Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Zonneboiler op het dak: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonneboiler op het dak-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Limburg
zonneboiler voor een woning in Bocholt
Dit is voor een nieuwbouw waarbij nu de ruwbouw op het eerste verdieping zit. Deze woning zal een epdm rubberen dak hebben waar er zeker een minimum van 5m² zal zijn zonder enige schaduwplek. Ik sta open voor ter plaatsen de bouwplannen en de werf te bekijken en aan de hand van uw bevindingen een offerte te ontvangen voor het best mogelijke systeem. Ik wens ook verdere informatie over het rendement en de plaatsing van deze boiler. In eerste instantie zal ik alleen wonen , dit kan echter vrij snel naar twee mensen gaan. Graag in de avond een contact om de afspraak te bespreken.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
zonneboiler voor een woning in aspelare
Dit is voor mijn eigen privéwoning. Onze elektrische boiler heeft het begeven. Daarom wensen we te kijken of we deze eventueel kunnen vervangen door een zonneboiler. Deze collectoren kunnen op een aangebouwd bijgebouw worden geplaatst met roofing dak. hier zijn reeds zonnepanelen maar ik vermoed dat er nog zo'n 5m² beschikbaar is met perfect rendement. Huidige boiler staat in de garage.
Zonneboiler
West-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Zwevegem
Ik stook momenteel op aardgas en heb maandelijkse stookkosten van ongeveer €300,-. Ik zou graag willen weten of het voor mij voordeliger is om een zonneboiler aan te schaffen. Het dak is 30-35 graden en naar het zuiden gericht. Graag vrijblijvende offertes hiervoor.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Aanvraag zonneboiler
Ik had graag meer informatie ontvangen over een zonneboiler, mbt chauffage inrichting in het huis, deze is nieuw sinds 2 jaar, met condensatieketel, niet aangesloten op zonnepanelen, energievoorziening gassysteem. De warmteketel aangesloten op de chauffage zelf. Kan ik dit via een ander systeem het water warm krijgen?
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Kortenaken
Geachte, Graag had ik een prijsofferte verkregen voor het plaatsen van een zonneboiler op de grond of eventueel op een hellend dak. Zou u mij meer informatie kunnen bezorgen over de plaatsing en praktische werking van dergelijke instalatie. Ik heb een zuidelijk gericht dak in dakpannen. Op de grond heb ik ene licht hellend gedeelte met gras dat naar het zuiden zijn gericht. Beide rond de 10m² aan vrije ruimte. Graag een telefoontje om een afspraak ter plaatse te kunnen afspreken. Dank u.
Zonneboiler
Antwerpen
Offerteaanvraag voor een zonneboiler
Verwarming van een badkamer van zes kubieke meters groot. Ik verwarm mijn huis met een condensatieketel maar die staat te ver van de badkamer. Ik zou willen weten wat de mogelijkheden zijn voor de verwarming van mijn sanitair water en/of de verwarming van mijn badkamer.

Zonneboiler op het dak

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Beste, Ik ben tevreden met de site van Bobex. Een brede waaier van toepassingen in uiteenlope..."

L. Devos

"Bobex heeft direct gevolg gegeven aan mijn offerteaanvraag voor een nieuwe betaalterminal."

G. willems


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.