Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonnepanelen op maat: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen op maat-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in kortrijk
Indien mogelijk mogen deze panelen nog in het voorjaar geplaatst worden. Ik heb een zadeldak met dakpannen die van binnen uit geÔsoleerd zijn. De oriŽntatie is niet perfect., een kant oostwaarts en een -ander naar het westen maar de volledige oppervlakte , 80-100m2 is wek beschikbaar zonder enige schaduwplekken. Ik heb mijn kinderen in co-ouderschap dus energieverbruik kan nogal schommelen van week op week. Graag een prijsofferte voor rendabele zonnepanelen op maar, dank u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een bedrijfsgebouw in Niel
Ik wens het gebouw in voorjaar 2013 te voorzien van deze panelen. Het betreft hier een werkplaats voor metaalconstructie met daarboven een privťwoning. Ik gebruik de stroom zowel voor professioneel als privaat gebruik. Het is een roofing dak met buitenisolatie, dakplaten en keien, van een dikke 60m2 groot.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een dokterspraktijk in Lier
Ik heb ene dokterspraktijk. Hierop ligt een plat dak in roofing met een oppervlakte van rond de 20m2. Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor de totaalprijs van rendabele zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vilvoorde
De achterkant van onze woning is gericht naar het westen, de voorkant naar het oosten. Omdat we op beide plaatsen nogal veel veluxen hebben hebben we slechts twee maal 5x2m. Het is een open bebouwing dus we hebben geen last van bomen of dergelijke. Momenteel betalen we 170Ä per maand aan energie. Voor een gezin met 3 mensen in een redelijk goed geÔsoleerde woning.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
offerte voor zonnepanelen te Zemst
Ons hellend dak heeft een oppervlakte van ongeveer 80 m≤ en is naar het zuiden gericht. We verbruiken ongeveer 15000KWh aan elektriciteit op jaarbasis. graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Maldegem
We hebben een rijwoning met een dak van een kleine 100m2 met dakpannen. Deze woning is naar het oosten en het westen gericht. We hebben geen enorm groot verbruik omdat we met twee samenwonen. Per maand betaal ik een dikke 160Ä.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Dak met een oppervlakte van 7x11m. Er staan wel enkele bomen rond het huis. We hebben een jaarlijks verbruik van ongeveer 8000kwh. Het dak heeft een EBS rubber onderlaag.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kruibeke
Het dak is bekleed met dakpannen en gericht naar het westen. Er zitten enkele dakvensters in maar ik schat dat de totale oppervlakte (voor en achterkant) is ongeveer 180m2. Ik heb geen idee van het jaarlijkse verbruik maar we wonen samen met twee mensen. Het gebouw is een nieuwbouw en dus volledig geÔsoleerd.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Adinkerke
Graag een vrijblijvende offerte van zonnepanelen. Enkel voor het elektriciteitsverbruik. We hebben 2 hellende daken waar de zonnepanelen op geplaatst kunnen worden. Bedankt voor de offerte.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Nieuwrode
Vorig jaar hadden we een energieverbruiker van ongeveer 2700 kwh. Ik zou dus ongeveer 17 panelen willen leggen. Het dak is net 20m2 groot met een schouw en dakvenster, naar het zuidwesten gericht.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een manage in Lommel
Ik heb thuis een manage. Ik zou deze graag volledig op zonnepanelen willen laten draaien zowel voor mijn privťgebruik als voor mijn zaak (stallen enz...) het grootste gebouw heeft een hellend dak van ongeveer 25x5m en een hellingsgraad van 33į. Dit dak is ook gericht naar het zuiden.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning/praktijk in Vlierzele.
Ik heb een praktijk in mijn woning. Ik had graag wat inlichtingen gehad over het plaatsen van zonnepanelen. Wat is de voordeel als ik de zonnepanelen plaats? Hoeveel kunnen er geplaatst worden? Graag een afspraak met een leverancier. Alvast bedankt!
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepalenen aanvraag voor halfopen bebouwing, Antwerpen
Het betreft hier een halfopen bebouwing met een driezijdig dak. Langs elke kant zit een dakvenster. Gelieve meer informatie en offerte op te sturen, dank u.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
Graag een offerte van zonnepanelen. Het gaat om een plat dak met meer dan 100m≤ beschikbare oppervlakte. Alvast bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Antwerpen.
We wonen nu 1 jaar in ons nieuwbouw woning. Het plat dak beschikt over 20m≤-50m≤ oppervlakte. Graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Sint-Katherina-Lombeek
Ik heb een nieuw woning aangekocht, daar zou ik graag zonnepanelen willen plaatsen. Er is plaats genoeg voor 12 zonnepanelen. Graag een offerte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in West-Vlaanderen.
Graag een offerte van zonnepanelen. Beschikbare oppervlakte ligt tussen de 20m≤-100m≤. Bedankt voor de offerte!
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Vlaams-Brabant.
Op het hellend is naar schatting 70m≤ beschikbaar om zonnepanelen te plaatsen. Om de 3 maanden betalen we Ä600,- aan elektriciteit. Graag een offerte van zonnepanelen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sinaai-Waas.
Graag een offerte zonnepanelen voor onze woning in Sinaai-Waas. De woning heeft zeker meer dan 30m≤ beschikbare oppervlakte voor de zonnepanelen. In afwachting van de offertes.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor personeelsleden van tandartsenpraktijk in Oost-Vlaanderen
Graag informatie en voorstel van prijs voor maaltijdcheques, dit voor personeelsleden van een tandartsenpraktijk in Beveren-Waas. Bedankt.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor nieuwbouwproject te Mechelen
Wij zijn een architectenbureau en voor een nieuwbouwproject in Mechelen zijn wij op zoek naar offertes om dit in de raming te kunnen opnemen. De werf start in oktober, en het voorziene einde is januari ŗ februari 2014.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor cvba
Wij hebben een oppervlakte van 47 x 8m ter beschikking. Huidig verbruik: 8700 electriciteit en 5100 gas. Bedankt voor uw prijsopgave.
Zonnepanelen
Limburg
PV zonnepanelen in Limburg, offerteaanvraag
Graag een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Ons dak is persoonlijk slecht georiŽnteerd en zonnepanelen zijn dus ook niet mogelijk. Wel zou het mogelijk zijn om zonnepanelen te plaatsen op het dak van onze garage (2,60 m op 8 m = 20,80 m≤); Z-O oriŽntatie. Alvast bedankt.
Zonnepanelen
Antwerpen
Prijsaanvraag voor klein hellend dak
Prijsaanvraag voor een klein hellend dak. Bedankt voor uw prijsopgave.
Zonnepanelen
Limburg
Offerte zonnepanelen inclusief plaatsing
Bedankt voor uw offerte voor zonnepanelen inclusief plaatsing.

Zonnepanelen op maat

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Werking Bobex is correct en snel."

D. Vrijelinck

"Ik kreeg heel snel reactie op mijn vraag, dus jullie werkwijze is zeer efficiŽnt. Ik ben een te..."

M. Vanderheyden


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.