Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zolder: Ontvang snel meerdere gratis offertesZolder-tankkaart

Ontvang nu meerdere offertes: TankkaartOfferte aanvragen-tankkaart

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag dakiisolatie te Oostende
Graag ontvangen wij offertes voor dakisolatie. Wij zijn eigenaars van een woning met een hellend pannendak waarin wij ook 3 velux ramen hebben. Het dak meet +/- 66m≤ in oppervlak, en hieronder bevindt zich een volwaardige zolder. Wij verkiezen een isolatie met cellulose. Onze woning is een nieuwbouwwoning (wij beschikken wel reeds over de plannen hiervan).
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Ramen en deuren vor woning in Zolder
Momenteel hebben wij ramen in een houten frame die wij indien mogelijk ook zouden willen behouden. Deze moeten wel goed onderhanden genomen worden zodat ze terug top zijn. Het gaat over 15 ramen waarvan 1 grote schuifraam en 3 deuren. Hiervoor zouden wij graag vrijblijvende informatie en prijsofferte ontvangen. Een afspraak is altijd mogelijk nadat er gebeld is geweest op het vermeldde nummer om een datum af te spreken.
Zonneboiler
Limburg
Zonneboiler voor woning in Zolder
Momenteel zijn wij met vier personen die gebruik van warm water via een elektrische boiler. Deze zouden we graag vervangen door een zonneboiler. De zonnepanelen mogen op ons plat dak komen wat volledig vrijstaand is en waar de panelen in alle richtingen kan geplaatst worden. Graag hadden wij een vrijblijvende prijs offerte ontvangen. Nu een afspraak kan na een telefoon op het vermeldde nummer.
Warmtepomp
Limburg
Particulier uit Heusden Zolder is op zoek naar een warmtepomp
We denken eraan om een zonneboiler te plaatsen of een warmtepomp daar we zijn we nog niet zeker van. Daarom hadden wij graag informatie gekregen over een warmtepomp.
Tankkaart
Limburg
Firma uit Zolder is op zoek naar een tankkaart
Ik ben op zoek naar een tankkaart voor mijn personenwagen. Ik doe momenteel tussen de 10000 en 12000 kilometer per jaar.

Zolder

Een tankkaart biedt een aantal voordelen. U bespaart veel tijd op uw administratie wanneer u brandstofkaarten overweegt. Brandstofverbruik beheren wordt kinderspel. U kunt alle gegevens online beheren: Tankbeurten, facturen en kaarten. Alle gegevens zijn makkelijk te raadplegen. U kunt dus gemakkelijk het brandstofverbruik opvolgen, kaarten toewijzen en zelfs kaarten blokkeren bij verlies of diefstal.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-tankkaart
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over Bobex. Ik heb snel de juiste offertes ontvangen en kreeg een goed ove..."

J. Renes

"Ik ben zeer tevreden. Ik ontving snel reactie van bedrijven."

R. Gommers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.