenico, via sim kaart, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, mastercard.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in Sint Martens LatemIk ben een vrij beroeper. ik wens een offerte voor een betaalterminal voor een mobiele terminal te gebruiken in de praktijk zelf. Wifi is al voorzien. Graag een offerte voor een betaalterminal voor zowel enkel bankkaarten alsook een betaalterminal voor ook visa en kredietkaarten.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in DiksmuideIk ben op zoek naar een mobiele terminal voor in de zaak te gebruiken. Nu hebben we een toestel van keyware maar wensen nu over te schakelen naar een mobiel toestel. Geen wifi voorzien.Gebruik van bankkaarten , visa en mastercard.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in Sint Martens LatemIk ben een vrij beroeper. ik wens een offerte voor een betaalterminal voor een mobiele terminal te gebruiken in de praktijk zelf. Wifi is al voorzien. Graag een offerte voor een betaalterminal voor zowel enkel bankkaarten alsook een betaalterminal voor ook visa en kredietkaarten.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden, omdat ik een antwoord op mijn vragen heb gevonden via Bobex."

E. Wuyts

"Ben zeker tevreden over de Bobex resultaten. Ik heb enkele leveranciers kunnen contacteren en g..."

H. Bergmans

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.