Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

SectorProjectnaamBeschrijving
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in MaldegemIk wens een offerte voor een betaalterminal voor een schoonheidszaak. Er is zowel wifi als telefoonlijn voorzien. Enkel bankkaarten.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te WommelgemIk wens een toonbankterminal voor in de zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact, visa, amex, mastercard, internet is er.
Betaalterminalbetaalterminal voor een bedrijf in MunteIk ben zelfstandige therapeut en coach. Graag had ik een offerte verkregen voor een betaalterminal die ik overal kan gebruiken, ook op locatie. Dit is meestal in het binnenland maar dit kan uitzonderlijk ook in het buitenland zijn. Gebruik van dus zowel kredietkaarten als de visa.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te LissewegeIk wens een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik Worldline, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, via internetlijn.
TelefooncentraleTeelfooncentrale voor een bedrijf in RoeselareIk zoek een offerte voor een telefooncentrale voor een 8-tal vaste toestellen. Ook zouden er een 8-tal gsm toestellen. De vaste heeft 1 algemeen nummer, ook is er een aooarte lijn voor fax, alarm en internet. Ook is er een extra lijn die apart wordt doorgeschakeld. De huidige telefooncentrale is aangekochte forum 500 van belgacom. eventueel opties van VoIp te kijken.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in LeuvenDit is voor een printshop. Betaalterminal gaat ook gebruikt worden buiten winkel. Nu ben ik bij keyware maar ik wens dit op te zeggen. Enkele bankkaarten.
TelefooncentraleTeelfooncentrale voor een bedrijf in MeerhoutIk zoek een offerte voor een proximus centrale. Momenteel hebben we een telefooncentrale voor twee bedrijven . Dus twee vaste lijnen. We hebben ook 4 toestellen , waarvan twee mobiele toestellen en twee vaste.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te HandzameIk wens een mobiele terminal voor op de baan. Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, ik doe de aanvraag voor een klant van mij.
TelefooncentraleTeelfooncentrale voor een bedrijf in StabroekIk wens in totaal twee toestellen op deze centrale aan te sluiten en een gsm. Ik heb drie nummers in totaal. Geen ander lijnen. Plaatsing voor binnen 4-6 maanden.
Telefooncentrale IPBXTelefooncentrale te AntwerpenWij zijn opzoek naar een offerte naar voip telefooncentrale. Het gaat in totaal om 2 nummers waarop 10 toestellen worden aangesloten. Wij hebben op dit moment een telefooncentrale bij Proximus.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te MerksemIk wens een mobiele terminal voor in de zaak. Zaak start voorjaar 2017, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact enkel, best via sim kaart.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in IeperIk zoek een betaalterminal voor aan de kassa voor een winkel. Nu hebben we een betaalterminal van ccv . Ik zoek een offerte voor een betaalterminal voor zowel binnenlands en buitenlandse kaarten, visa en kredietkaarten.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te GentIk wens een mobiele terminal voor in de zaak(in opstart). Huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, amex, wifi is daar. Zaak start in februari.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in LochristiWe hebben nu een toestel via ccv. Nu blijkt de software verouderd en daarom zoeken we nu een nieuw toestel. Het huidige toestel is op een vaste internetlijn aangesloten. We hebben ook kredietkaarten.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in AntwerpenWe zijn een groothandel en zoeken een vast toestel met aansluiting op het internet . Enkele gewone bankkaarten.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in AntwerpenGraag zowel een aankoopofferte. Momenteel heb ik ik via beide horecazaken een betaalterminal. Een ccv en een via paris bas. we wensen gebruikt te maken van een extra betaalterminal per zaak.
BetaalterminalMobiele terminal voor een bedrijf te HoveIk wens een andere mobiele terminal voor op de baan(slotenmaker). Nu heb ik CCV, bancontact enkel. Via sim kaart.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een zaak te AalterIk zoek een telefooncentrale (voip) voor het bedrijf. Ook faxlijn op, 5 toestellen zijn dit. Nu een Qcomm systeem.
BetaalterminalBetaalterminal voor een bedrijf in BrusselIk zoek een betaalterminal te gebruiken in de zaak zelf. Er is wifi voorzien. Dit is een volledige nieuwe project. Nu gebruiken we een betaalterminal van athos Worldline . Gebruik ook van visa en Kredietkaarten.
BetaalterminalToonbankterminal voor een bedrijf te WijnegemIk wens een toonbankterminal voor in de zaak. Nu heb ik CCV, huur/kopen mag beide in de offerte, bancontact en visa, wifi is er.
Meer voorbeelden

Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de service. Serieus en betrouwbaar."

A. Pieters

"Zeer tevreden. Soms weet een mens niet waar eerst zoeken. Dit is zeer positief en bespaart veel..."

S. Dauwe

Zoektermen

     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.