Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Zonnepanelen vergelijken: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen vergelijken-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen in De Haan
Zonnepanelen voor een rijwoning met een gevel van 5m. Ik heb een plat dak in roofing van 50 m. Ik heb een stroomverbruik van een gezin van 3 personen. Verwarming op gas. Ons huis is van 1947.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Lier
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn privewoning. Plat dak of hellend (zuidgericht) kan, 4 personen, opp. 25m ergens. Wanneer is aan de offerte.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Truiden
We zoeken zonnepanelen voor op ons huis(nieuwbouw). Plat EPDM dak, opp. +50m, 4 personen, graag spoedige plaatsing (kan al in februari).
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Kaprijke
Geachte, Als eigenaar van een 3gevel woning van de jaren 80 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Wij wonen hier met 3 personen en we verbruiken een 230 per maand aan enkel stroom. De panelen moeten op een plat dak komen met enkele lichtkoepels. Kan u mij contacteren voor een plaatsbezoek en offerte bijgevolg. Mvg, Liza.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Maarkedal
Ik heb een vrijstaande woning en wil op mijn hellend dak zonnepanelen laten plaatsen. Het grote van het dak waar ik de panelen op zou willen is 50-60m2 en is gericht op het westen. Het bestaat uit dakpannen. Ik verbruik per jaar aan energie 1500khw per jaar.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor in de regio Nijlen
Ik wens zonnepanelen op mijn privewoning. (halfopen) Dak met schalien, 6m op 6m. Geen velux. Zuidgericht. 1 persoon (2000kw/u)
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen in Retie
We zijn eigenaar van een vrijstaande woning. Het huis is van 1997. Het dak is een golfplatendak. We verbruiken 3 a 4 000 kilowatt per jaar. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Sint Gilles Waas
Graag een offerte van verschillend leveranciers voor een prijsvergelijking. Het gaat over een zeer groot project. Ikzelf ben de financieel verantwoordelijke en mede beslissingsnemer in dit project. Het gaat over een recent vernieuwd roofing dak. De beschikbare oppervlakte , min lichtkoepel, lichtstraten, schouwen enz... , zal tussen de 5000 en de 7000m2 liggen. Ik schat ons jaarlijks verbruik rond de 1.000.000 kw.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Tessenderlo
Deze panelen moeten ten laatste tegen de 1ste juni geplaatst worden. Ik wens voor 5000 kw pv zonnepanelen te plaatsen. Graag hiervoor een prijsofferte van verschillende leveranciers zodat ik kan vergelijken. De voorkant van mijn woning is naar het zuidwesten gelegen. Deze heeft een oppervlakte van ongeveer 50m2 en heeft een schouw. De bekleding bestaat uit dakpannen. De zonneboiler zou ik wensen te plaatsen voor het sanitair. Gelieve hiervoor een aparte offerte op te maken.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een burgerwoning in West-Vlaanderen
Graag een vrijblijvende offerte voor de installatie van zonnepanelen op een burgerhuis met een verdieping. Het dak is ongeveer 6x9m. Er zit ook een groot veluxraam in (ongv 1m2). De zolderverdieping is gerenoveerd tot kamer.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Ik heb 30m beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een hellend dak dat naar het zuiden is gericht. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van zonnepanelen en zonneboilers. Ik heb 30m beschikbare oppervlakte om zonnepanelen te plaatsen. Het gaat om een hellend dak dat naar het zuiden is gericht. Vriendelijk bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in West-Vlaanderen
Wij zoeken een zonneboiler voor ons warm water. Voor de tweede opitie ,combinatie warm water en verwarming, mag eventueel een aparte offerte worden opgemaakt. We hebben een hellend dak met twee volledig zuivere vlakken.
Zonnepanelen
Waals Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Waals-Brabant
De panelen kunnen begin 2013 geplaatst worden. Het gaat hier over een schuin dak van ongeveer 90m2 met een hellingsgraad van 33 en gericht op het zuiden. Er moet echter ook plaats overblijven voor thermische panelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een nieuwbouwwoning in Gent.
Ik ben op zoek naar iemand die zonnepanelen en thermische panelen kan instaleren op ons nieuwe huis. De bouw zou in een periode van 3 tot 6 maanden af moeten zijn. In het platte dak zitten 3 koepels langs de buitenzijde.
Zonnepanelen
Limburg
Offerteaanvraag zonnepanelen voor een woning in Limburg.
Graag een offerte van zonnepanelen. Ik schat op 30m40m beschikbare oppervlakte op het hellend dak. En jaarlijkse verbruik aan elektriciteit zal ronde 4500KWh zijn. Misschien is het beste om een afspraak in te plannen om juiste afmeting te kennen. Alvast bedankt!
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor particulier, Lendelede
Wij hadden ons graag eens genformeerd ivm de installatie van zonnepanelen. Betreft een klein dak voor een woning in Lendelede.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offertes vergelijken voor zonnepanelen
Wij hadden graag eens een aantal offertes vergelijken voor zonnepanelen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor particulier
Wij hadden graag de mogelijkheden en voordelen eens onderzocht van zonnepanelen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor op ons tuinhuis
Wij wensen een offerte te ontvangen om zonnepanelen op ons tuinhuis te laten plaatsen. De oppervlakte hiervan bedraagt 15m.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Installatie zonnepanelen, Oost-Vlaanderen
Wij verbruiken gemiddeld 5.000 kWh op jaarbasis. Graag een prijsofferte voor het plaatsen van zonnepanelen alsook informatie. Beschikbare oppervlakte: +/- 100 110 m. Bedankt.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor dak van restaurant en woning
Graag uw offerte voor zonnepanelen voor op het dak van mijn restaurant en tevens woonst. Ik overweeg ook om een windmolen te plaatsen. Verbruik vorig jaar was 60.000 kw.
Zonnepanelen
Antwerpen
Informatie aanvraag zonnepanelen
Ik heb vorig jaar zonnepanelen laten plaatsen. Ik was benieuwd wat dit dit jaar kost. Dit zou dan voor mijn zoon zijn. Bedankt voor uw prijsopgave via e-mail.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Prijsinformatie installatie zonnepanelen
Uit curiositeit had ik graag eens geweten wat het zou kosten en als het zou brengen edm. bedankt voor uw prijsopgave.
Zonnepanelen
Antwerpen
Installateur zonnepanelen
Wij zijn op zoek naar een installateur om zonnepanelen te laten plaatsen.

Zonnepanelen vergelijken

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.


Zoektermen:

 ,   , 

Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex! Zeker een makkelijke site om de juiste informatie over bedrijv..."

M. Lambrechts

"Handige manier om snel de juiste firma te vinden, bedankt!"

W. Clijsner


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.