Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zonneboiler informatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesZonneboiler informatie-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor een woning in Hasselt
Woning met een bekleding in dikke leistenen. Ik wens hier een geschikte zonneboiler instalatie te plaatsen. Hier is een zuidelijke oriŽntatie en ik vermoed voldoende oppervlakte , 5-10m≤. U kunt mij op dit nummer bereiken voor een afspraak ter plaatse om de offerte te kunnen opmaken. Ook had ik graag nog wat verdere praktische informatie gewenst over het rendement en de plaatsing van deze zonneboiler.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Deinze
Ik wens deze thermische panelen te plaatsen op het hellende dak. Hier liggen al zonnepanelen, maar er zeker nog meer dan 10m≤ vrije ruimte voorzien voor de zonneboiler instalatie. Zuidelijke richting met dakpannen bekleding. Afspraak ter plaatse voor de offerte op te maken en verdere informatie voor de zonneboiler is altijd mogelijk.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in Bornem
Dit gaat om een L vormig dak. Ik heb hier een deel dat zuidoostelijk en een deel dat zuidwestelijk is gericht. Graag had ik bekeken wat de mogelijkheden waren om hier een gepaste zonneboiler instalatie te plaatsen. Ik Had verder ook wat informatie gewenst over het systeem zelf en uiteraard d de prijs. Ik heb een dakpannen dak met meer dan 10m≤ aan beschikbare oppervlakte voor de thermische panelen.
Zonneboiler
Oost-Vlaanderen
Zonneboiler voor een woning in Drongen
Ons warm water wordt nu gemaakt met een doorstromer op gas. (bulex, 2 jaar oud). We wensen echter de mogelijkheden bekijken voor het plaatsen van een zonneboiler instalatie op onze woning. Het hoofdgebouw heeft een puntdak. Aan de zuidelijke zijde staat er een schoorsteen maar ik vermoed wel dat hier 5-10m≤ aan vrije ruimte is. Dit is een pannendak. Graag een offerte en verdere informatie over deze zonneboiler.

Zonneboiler informatie

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij hebben vrij vlug offertes ontvangen. Van enkele leveranciers ook met opvolging nadien."

"Zeer tevreden."

P. De Bruyn


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.