Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Zonnepanelen offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen offerte-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Terhagen
Hellend dak gericht naar het zuiden. Dak bekleed met leien. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Lievens-Houtem
Ik heb al zonnepanelen, maar zou er 10 bij willen bijleggen. Op dit moment liggen er al 28 zonnepanelen. Huishouden bestaat uit 4 personen. Wij hebben ook een warmtepomp.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oosterzele
Zonnepanelen te plaatsen op een hellende dak gericht naar zuiden. Dak bekleed dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Opwijk
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak dat bekleed is met dakpannen. Het dak is ongeveer 100 m². De oriëntatie van het dak is zuidwesten. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Ophoven
Voor onze 2 appartenmenten zijn wij opzoek naar een leverancier voor het plaatsen van zonnepanelen. Het wordt op een hellend dak geplaatst gericht naar het zuiden. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Meeuwen-Gruitrode
Zonnepanelen plaatsen op een plat dak. De grootte is ongeveer 20 m². Huishouden bestaat uit 4 personen. Verbruik is ongeveer 5000 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Lille
Zonnepanelen worden geplaatst op een dak gericht naar het zuiden. Het dak is bekleed met dakpannen. De grootte is ongeveer 9.90 lang en 5 meter hoog. Huishouden bestaat ongeveer uit 2 personen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor mijn woning. Grote van het hellend dak is rond de 10x8m2. Het dak bestaat uit dakpannen. Ik woon met 6 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Grote van het dak is rond de 100m2. Het dak bestaat uit pannen. Mijn energie verbruik is per maand 115euro.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hamont-Achel
De panelen worden geplaatst op een hellende dak. Het dak is 140 m² groot. Bekleed met dakpannen. Huishouden bestaat uit 3 volwassenen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Bilzen
Wij willen zonnepanelen plaatsen op onze platte dak. Het dak is ongeveer 50 m² groot. Het gaat om een nieuwbouw waarin een gezin van 3 personen woont.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Hechtel Eksel
Fotovoltaïsche zonnepanelen die geplaatst worden op een plat dak. Het dak is ongeveer 110 m² groot. Bekleed met roofing. Het huishouden bestaat uit 2 perosnen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Retie
Wij wensen zonnepanelen te plaatsen op onze dak. Het gaat om een plat dak van ongeveer 40 m². Het huishouden bestaat uit 4 personen. Jaarlijks verbruiken wij ongeveer 4600 kwH
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepalen voor op mijn hellend dak. De grote van het dak is rond de 30m2. Het dak bestaat uit dakpannen. Ik woon met 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
ik wil graag zonnepanelen voor mijn woning. Het zal gaan voor op een hellend dak met dakpannen. De dak is rond de 100m2. Deze is gericht op het zuiden. Ik verbruik per jaar 7000khw.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Erpe-Mere
Verbruik van zo'n 4100 kw verdeel over dag en nacht verbruik. Plaatsing kan gebeuren op een zuid gericht carport van meer dan 12m lang op staalplaten of een losstaande tuinhuis van 24m² ook in staalplaten.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Overboelare
Dit is voor een oude boerderij van meer dan 100 jaar. Vroeger was er verwarming met accumulatie. Nu hebben we een mazout verwarming. Nu een verbruik van 3000-3500 kw. Ik heb een dak met nieuwe dakpannen sinds 10 jaar. +- 100m².
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Genk
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van de panelen op een plat dak van de woning zelf. Dit is een geasfalteerd dak. +- 60m². Deze woning is gebouwd in de jaren 70. 250€ per maan aan elektriciteit.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Zonhoven
De zonnepanelen worden geplaatst op een licht hellend dak. De grootte van het dak is ongeveer 50-60 m². Het dak is bekleed met platen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning in Heusden zolder
Geen idee van het verbruik. Ik betaal momenteel 89€ per maand aan elektriciteit. Geen idee van de oppervlakte van het dak. Zuidelijk gericht. Dit zijn sneldekpannen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kluisbergen
17.000 kw oa door elektrische verwarming./ De woning is ongeveer 30 jaar oud. Plaatsing kan gebeuren op een zuidelijk gericht pannendak. Grondoppervlakte is 20x9m. Wel drie veluxen in het dak. Ook is er een woning naast mij waarvan ik ook eigenaar ben. Hier wens ik ook de opties te bekijken. Hier is een zelfde dak maar met iets kleinere oppervlakte.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil graag zonnepanelen voor op mijn hellend dak. Ik heb een fransdak met een dakkapel in. Ik schat dat het dak ongeveer 20m2 is. Deze bestaat uit dakpannen. Ik betaal per maan 180euro aan energie kosten.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Rumbeke
Dit is voor een nieuwbouwwoning waarvan de ruwbouw reeds af is. We gaan met drie mensen in de woning gaan inwonnen. Het dak zal een plat dak. +- 70m².
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Bredene
Ik zoek zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen en één velux, zuidgericht, 8100kwh, opp. 70m², tijdstip ligt aan de lening.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Sint-Lievens-Houtem
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Hellend dak met dakpannen, zuidgericht, 4000kwh, opp. 70m². Nog dit jaar te doen.

Zonnepanelen offerte

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een uiterst handig systeem wanneer men op zoek is naar leveranciers in een nieuw domei..."

A. Vandenberk

"Goede respons via Bobex op de gestelde offerte aanvraag voor het wijzigen van onze website. E..."

B. Vermeersch


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.