Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonnepanelen: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonnepanelen-zonnepanelen

Ontvang nu meerdere offertes: ZonnepanelenOfferte aanvragen-zonnepanelen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Zonnepanelen te Houthulst
Als eigenaar van een vrijstaande woning van 1993 zoeken wij een offerte voor zonnepanelen. Op ons hellend dak liggen sneldekpannen. Ik verbruikte 4464 kilowatt met 4 bewoners in 2015. Graag bellen na 16.00u voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Evelyne D
Zonnepanelen
Limburg
Zonnepanelen voor in de regio Bilzen
Ik wens zonnepanelen voor op mijn prive. Plat of hellend dak, zuidgericht allebei, 3 personen, opp. 100m≤. Wanneer zal aan de offerte.
Zonnepanelen
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in herentals
Graag een offerte voor de plaatsing van zonnepanelen. De plaatsing is mogelijk op een blokhut die begin 2017 jaar. Andere mogelijkheid is een leien dak op de woning zelf. We hebben een hoonheidscentrum en de zonnepanelen zullen volledige op naam van de zaak wordne geplaatts
Zonnepaneel installatie
Vlaams Brabant
Aanvraag zonnepanelen te Lot
ij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben 2 daken: 1 plat dak van +/- 24m≤. Hierop ligt roofing. Wij hebben geen dakkoepels op dit dak. 1 hellend pannendak. Wij kennen de grootte niet precies. Hierop hebben wij 2 dakvensters. Dit dak is Zuidwestelijk georiŽnteerd. Wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonneboiler voor een woning in Galmaarden
Plaatsing is mogelijk op een leien dak. Zuidelijke oriŽntatie. Ik zoek een offerte voor een zonneboiler voor enkel sanitair en warm water .Rendement is perfect maar de oppervlakte is zeer beperkt omdat ik reeds zonnepanelen heb.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Zemst
Ik zoek een offerte te plaatsen op een plat dak met roofing en witte kiezel. De oppervlakte is zo'n 8x4 tot 8x5m. verbuik is nog niet opgemeten. Plaatsing voor de tweede helft van 2017. Eventueel ook de opties voor de combinatie van een zonneboiler.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Bonheiden
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een deels hellend dak (met dakpannen en zonder dakvensters of dakkapellen). Wij hebben ook deels een plat dak met roofing. Wij kennen de grootte niet precies, en wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Zonnepanelen
Limburg
Aanvraag Zonnepanelen te Zolder
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een hellend pannendak. Het dak meet +/- 70m≤ in oppervlakte, en hierop hebben wij geen dakvensters of dakkapellen. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te heist-op-den-berg
Graag ontvangen wij offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend dak. Op ons dak liggen leien en wij zouden 1-2 dakramen plaatsen hierin. Het dak meet +/- 45m≤ in oppervlakte, en wij verbruiken elektriciteit met 3 personen.
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Sint Jan In Eremo
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met cementpannen dat meer dan 100m≤ in oppervlak meet. Wij hebben geen dakvensters of dakkapellen, en wij verbruiken elektriciteit met 2 personen. Wij zijn tevens eigenaars van de woning. Het dak bestaat uit 2 delen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Beerse
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning dat een plat dak heeft. Op ons dak ligt roofing, en wij hebben geen dakkoepels op het dak. Ons dak meet +/- 50m≤ in oppervlak, en wij verbruiken elektriciteit met 4 personen.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Bellegem
Wij zoeken offertes voor zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning, en hebben een plat dak met oregon. Wij kennen het dakoppervlak niet precies en hebben enkele dakkoepels. Het betreft het dak van de garage. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Herselt
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een garage met een plat dak dat bedekt is met roofing. Dit plat dak meet +/- 45m≤ in oppervlak, en hierop bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies. Wij zijn eigenaars van deze woning. Wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Adegem
Wij wensen offertes te ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning, en hebben hierop een hellend pannendak. Ons dak meet ruw geschat 150m≤, en hierop bevinden zich geen dakvensters of dakkapellen. Wij hebben ook een 2de dak. Dit is een plat dak met roofing dat +/- 35m≤ in oppervlak meet. Hierop bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies. Wij verbruiken elektriciteit met 2 personen. eignrs, 2p
Zonnepanelen
