Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Zonneboiler voor hellend dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonneboiler voor hellend dak-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning Merelbeke
Graag had ik meer informatie verkregen over de mogelijkheden voor een zonneboiler te plassen op een hellend dak met dakpannen. Eventueel zou ik dit systeem wensen te gebruiken voor vloerverwarming en warm water. Er is voldoende oppervlakte zuid voorzien. In de offerte moet ook de plaatsing en aansluiting zijn voorzien.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in retie
Het huis is ouder dan 25 jaar en heeft 6 inwonenden. we hebben een leien dak gericht naar het zuidoosten. 5m▓ zal zeker beschikbaar zijn voor de collectoren. Momenteel maken we gebruik van een boiler met een gasbrander. Deze staat gelijkvloers, de hele woning is gelijkvloers. Eventueel wensen we in optie de mogelijkhied met een verwarmingselement te bekijken.
Zonneboiler
Antwerpen
zonneboiler voor een woning in Laakdal
Dit is voor mijn eigen privÚwoning. Ik heb op deze woning een hellend pannendak met zuidelijke oriŰntatie. Graag zouden we deze gebruiken voor het plaatsen van collectoren voor een sanitaire zonneboiler. Momenteel maken we gebruik van een elektrische boiler van ongeveer 80l. Graag na telefonisch contact een afspraak ter plaatsen om het precieze rendement op te meten en dan ook een geschikte offerte te kunnen opmaken voor deze boiler.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonnebolier met collectoren op hellend dak
Wij wensen een zonneboiler te plaatsen op ons hellend dak met dakpannen (45m2). De pannen worden nu vervangen en daarna wensen we de collectoren te laten plaatsen. Verbruik van 1900 kw dagverbruik, 2400 kw nachtverbruik.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor particulier in Affligem
Wij hebben interesse in het plaatsen van een zonneboiler. De panelen zouden moeten worden geplaatst aan een muur waar eventueel een frame voor moet worden gebouwd. Het gezin bestaat uit 5 personen en we verwarmen op gas. Graag bellen voor een afspraak.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor particulier in Wuustwezel
Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van zonneboilerpanelen. Het gaat hier om een gezin dat bestaat uit 2 personen. Het huis heeft een hellend dak van ongeveer 35░ schuin. Het dak is gericht naar het Zuid-Westen en de oppervlakte bedraagt 68m▓. Het wordt verwarmd op gas. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Brugge
We hebben een dak met drie hellende vlakken en een bekleding in dakpannen. Ik zou wel niet kunnen zeggen wat de precieze oriŰntatie is. Graag had ik daarom graag een afspraak ter plaatsen gemaakt om te bekijken wat de mogelijke premies zijn en de geschikte instalatie voor mijn verbruik. Wel is het mogelijk dat het dak eerst nog ge´soleerd zal moeten worden.
Zonneboiler
Antwerpen
Particulier uit Merksem is op zoek naar een zonneboiler
Ik ben op zoek naar een zonneboiler voor ons warm water in onze woning. De panelen mogen komen op ons dak met dakpannen. Dit dak is dan ook zuidgericht.
Zonneboiler
Limburg
Particulier opzoek naar een offerte voor een zonneboiler in Peer
Wij zijn opzoek naar een offerte voor het plaatsen van zonneboilerpanelen. Het dak van het huis is gericht naar het zuid-oosten en is ongeveer 30░ Ó 35░ schuin. Het beschikbare oppervlakte voor de zonneboilerpanelen bedraagt 60 m▓ en is ge´soleerd. Alvast bedankt!
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Aanvraag zonneboiler
Ik had graag meer informatie ontvangen over een zonneboiler, mbt chauffage inrichting in het huis, deze is nieuw sinds 2 jaar, met condensatieketel, niet aangesloten op zonnepanelen, energievoorziening gassysteem. De warmteketel aangesloten op de chauffage zelf. Kan ik dit via een ander systeem het water warm krijgen?
Zonneboiler
Vlaams Brabant
offerte voor een zonneboiler op hellend dak
Beste, Ik ben op zoek naar een firma die bij mij een zonneboiler kan komen plaatsen. Ik heb een hellend dak. Dit huis is bewoond door mij en mijn partner te Elewijt. Graag zou ik voor einde juli, -mits vakantie-, iemand hebben die ter plekke de situatie kan komen bekijken. Ik ben steeds bereikbaar op volgend nummer Met vriendelijke groeten, Roger G.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in kuurne
Ik verhuis tegen eind september, begin oktober verhuizen naar een nieuwe woning in Kuurne. Deze heeft een zuidelijk gericht dak in dakpannen. Ik geloof dat hier meer dan 20m▓ vrije ruimte is met wel een dakvenster. Gelieve er rekening mee te houden dat een afspraak ter plaatse pas tegen oktober zal mogelijk zijn. Plannen kunnen eventueel al opgestuurd worden.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Scherpenheuvel
Ik ben ge´nteresseerd in het plaatsen van zonneboilers. Het gaat om een redelijk groot hellend dak. Voor het warm water verbruik en de verwarming. Graag vrijblijvende offertes.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Deinze
Deze instalatie is om begin volgend jaar te plaatsen. Het is op een aanbouw die momenteel nog in opbouw is. Deze zal aangebouwd worden aan de woning zelf en ongeveer 30m▓ groot zijn. Bekleding word epdm of roofing. Graag een afspraak ter plaatse en gericht advies en offerte voor de bouwwerken, instalatie, rendement enz...
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Lochristi
100 % zuidelijk gericht. Liefst met vacuŘmbuizen. Op dak van (nog te bouwen) garage die normaal tegen het einde van zomer af zal zijn . Telefonisch contact om een afspraak te maken en ter plaatse plannen in te kijken is mogelijks. Deze garage is aangebouwd. Heeft een bekleding in ofwel roofing ofwel folie en heeft afmetingen van 6.30 op 8m.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Zotttegem
Ik wens graag een prijsofferte voor de instalatie van een zonneboiler voor het sanitair. Ik heb een dak met twee mogelijkheden. Een schuin hellen dak in leisteen naar het zuiden en met 3 dakvensters; of daarboven een plat dak. Ook bij de buren is hier reeds op het platte dak een zonnepanelen instalatie geplaatst, het is een halfopen bebouwing. Beide dakhelften hebben minimum 20 vierkante meter aan beschikbare oppervlakte. Graag wensen we een uitgebreide prijs en kwaliteitsvergelijking te doen om dan vermoedelijk eind dit jaar , begin volgend jaar , 6-9 maanden, met de instalatie van start te gaan.

Zonneboiler voor hellend dak

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een goede hulp geweest. Ik kreeg vlug antwoord."

C. Van Der Velpen

"Zeer goede site, gemakkelijk contact leggen met meerdere leveranciers."

M. Odeur


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.