Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zoldervloerisolatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesZoldervloerisolatie-dakisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: DakisolatieOfferte aanvragen-dakisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Zoldervloerisolatie voor in de regio Deinze
Ik zou de zoldervloer van een woning die ik verhuur te laten isoleren. Zolder via luik, opp. 30m≤, bouwjaar 1935.
Vloerisolatie
Vlaams Brabant
Zoldervloerisolatie voor een woning in Holsbeek
Zoldervloerisolatie van een ruimte die momenteel niet gebruikt wordt. Na de isolatie zou deze eventueel als opslag worden gebruikt. Dit is beton. Oppervlakte van +- 120m≤.
Dakisolatie
Antwerpen
Zoldervloerisolatie voor een woning in Essen
We zoeken een offerte voor zoldervloerisolatie. Dit is de kamer van een volwaardige zolder. Deze zal gebruikt worden als opslagvloer. 70m≤.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Zoldervloerisolatie voor een woning in Meerbeke
Ik zoek een offerte voor isolatie van een zoldervloer van een volwaardige zolder. De zolder zal gebruikt worden voor opslag. Deze vloer bestaat uit beton.
Vloerisolatie
Oost-Vlaanderen
Vloerisolatie voor een woning in Laarne
40M≤ pur isoleren op een betonplaat. 9cm dik. Ditr afgewerkt omdat er vloerverwarming opkomt. Eventueel wens ik ook zoldervloerisolatie met pur 12cm en 45m≤.
Dakisolatie
Limburg
dakisolatie voor een woning in Gingelom-Jeuk
Hellend dak te isoleren via een zolder, ik schat op zijn hoogste een 1.80 . Momenteel is er isolatie op de zolder voorzien die nu niet meer voldoet aan de normen. Geen idee van de oppervlakte . Onderdak zal vervangen moeten worden.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zoldervloerisolatie te Asse
Dit is voor een volwaardige zolder van een bungalowwoning. De vloer bestaat uit betonnen welfels, een deel van de zolder is reeds geÔsoleerd geweest van isolatieplaten. Zolder zal enkel dienen als opslag. Oppervlakte zal ruwweg 160m≤.
Dakisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Blankenberge
Wij zoeken offertes voor zoldervloerisolatie. Het betreft een oppervlakte van +/- 7m≤, en wij hebben geen voorkeur voor het te gebruiken materiaal. Er komt geen vloerverwarming of andere zaken en wij zijn eigenaar van de woning.
Dakisolatie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Dakisolatie te Lokeren
Wij zijn op zoek naar offertes voor dakisolatie. Wij hebben een hellend dak met dakpannen, en hieronder bevindt zich een volwaardige zolder. Wij hebben 2 dakvensters in ons dak, maar wij kennen ons dakoppervlak niet. Het bouwjaar van onze woning (waarvan wij eigenaar zijn) is 1954.
Dakisolatie
Limburg
Aanvraag zoldervloerisolatie te Hasselt
Graag ontvingen wij offertes voor de isolatie van onze zoldervloer (wij zijn eigenaar van de woning). De oppervlakte bedraagt ruw geschat 60 tot 80m≤, en er komt nadien geen vloerverwarming of andere zaken. Wij hebben geen voorkeur voor het te gebruiken materiaal.
Dakisolatie
Vlaams Brabant
Zoldervloerisolatie voor een woning in Teralfene
Dit is een eigen privťwoning. De zolder wordt sporadisch gebruikt als opslagruimte. De vloer bestaat uit beton deels en deels uit hout. Woning gebouwd in 1982. Graag een vergelijk en meer informatie tussen de verschillende methodes. Uiteraard wensen we ook de prijzen te vergelijken.

Zoldervloerisolatie

Vind het beste materiaal om uw dak te isoleren

Op zoek naar een leverancier in dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ontvang hier gratis advies voor materiaal om uw dak te isoleren. Vul nu uw aanvraag is en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een legio aan mogelijkheden kunnen aanbieden.

Dakisolatie is belangrijk. Het dak is het hoogste punt van uw woning en warmte stijgt. Dus wanneer een dak niet goed geïsoleerd is kunt u veel warmte verliezen. Het grootste gevolg hiervan ziet u waarschijnlijk op de rekening van uw verwarming. Het verbruik en de kosten zullen gauw de hoogte in gaan.Offerte aanvragen-dakisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik heb het nut van deze dienst wel ondervonden, en ga er zeker nog gebruik van maken."

P. Vroom

"Goede service, veel mogelijkheden tot kiezen."

P. Kouwer


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.