Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonnepanelen offerte: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen offerte-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Eeklo
Wij zijn opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. De grootte van het dak is 8 op 5. Het dak is gericht naar het zuiden. Onze huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Wezemaal
Graag een offerte voor het plaatsen van zonnepalen op een pannendak. Geen idee van de oppervlakte of oriŽntatie. Woning van de jaren 30.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Lembeke
Dit is een privťwoning waar ik ook mijn vrij beroep uitoefen. 9000kw jaarlijks verbruik. Plaatsing is mogelijk op een plat roofing dak. Dak bestaat uit twee grote delen, samen, zo'n 200m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Ouwegem
Ik zoek een offerte voor een nieuwe zonnepanelen . Geen idee van het verbruik. Plaatsing op een zuidoostelijk gelegen pannendak. Dit is een aangebouwde carport van 8x3.20m grondoppervlakte.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Zelem
We zouden een offerte wensen voor de plaatsen van zonnepanelen. Vrijstaande woning van 37 jaar oud met dakpannen. De gevelbreedte is 12m maar geen idee van de hoogte. Verbruik van zo'n 3375kw verbruik. Plaatsing voor in de loop van 2017.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Brasschaat
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Geen idee van verbruik. Plaatsing op een palt dak epdm rubber dak. Oppervlakte zo'n 70-80m≤.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Sint-Pieters-Leeuw
Wij zijn opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een hellend dak. Het dak is gericht naar zuid-west. De grootte van het dak is ongeveer 7 op 4 meter en het is bekleed met dakpannen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Antwerpen
Ik woon in een appartementsgebouw waarvan ik een stuk dak mag gebruiken. In totaal gaat het ongeveer om 30 m≤. Mijn huishouden bestaat uit 1 persoon.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oudenaarde
Offerte voor zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak van een privťwoning. Het dak is gericht naar zuid-oost. Een stuk van het dak is bekleed met leien en een ander stuk met dakpannen. Huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Schilde
Wij willen een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Ze worden geplaatst op een dak van 120 m≤. Het dak is bekleed met snel dakpannen. Richting van het dak is oost-west. In totaal bestaat het huishouden uit 6 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Diest
Wij zijn opzoek naar een offerte voor zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een stijlhellend dak. Het dak is niet volledig naar zuiden gericht en is bekleed met dakpannen. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Essen
Wij zoeken een leverancier voor het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 5 personen. Het dak is bekleed met roofing en is ongeveer 9 op 6.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Holsbeek
Zonnepanelen worden op een plat dak geplaatst. De grootte van het dak is ongeveer 14 meter op 4 meter breed. Het huishouden bestaat uit 4 personen. Het dak is vaak in de schaduw.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Wilskerke
Wij willen panelen panelen plaatsen. Dit zou mogelijk kunnen zijn op het dak van onze tuinhuis/carport. Het gaat om ongeveer 15 meter. Onze huishouden bestaat uit 5 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Meulebeke
Voor onze boerderij zijn wij opzoek naar een leverancier voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen worden geplaatst op een dak gericht naar het zuiden. Het dak is groter dan 500 m≤. Het huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Waasmunster
Wij willen op onze dak zonnepanelen plaatsen. Ze worden geplaatst op een hellend dak. Deze dak is ongeveer 200 m≤ groot. Onze huishuiden bestaat uit 2 volwassenen en 2 kinderen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Zandhoven
Wij willen op ons dak zonnepanelen plaatsen. Onze huishouden bestaat uit 2 personen. De zon komt op op de achterkant van het dak en het dak is bekleed met dakpannen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Terhagen
Hellend dak gericht naar het zuiden. Dak bekleed met leien. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Sint-Lievens-Houtem
Ik heb al zonnepanelen, maar zou er 10 bij willen bijleggen. Op dit moment liggen er al 28 zonnepanelen. Huishouden bestaat uit 4 personen. Wij hebben ook een warmtepomp.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen te Oosterzele
Zonnepanelen te plaatsen op een hellende dak gericht naar zuiden. Dak bekleed dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Opwijk
Zonnepanelen worden geplaatst op een hellend dak dat bekleed is met dakpannen. Het dak is ongeveer 100 m≤. De oriŽntatie van het dak is zuidwesten. Huishouden bestaat uit 2 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Ophoven
Voor onze 2 appartenmenten zijn wij opzoek naar een leverancier voor het plaatsen van zonnepanelen. Het wordt op een hellend dak geplaatst gericht naar het zuiden. Huishouden bestaat uit 4 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen te Meeuwen-Gruitrode
Zonnepanelen plaatsen op een plat dak. De grootte is ongeveer 20 m≤. Huishouden bestaat uit 4 personen. Verbruik is ongeveer 5000 kWh.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen te Lille
Zonnepanelen worden geplaatst op een dak gericht naar het zuiden. Het dak is bekleed met dakpannen. De grootte is ongeveer 9.90 lang en 5 meter hoog. Huishouden bestaat ongeveer uit 2 personen
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning
Ik wil zonnepanelen voor mijn woning. Grote van het hellend dak is rond de 10x8m2. Het dak bestaat uit dakpannen. Ik woon met 6 personen.

Zonnepanelen offerte

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik denk dat dit een goede manier kan zijn voor het vinden van een bedrijf/ leverancier voor het..."

"EfficiŽnt en handig."

K. Van Der Hoeven


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.