Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonneboilers: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonneboilers-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Budingen
Dit is een nieuwbouw waarvan de ruwbouw momenteel volop bezig is. Vanaf januari zou deze woning winddicht moeten zijn. Ik Heb een dakpannen zadeldak met zuidwestelijke oriŽntatie. Hier heb ik zeker een dikke tien vierkante meter aan beschikbare ruimte. Graag had ik voor de meer praktische kant van de offerte graag een afspraak met u ter plaatse gemaakt.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Gent
Ik heb een rijwoning met een zadeldak. Is het mogelijk om hier een zonneboiler te plaatsen. Ik wens deze te gebruiken voor mijn sanitair. Het dak is een gewoon zadeldak met dakpannen. Voor de thermische panelen zal de voorkant met een zuidwestelijke richting het meest interessant zijn. Hier staat een velux in maar ik geloof dat de oppervlakte nog altijd tussen de 10 en 20m≤ zal zitten.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Bornem
Dit gaat om een L vormig dak. Ik heb hier een deel dat zuidoostelijk en een deel dat zuidwestelijk is gericht. Graag had ik bekeken wat de mogelijkheden waren om hier een gepaste zonneboiler instalatie te plaatsen. Ik Had verder ook wat informatie gewenst over het systeem zelf en uiteraard d de prijs. Ik heb een dakpannen dak met meer dan 10m≤ aan beschikbare oppervlakte voor de thermische panelen.
Zonneboiler
Limburg
IK BEN OP ZOEK NAAR INFO OVER ZONNEBOILERS
Ik ben op zoek naar informatie over de wering van een zonneboiler. Desgewenst zal ik er ook een laten plaatsen. De zonnepanelen mogen op dak komen of op de grond . In beide mogelijkheden is er voldoende plaats voorzien.

Zonneboilers

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Uitstekend. Snelle reactie."

W. Tao

"Ik ben tevreden over de diensten van Bobex, het maakt transporteren makkelijker, en dan vooral ..."

L. Bloemhard


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.