Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Zonnepanelen voor bedrijf: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen voor bedrijf-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Installeren van extra zonnepanelen
Wij hebben reeds zonnepanelen liggen van onze aannemer van sleutel op de deur. Maar deze vonden wij toch net iets te prijzig. Wij zijn op zoek naar betere condities. Wij vermoeden nog een 33-tal extra panelen te kunnen laten plaatsen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Wetteren
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen op het bedrijfsgebouw. We hebben een plat dak van ongeveer 5000m2 waar voorlig nog roofing opligt. We zijn van plan om voor of samen met de instalatie van de zonnepanelen deze te laten vervangen door epdm rubber. Op het dak zijn er wel wat schaduwplekken door bomen en een hoogteverschil in het dak, een deel op 9m en een ander deel op 12m. Ook staan er enkele condensators op van koelkasten. Ons huidig verbruik is ongeveer 1.000.000kw. U kunt een afspraak maken via mij. De offertes zullen dan ter studie worden voorgelegd aan de directie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Kruibeke
We wensen graag een prijsvergelijking maken voor de plaatsing van zonnepanelen op een nieuw gebouw dat we hebben aangekocht. Hier zijn twee daken, een vlak dak in roofing en een schuin dak in golfplaten. Te samen zijn deze goed voor zo'n 1200m2. Ik wens hier voldoende panelen op te plaatsen om mijn bedrijf volledig op zonne-energie te laten draaien. We zijn actief in de transport-sector.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vilvoorde
De achterkant van onze woning is gericht naar het westen, de voorkant naar het oosten. Omdat we op beide plaatsen nogal veel veluxen hebben hebben we slechts twee maal 5x2m. Het is een open bebouwing dus we hebben geen last van bomen of dergelijke. Momenteel betalen we 170€ per maand aan energie. Voor een gezin met 3 mensen in een redelijk goed geïsoleerde woning.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
offerte voor zonnepanelen te Zemst
Ons hellend dak heeft een oppervlakte van ongeveer 80 m² en is naar het zuiden gericht. We verbruiken ongeveer 15000KWh aan elektriciteit op jaarbasis. graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een horecazaak in Drongen
Het dak is gemaakt in roofing en heeft behalve een dankkoepel geen noemenswaardige hindernissen voor de zonnepanelen. Ik betaal momenteel 650€ per maand aan energie, gas en elektriciteit. Ik heb een horecazaak en ben 5 op de 7 dagen open.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Geluwe
Het dak zal een totale oppervlakte hebben van ongeveer 35m2. We zijn gericht naar het zuidwesten en hebben het dak recent nog geïsoleerd. In totaal leven we met 7 mensen hier
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Adinkerke
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Enkel voor het elektriciteitsverbruik. We hebben 2 hellende daken waar de zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Bedankt voor de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor op een plat dak, Antwerpen
Begin november hebben we een verbouwing gepland. We zouden graag hierop aansluitend zonnepanelen willen installeren. Het gaat hier om een gaaf plat dak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning/praktijk in Vlierzele.
Ik heb een praktijk in mijn woning. Ik had graag wat inlichtingen gehad over het plaatsen van zonnepanelen. Wat is de voordeel als ik de zonnepanelen plaats? Hoeveel kunnen er geplaatst worden? Graag een afspraak met een leverancier. Alvast bedankt!
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning Oost-Vlaanderen.
Ik begin in decmber/januarie aan grote verbouwingswerken. Het dak is niet naar het zuiden gericht maar ik heb wel een groot stuk weiland. Dit stuk land ligt zeer dicht bij mijn huis en is bijna volledig open.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Antwerpen
Wij zijn actief in de stalen bouw industrie en zouden invm ons energiedossier graag zonnepanelen willen plaatsen. Het gaat hier over een groot plat dak met enkel aan de zijkant een kleinde schoorsteen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een bedrijf in Limburg.
Ik wil graag een offerte ontvangen van zonnepanelen. Het bedrijfsgebouw heeft een 100m²-500m² beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een plat dak.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een dak met veluxramen, Antwerpen
Ik heb enkele veluxramen in mijn dak zitten, 2 grote en 1 kleine. Daarom dat ik even zou willen nakijken of het rendabel is voor mij om zonnepanelen te laten plaatsen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Demande de devis pour l'installation de panneaux photovoltaïques
Devis gratuit pour la pose de panneaux solaires photovoltaïques, ainsi que des renseignements complémentaires, ce pour un dépôt commerciale. Il s'agit d'équiper deux toitures. Nous aimerions savoir quel est le rendement d'un panneau solaire? Quel garanties prévoyez-vous sur l'ensemble du système? Quels sont vos prix et vos conditions? D'avance merci
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor op garage
Wij wensen zonnepanelen op onze garage te laten plaatsen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor plat dak
Ik heb nog geen exacte afmetingen genomen van het dak. Bedankt voor uw prijsopgave voor zonnepanelen voor ons plat dak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag zonnepanelen voor bedrijf regio Gent.
Graag een offerte zonnepanelen voor onze zaak regio Gent. Beschikbare oppervlakte ligt tussen de 100m²-150m². Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor op garage en huis
Onze garage meet 4x8m en is plat en het huis heeft een hellend dak en is groter. Bedankt voor uw informatie voor zonnepanelen voor op beide gebouwen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Offerte voor zonnepanelen
Bedankt voor uw prijsopgave voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Informatie zonnepanelen
Informeren als het interessant is, met de bedoeling om er dan ook eventueel te laten plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen op de stal
Ik ben eens aan het rondkijken om zonnepanelen op mijn stal te laten installeren. Bedankt voor uw informatie en offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen op naar het zuiden gericht dak
Zonnepanelen op naar het zuiden gericht dak. Bedankt voor uw prijsopgave.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen op nieuwe loods
Graag uw offerte voor zonnepanelen op een groot hellend dak van een nieuwe loods. Bedankt voor uw prijsopgave.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Offerte zonnepanelen voor privé woning
Graag uw offerte voor zonnepanelen om op mijn privé woning te plaatsen.

Zonnepanelen voor bedrijf

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn tevreden, we hebben dankzij Bobex inzicht gekregen in de branche van de zonnepanelen."

M. Busschaert

"Het is de eerste keer dat wij met Bobex.be in contact kwamen en het resultaat is positief uitge..."

E. Lieckens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.