Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
Betaalterminalbetaalterminal voor een berijf in Bredeneik zoek een offerte voor een mobiele betaalterminal voor een horecazaak. hier is reeds wifi voorzien.
Betaalterminalbetaalterminal voor een berijf in MortselDit is voor een huurofferte van een betaalterminal. Momenteel heb ik hier nog geen gebruik van gemaakt. in de zaak is wel geen wifi, internet of telefoon.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf te HeverleeIk wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Worldline, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en misschien visa, wifi is er.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te Sint-Job-int-GoorIk zoek een mobiele terminal voor in de zaak. Zaak opent 16 november, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi komt er.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te GruitrodeIk wens een mobiele terminal voor op de baan(ruitenwasser). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact misschien visa.
BetaalterminalBetaalterminal te GentWij hebben een betaalterminal, maar zouden graag een prijsvergelijking willen. De betaalterminal komt terecht in een kapsalon. Wij wensen het verschil te weten tussen bankcontact en bankcontact en visakaart enzovoorts.
BetaalterminalBetaalterminal te LokerenToonbankterminal te huren op lange termijn voor een winkel. De winkel is sinds 1 september van start. We werken het liefst met bankcontact.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf te LeuvenIk wens een toonbank en mobiele terminal voor in de zaak. Nu heb ik Banksys(atos), huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa,... wifi is er.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf te AntwerpenIk wens een toonbank of mobiele terminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
BetaalterminalAanvraag Betaalterminal te KapellenWij wensen offertes te ontvangen voor een betaalterminal. Wij zijn op zoek naar huur -en aankoopoffertes voor een mobiele betaalterminal. Wij wensen enkel met bankkaarten te werken en gebruiken nog geen betaalterminal.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te IchtegemIk wens een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel denk ik.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te GentIk wens een mobiele terminal voor op verplaatsing. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel. Vrij beroep.
BetaalterminalBetaalterminal te AntwerpenOfferte voor een toonbankterminal. Mijn terminal moet vervangen worden, want hij heeft een oude systeem. We zouden willen werken met bankkaart, kredietkaart, visa mastercard.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te KortrijkIk wens een toonbankterminal voor in de bakkerij. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, wifi is er.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in SchaarbeelWe starten tegen de zomer van 2017. Dit is voor een cafe. Graag zowel een offerte voor mobiele terminal, witte kassa en/of een toonbank model.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in AntwerpenDit is voor het huren voor een popup store. Hier zal internet worden voorzien. Graag een offerte voor een betaalterminal voor zowel bank ,als krediet en visa kaarten. Duur zal voor zo'n 2 maanden zijn.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in GentDit is voor een bakkerij. Ik zoek een offerte voor een betaalterminal maar ze is geen wifi of internet voorzien. Gebruik van enkel bankkaarten.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in BeverenGraag een aankoop offerte voor een betaalterminal voor zowel visa, bankcontact en kredietkaarten. Omdat het huidige apparaat uit dients gaat zoeken we nu een prijsvergelijking met andere leveranciers.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in BornemIk ben recent met dit bedrijf van start gegaan. Dit is voor verkoop van juwelen via webshop. Ik ben nu van pland deze ook op markten aan te beiden en hiervoor zoek ik een mobiele betaalterminal.
BetaalterminalMobiele terminal te KnokkeWij hebben op dit moment een mobiele terminal bij Worldline, maar wensen een prijsvergelijking. In de zaak is er Wifi aanwezig. Het liefst willen wij gebruiken maken van bankcontact, visa en kredietkaart.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijk en efficiŽnt voor zaken waarvan men weinig kennis heeft."

K. Vanhoutte

"Wij zijn tevreden, we hebben dankzij Bobex inzicht gekregen in de branche van de zonnepanelen."

M. Busschaert

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.