Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonnepanelen installatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen installatie-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Oevel
Vorige week hebben we de afkering gehad van 2700kw . We wensen dit in te winnen via een zonnepanelen installatie . Oppervlak dat geschikt is zo'n 30m≤. Ik vermoed een westelijk oppervlakte. Woning van de jaren 30. Als de offerte binnen budget valt mag de installatie zo snel mogelijk gebeuren.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Bever
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen op mijn woning. Dit is een vrijstaand gebouw. Voor de installatie kan een hellend pannendak worden gebruikt. Geen idee van het verbruik .
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Herent
We hebben al een tijdje het idee voor een zonnepanelen installatie voor ons verbruik aan te brengen. Via deze weg vragen we en concrete prijsofferte hiervoor aan. ons huis is een halfopen woning van 1956. Ik denk een dak met leien of schaliŽn. Ik heb momenteel geen idee van de oriŽntatie en volledige oppervlakte van zo'n 70m≤.
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor een woning voor Gingelom
Indien mogelijk wens ik dit jaar nog een zonnepanelen installatie op mijn dak te plaatsen. Dit is een hellend dak met dakpannen. Dit is zuidelijk gericht en is zo'n 15x3m oppervlakte. De woning is bijna 110 jaar. +- 3600 kw verbruik.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Roeselare
We hebben een dakpannen dak met eterniet dakpannen. Het dak is 6x12m per dak helft. Er is een zuidoostelijke oriŽntatie , waan een veluxraam is. We hebben een tweevoudige teller : samen zo'n 3400kw samen. 1900 dag en 1500 nacht. Graag had ik voor deze situatie een offerte verkregen voor een zonnepanelen installatie.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
zonnepanelen voor een woning in Zottegem
We hebben elektriciteitsverbruik van ongeveer 9000kw zowel de dal als de piekuren samengeteld. Hiervoor wens ik een zonnepanelen installatie te plaatsen. Dit is mogelijk op het dak van de woning zelf dat zuid gericht is en dakpannen heeft. Ik heb wel de oppervlakte nog niet nagemeten. Vrijstaande woning van 1975.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Voor een woning van de jaren 70 zoeken we een offerte voor de installatie van zonnepanelen. Hoeveel ons huidige verbruik is weet ik niet goed maar omdat we een heel hoge factuur hebben voor energie wenste ik te bekijken of we via deze offerte rendabel energie kunnen besparen. Plaatsing mogelijk op een plat dak waar de roofing recent is vernieuwd.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Uitbergen
Dit is voor een open bebouwing. Dit is plaatsen op een losstaande garage. Dit is een golfplaten dak, ongeveer 8x4m groot. ik zoek een zonnepanelen installatie verbruik van 4200kw.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een offerte voor een zonnepanelen installatie. We hebben zowel een hellend dak als een plat dakpannen. We hebben een leien dak, maar ik heb geen idee van de helling of oriŽntatie. Open woning dus vier kanten zijn beschikbare. Het hellend dak is 10.5 op 10.5. Het platte dak is roofing en is 3x4. Enkele een velux op de noordkant van het hellende. Dit is een nieuwbouw, we zijn net klaar met de ruwbouw en dak is reeds geplaatst.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Kruishoutem
Dit is voor mijn eigen woning. Momenteel geen idee van verbruik. We zijn met een tweepersoonsgezin. Ik wens de panelen eventueel te plaatsen op een ijzeren frame op de zuidkant te plaatsen. Deze is gericht naar de zuidkant. Oppervlakte van +- 25m≤. Deze staat vlak naast de woning. Graag hadden we gekeken of we hier voldoende rendement kunnen verkrijgen voor een geschikte zonnepanelen installatie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Offerte zonnepanelen in Aalbeke
We wensen zonnepannelen voor de paardenstallen. De dakbedekking bestaat uit sandwichpanelen . We hebben no geen idee van verbruik want we wonen hier nog maar sinds juni.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Sint Niklaas
Ik doe deze prijsaanvraag voor zonnepanelen voor een woning die ik in 2000 volledig heb vernieuwd. Het dak en de bekleding van dit dak zijn toen ook volledig vervangen. Momenteel heb ik een licht hellend pannendak met zuid tot zuidwestelijke oriŽntatie die ideaal zou zijn voor een zonnepanelen installatie. Ik heb echter wel geen idee van mijn rendement of verbruik van elektriciteit.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Wondelgem
Ik werk met warmteaccumulatoren waardoor ik een zeer groot verbruik heb van 13.000 kw nacht en 3500 kw nacht en dagtarief. Ik wens nu een zo groot mogelijk deel van dit verbruik op te vangen via zonnepanelen. Hiervoor is er een losstaande garage met roofing dak die ideaal zou kunnen dienen voor deze installatie. Daarom dat ik via deze weg een prijsofferte aanvraag.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een bedrijf in Sint niklaas
Dit is voor een nieuw bedrijf. We gaan in januari van start en zullen hier ook industrieel gebruik maken van elektriciteit. Ik wens deze op te vangen via groene energie van een eigen zonnepanelen installatie. Het gebouw hiervoor staat momenteel nog in de aanbouw. Het dak zal een zadeldak in sandwichpanelen worden met een zuidwestelijke oriŽntatie aan 1 kant.
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Schilde
Ik ben op zoek naar een zonnepanelen installatie voor een verbruik van jaarlijks tot 20.000kw. Vrijstaande woning van 1982. Deze wordt integraal elektrisch verwarmt, zowel radiatoren als vloerverwarming. Mijn woning is volledige en voldoende geÔsoleerd. Het dak is aan de achterkant zuidelijk tot zuidwestelijk gelegen en heeft een bekleding in roofing singels die 5 jaar geelden vernieuwd zijn geweest. Hier is zo'n 350m≤ beschikbare oppervlakte. Woning staat wel in een bosrijke omgeving maar de schaduw tijdens de dag valt goed mee. Vooral omdat de bomen meer naar het noorden staan van het dak. Graag wens ik het mogelijke rendement van de panelen met u bespreken.
Zonnepanelen
Brussel
Zonnepanelen voor woning in brussel
Vrijblijvende prijsofferte voor installatie zonnepanelen. Orientatie ZW; hoek dak: 35į. Energie nodig voor een zuinig gezin van 2 a 3 personen. Nog geen gekend gemiddeld electriciteits verbruik. Alvast bedankt voor de snelle reactie.

Zonnepanelen installatie

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden voor de snelle afhandeling."

F. Moerenhout

"Ik ben zeer tevreden van de Bobex service en zal deze in de toekomst vaker gaan gebruiken."

S. Van Damme


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.