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te sint-martens-latem
Wij wensen offertes te ontvangen voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij zijn eigenaars van onze woning, en hebben een hellend pannendak. Wij kennen de grootte van dit dak niet precies, en hebben hierop 2 velux ramen aan de zuidelijke kant. Wij verbruiken elektriciteit met 1 persoon.
Zonnepanelen
West-Vlaanderen
Aanvraag Zonnepanelen te Bissegem
Wij zijn op zoek naar offertes voor het plaatsen van zonnepanelen. Wij hebben een hellend pannendak met 2 dakvensters, maar wij kennen de grootte hiervan niet precies. Wij hebben ook een plat dak met roofing, en dit dak meet +/- 15m≤ in oppervlak. Hierin bevinden zich geen dakkoepels of andere constructies. Wij zijn eigenaars van deze woning en verbruiken elektriciteit met 2 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Halle
Ik heb een woning van 1938 met een pannendak. Ik wens hier zonnepanelen te plaatsen maar verbruik is wel nog niet opgemeten, alsook de oppervlakte. Het dak waarop ik de zonnepanelen ga plaatsen is wel zuidoost gericht
Zonnepaneel installatie
Antwerpen
zonnepanelen voor een woning in Antwerpen
Ik heb een plat dak dat in april wordt vervangen. Dit wordt een roofing dak. Dit platte dak is vierkant met de voorgevel richting zuidoost. De zonnepanelen zullen zo'n 3000kw moet verdragen. Oppervlakte van 49m≤.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Kampenhout
Dit is voor de plaatsing op een roofing dak. De woning is volledige gerenoveerd. +- 145m≤. Ik heb nu een verbruik van 3400kw. Hiervoor zou ik graag zonnepanelen wensen te plaatsen.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in Lanaken
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen . Geen idee van verbruik van elektriciteit. De woning is van 1992. Hellend dak bestaat dakpannen en is zuidelijk gericht.
Isolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag dakisolatie te Hamme
Graag ontvangen wij offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend pannendak met een onderdak, maar wij kennen de grootte hiervan niet precies. Onder het dak hebben wij een volwaardige zolder. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Zonnepanelen
Antwerpen
Aanvraag Zonnepanelen te Schilde
Wij zoeken offertes voor dakisolatie. Wij hebben een plat dak met roofing waarop zich 1 lichtkoepel bevindt. Het dak meet +/- 120m≤ in oppervlak, en wij zijn eigenaars van deze woning. Onder het dak bevinden zich 2 slaapkamers. Wij hebben een verbruik van 4 personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Aanvraag Zonnepanelen te Veltem-Beisem
Wij zijn op zoek naar offertes voor zonnepanelen. Wij hebben een hellend dak met leien, zonder dakvensters of dakkapellen. Het dak meet +/- 145m≤ in oppervlak, en wij verbruiken elektriciteit met 4personen.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
zonnepanelen voor een woning in Eppegem
+-4000kw zowel dag als nachttarief samen. Woning van 1980. Plaatsing op een dak met leien dat vermoedelijk wel asbestleien zijn; Zuidwestelijke oriŽntatie met 36m≤. Zuidkant is de voorkant van de woning.
Zonnepanelen
Limburg
zonnepanelen voor een woning in As
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen. Geen idee van het verbruik. Dak is met tegelpannen met niet geschikte oriŽntatie. plaatsing moeten komen ofwel op een carport of een sokkel. Martiaal staat open. Graag had ik met iemand ter plaatsen afgesproken om dit te bespreken.

Zonnepanelen

De zon, de beste energieleverancier

Op zoek naar de beste partner voor zonnepanelen? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang gratis advies en offertes van ervaren leveranciers! Wij helpen u bij de zoektocht naar de beste installateur voor zonnepanelen.

Zonnepanelen, een goede investering!

Zonnepanelen zijn een milieuvriendelijke en financieel interessante investering. U produceert zelf groene energie, en vermindert zo uw elektriciteitskosten. Bovendien geniet u momenteel nog van aanzienlijke overheidssubsidies bij de aankoop van zonnepanelen. Snel zijn is hierbij de boodschap want deze subsidies worden steeds sneller afgebouwd.

Vind de juiste installateur!

Bobex geeft u advies om de juiste installateur van zonnepanelen te vinden. Ontvang nu snel tot 3 offertes op maat. Daarna kan u rustig alle aanbiedingen bekijken en vergelijken.Offerte aanvragen-zonnepanelen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit is wel interessant men kan eens vergelijken en welke materialen ze gebruiken."

M. Van Hauwermeiren

"Mijn huis laat het niet toe spouwisolatie te plaatsen, vandaar dat ik er verder geen baat bij h..."

T. Hagerbaum


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.