Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonnepanelen voor schuin dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen voor schuin dak-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor mijn woning. Ik heb een hellend dak met een oppervlakte +/- 7x6m2. Het dak bestaat uit dakpannen en ik woon met 4 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in aartselaar
We zoeken een offerte voor een zonnepanelen instalatie gericht naar een verbruik van jaarlijks ongeveer 8000 kw. We hebben twee mogelijkheden voor het plaatsen van de zonnepanelen. De eerste mogelijkheid bestaat uit een instalatie op een zuidelijk gericht pannendak van het hoofdgebouw. Verder is er ook nog een plat roofing dak van een aangebouwd bijgebouw. Beide plaatsen hebben r20m≤ of meer beschikbaar zonder directe schaduwplekken. Dit is voor een eigen privťwoning ouder dan 20 jaar. Graag een afspraak ter plaatsen voor een advies en offerte voor een geschikte pv installatie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Hever
Dit is een woning met eterniet schaliŽn. Deze zijn langs een zijde volledig naar het zuiden gericht. Hier zitten wel drie dakvensters, maar de totale beschikbare oppervlakte is zeker groter dan 20m≤. Graag had ik een afspraak met u gemaakt om deze offerte ter plaatsen te bespreken. Ik heb op dit moment wel geen enkel idee van mijn rendement of verbruik. Deze zaken zullen ter plaatsen moeten worden opgemeten.
Zonnepanelen
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Hechelt
Ik zou deze zonneboiler begin volgend jaar willen plaatsen. Ik heb een hellend dak met dakpannen waarvan de voorkant zuidelijk gericht is. Hier staat wel ronde toren, maar ongeveer 2:3 van de voorkant is beschikbaar. Enkel in de winter hebben we op bepaalde stukken wat schaduw. Ik wens de zonneboiler enkel voor warm water te gebruiken.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
offerte voor zonnepanelen te Zemst
Ons hellend dak heeft een oppervlakte van ongeveer 80 m≤ en is naar het zuiden gericht. We verbruiken ongeveer 15000KWh aan elektriciteit op jaarbasis. graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een nieuwe woning in Bekkevoort
We hebben een nieuw huis gebouwd dat momenteel wordt afgewerkt. Ik zou dus in de eerste helft van volgend jaar zonnepanelen willen plaatsen. Op het huis liggen dakpannen, het heeft een hellingshoek van 30į en de afmetingen zijn ongeveer 8mx5m. Het dak ,is pal naar het zuiden gericht. In het uiterste zuidwesten is er wel een klein bos. In mijn vorig huis had ik een verbruik van 3000 kwh.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Nieuwrode
Vorig jaar hadden we een energieverbruiker van ongeveer 2700 kwh. Ik zou dus ongeveer 17 panelen willen leggen. Het dak is net 20m2 groot met een schouw en dakvenster, naar het zuidwesten gericht.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een dokter in Assenbroek
Ik heb een volledig gaaf dak zonder enige hindernissen. Het dak is gericht naar het zuiden. We wonen hier met 3 mensen en mijn praktijk is in hetzelfde gebouw gevestigd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Ik heb 30m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een hellend dak dat naar het zuiden is gericht. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
FotovoltaÔsche zonnepanelen voor een woning in Oost-Vlaanderen.
Het hellend dak van mijn woning bevat gemiddeld 18m≤ beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Jaarlijkse verbruik 8000KWh bij Electrabel.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offertes vergelijken voor zonnepanelen
Wij hadden graag eens een aantal offertes vergelijken voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een Lokeren
Graag een offerte zonnepanelen voor mijn huis in Lokeren. Het hellend dak beschikt over 70m≤ oppervlakte om de zonnepanelen te plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een huis in Oost-Vlaanderen
Graag een zonnepanelen offerte voor een huis in Oost-Vlaanderen. Beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen is 27m≤. Gemiddeld word er jaarlijks 5000KWh verbruikt aan electriciteit.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Gits
Graag een offerte zonnepanelen voor mijn woning in Gits. De voorgevel is 12m breed. Mijn verwarming werkt al op electriciteit. Gemiddeld beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen is 50m≤-100m≤.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Wijnegem
Graag een zonnepanelen offerte voor onze woning in Wijnegem. Vorig jaar hebben wij op 9 maanden 1300KWh aan electriciteit verbruikt. Ik hoop dat ik snel verschillende offertes kan ontvangen om zo een prijsvergelijking zonnepanelen te krijgen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Hasselt.
Ik wens graag een offerteaanvraag te ontvangen voor mijn woning in Hasselt. De beschikbare oppervlakte is 44m≤. Is dat genoeg om zonnepanelen te kunnen plaatsen?
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
PV zonnepanelen voor klant in West-Vlaanderen
Ons elektriciteitsverbruik ligt extreem hoog, deze is quasi verdubbeld in een jaar tijd. Momenteel: 15.000 kWh. Graag hadden wij eens willen bestuderen wat de verschillende mogelijkheden zijn alsook kostprijs van dergelijk installatie. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Zonnepanelen
Antwerpen
Mogelijkheden installatie zonnepanelen
Bedankt voor uw prijsopgave wat de mogelijkheden zijn mbt het installeren van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Limburg
Offerte zonnepanelen inclusief plaatsing
Bedankt voor uw offerte voor zonnepanelen inclusief plaatsing.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor privťwoning
Ik was aan het overwegen om tegen de herfst toch eens te kijken om zonnepanelen te gaan plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor op pannendak
Mijn verbruik telt 5000KWH. De orientatie is zuidwest en we hebben een pannendak liggen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie van zonnepanelen, prijsofferte Oost-Vlaanderen
Graag alle informatie i.v.m. installatie en prijs van zonnepanelen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen na renovatiewerken
Zonnepanelen voor hellend dak : Eerst volledige renovatie ongeveer 130m≤ inwerking van 2 velux ramen. Daarna eventueel zonnepanelen op plaatsen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonne-energie, Antwerpen
Wij hadden graag alles geweten over zonnepanelen, inclusief plaatsing. Jaarverbruik aan elektriciteit voor het ogenblik bedraagt zo'n 8.500 kWh gemiddeld. Bedankt voor uw voorstel.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Prijsofferte PV zonnepanelen, West-Vlaanderen
Ik had graag een prijs gekregen voor het leveren en plaatsen van 10 PV zonnepanelen. Alvast bedankt voor de snelle prijsofferte. Met vriendelijke groet.

Zonnepanelen voor schuin dak

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede service, veel mogelijkheden tot kiezen."

P. Kouwer

"Ik ben tevreden. Als ik in de toekomst nog iets zoek, zou ik opnieuw van jullie diensten gebrui..."

C. Gaytant


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.