Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn syndicus van een appartementsgebouw en wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Het betreft een plat dak met kiezels, dat +/- 160 tot 200m≤ in oppervlak meet. Wij hebben geen dakkoepels in het dak. Het dak is Zuidelijk georiŽnteerd. Wij kennen ons verbruik niet precies. verbruyik gn idee zdlijk
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Ekeren
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor zonnepanelen. Wij hebben een plat dak met roofing, waarop zich geen dakkoepels of andere constructies bevinden. Het plat dak heeft roofing als bedekking, en meet +/- 90m≤. Dit dak is zuidelijk georiŽnteerd. Wij zijn eigenaars van de woning en verbruiken 7500kW/jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lichtervelde
Graag had ik de opties voor zonnepanelen ter plaatsen met iemand bekeken. Ik heb mogelijkheid om deze panelen zuidelijk te plaatsen op een pannendak.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Gent
We zoeken een offerte voor zonnepanelen. Dit is een nieuwe woning waarvan we begin oktober de sleutel krijgen. We gaan met 4-5 mensen inwonen. Dak bestaat uit dakpannen. Woning van de jaren 60.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Gentbrugge
Wij zoeken offertes voor oor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen dat +/- 20m≤ in oppervlak meet. Wij hebben hier geen dakvensters of dakkapellen op. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Stavele
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen van gras. Dit is voor het gebruik van de zaak zelf. Dit is voor een kantoor. De plaatsing is op zo'n 50-60m van de woning. Volledige vlakke grond.
Zonnepaneel installatie
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor in de regio Nazareth
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive te zetten. Hellend dak met dakpannen, 18000 kwh, oostwest gericht, opp. 60m≤, voor volgend jaar.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Izegem
Op dit moment heb ik een verbruik van rond de 3000kw. Het platte dak waarop ik de panelen wens te plaatsen is deels een aangebouwd bijgebouw en deels een tuinhuis. Dit zijn daken in epdm en golfplaten. +- 30m≤.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Torhout
Geen idee van verbruik. Dit zal ter plaatsen moeten worden opgemeten. We zijn een tuinbouwbedrijf en ik wens te bekijken of we het zowel zakelijk als privť gaan doen. Plaatsing is mogelijk op een bijgebouw met zowel een hellend als een plat dak.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Roosdaal
Wij zijn eigenaars van de woning en zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak (+/- 20m≤) met leien. Hierop bevinden zich geen dakvensters/dakkapellen. Dit dak is zuidelijk gericht, en wij verbruiken elektriciteit met 4 personen. Wij hebben ook een plat dak met epdm, dat +/- 40m≤ in oppervlak meet. Hierop bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Lede
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van de woonst en hebben een hellend dak met dakpannen. Wij hebben 1 dakkapel op ons dak, maar kennen de grootte van ons dak niet precies. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Lmembeke
5700kw per jaar. We hebben een noordboomdak. Tegen de woning staat er een plat dak van 15m≤. Hier staan reeds panelen voor de zonneboiler. Deze laastet wensen we eventueel op het noordboomdak. Dit is een roofing dak met pur.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Ruisbroek
Wij wensen offertes te ontvangen voor zonnepanelen. Wij hebben een plast dak met roofing dat +/- 50m≤ in oppervlak meet. Wij hebben geen dakkoepels of andere constructies op ons dak. Wij verbruiken elektriciteit met 4 personen, en zijn eigenaars van de woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Waregem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, en hierop bevindt zich 1 dakvenster. Ons dak meet +/- 90m≤, en wij verbruiken 4500kW/jaar met 3 personen. Het dak is goed georiŽnteerd, wij zijn ook eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Rumbeke
Beste, Als gezin met 2 kindjes zoeken we zonnepanelen voor onze woning. We hebben een stroomverbruik van 4000 kilowatt. Het huis is van 2011. Kan u mij contacteren voor een afspraak . Dank u , Tommy
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Melsele
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak van +/- 35m≤ en hierop bevinden zich 2 velux ramen. Wij zijn eigenaars van deze woning en hebben een normaal verbruik van 4 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Waregem
Dit is voor landbouwbedrijf en privťwoning. In totaal hebben we een verbruik van ruwweg zo'n 80.000 kw . Dit verbruik wensen we te compenseren via zonnepanelen. Plaatsing op het hoofdgebouw zelf. Dit dak bestaat uit golfplaten en heeft een totaaloppervlakte van zo'n 1200m≤.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Herzele
Wij zoeken offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen dat +/- 60m≤ in oppervlakte meet. Op ons dak bevinden zich geen dakvensters/dakkapellen. Ons verbruik bedraagt 5300kW/jaar, wij zijn eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Eksel
wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, dat 30-40m≤ in oppervlakte meet. Het dak heeft een goede oriŽntatie, en hierop bevinden zich 2 dakvensters. Wij zijn eigenaars van de woning en hebben een verbruik van 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Mol
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend dak met dakpannen. Ons dak meet +/- 70m≤ in oppervlakte, en hierop bevinden zich 7 dakvensters. Ons dak is goed georiŽnteerd en wij hebben een normaal verbruik van 1 persoon.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Zonnepanelen voor een woning in Herzele
Ik heb een woning met een elektriciteitsverbruik van zo'n 4600 kw. Graag had ik met iemand afgesproken om ter plaatsen te bekijken wat we zouden kunnen doen voor het plaatsen van zonnepanelen. Hiervoor is een hellend dak in dakpannen voorzien van zeker 8m breed. Ik heb wel geen idee van de precieze oppervlakte of oriŽntatie.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Waregem
Graag ontvangen wij offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een plat dak dat bedekt is met roofing. Het dakoppervlak meet +/-50m≤, en wij hebben geen dakvensters of dakkapellen op ons dak (dat goed georiŽnteerd is). Wij hebben een normaal verbruik van 3 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Mortsel
Graag ontvangen wij offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een plat dak dat bedekt is met roofing. Het betreft +/- 30m≤ dakoppervlak, en op ons dak bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies. Wij kennen ons elektriciteitsverbruik niet precies, maar wij hebben wel een normaal verbruik van 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen).
Zonnepanelen
Antwerpen
Zonnepanelen voor een woning in Kappellen
Ik wens de panelen te plaatsen op een losstaande garage van +- 100m≤. Hier staan wel bomen rond maar de zuidkant is open . Roofing dak. Woning van 91. +- 8000kw verbruik. Zonnepanelen los van het netwerk.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen te Lot
We hebben een hellend dak en een plat dak, van +- 150 m≤, we zouden hier op zonnepanelen willen laten plaatsen. Graag had ik hier voor een offerte gewenst.

Zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een goede hulp geweest. Ik kreeg vlug antwoord."

C. Van Der Velpen

"Je ne peux que vous fťliciter pour votre travail rapide et honnÍte. Merci ŗ vous."

M. Warlomont


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.