Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonneboiler rendement: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonneboiler rendement-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Peer
Ik heb al 37 zonnepanelen liggen en wens zonneboilers erbij te plaatsen. Er is denk ik genoeg plaats voor 3 collectoren erbij. We zijn een gezin van 4 personen. Graag vrijblijvende offertes.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Hasselt
Woning met een bekleding in dikke leistenen. Ik wens hier een geschikte zonneboiler instalatie te plaatsen. Hier is een zuidelijke oriŽntatie en ik vermoed voldoende oppervlakte , 5-10m≤. U kunt mij op dit nummer bereiken voor een afspraak ter plaatse om de offerte te kunnen opmaken. Ook had ik graag nog wat verdere praktische informatie gewenst over het rendement en de plaatsing van deze zonneboiler.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Zwevegem
Ik stook momenteel op aardgas en heb maandelijkse stookkosten van ongeveer Ä300,-. Ik zou graag willen weten of het voor mij voordeliger is om een zonneboiler aan te schaffen. Het dak is 30-35 graden en naar het zuiden gericht. Graag vrijblijvende offertes hiervoor.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Sint Niklaas
Dit is om te plaatsen op een aangebouwd bijgebouw. Deze staat aan de zuidelijke kant van de woning. Het heeft een deel plat dak in roofing en een deel hellend pannendak. Beiden zijn rond de 5 tot 10m≤ groot. Graag had ik met u een afspraak gemaakt om ter plaatsen de praktische informatie over deze zonneboiler te bespreken: Kostprijs, rendement instalatie, ...
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Aanvraag zonneboiler
Ik had graag meer informatie ontvangen over een zonneboiler, mbt chauffage inrichting in het huis, deze is nieuw sinds 2 jaar, met condensatieketel, niet aangesloten op zonnepanelen, energievoorziening gassysteem. De warmteketel aangesloten op de chauffage zelf. Kan ik dit via een ander systeem het water warm krijgen?
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Geel
Ik ben op zoek naar een systeem voor de verwarming van mijn zwembad. Hiervoor dacht ik aan een zonneboiler. Zou het mogelijk zijn een prijsofferte op te maken en verdere informatie te geven over de instalatie, rendement en verbruik van dergelijke instalatie. Ik heb verschillende mogelijkheden voor de plaatsing zoal een betonnen carport, gazon, schuin dak van serre, ... Allen zijn voldoende groot en optimaal gericht om van de zuiderzon te genieten. U kunt mij ook altijd bereiken om ter plaatsen de situatie op te nemen.

Zonneboiler rendement

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima dienst met een zeer snelle feedback."

H. Erard

"We zijn tevreden met jullie snelle reactie en de reactie van de leveranciers."

L. Dewaelheyns


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.