Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Zoek: Ontvang snel meerdere gratis offertesZoek-ruiten wassen

Ontvang nu meerdere offertes: Ruiten wassenOfferte aanvragen-ruiten wassen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Isolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Lier
Ik zou het dak van mijn prive(bijbouw) te laten isoleren. Plat dak met roofing op, opp. +30m², bouwjaar 1962. Wanneer is aan de kost.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in Erembodegem
Beste, Wij overwegen ons plat dak te vernieuwen. De roofing die er nu opligt is nog waterdicht maar is afgeleefd. Ook zou ik van de gelegenheid willen gebruik maken om dit deel plat dak te isoleren. +-50m² Er zitten 2 koepels in dit dak (koepel afmetingen: 2mx1m). Om een prijs te kunnen opmaken denk ik dat het best is om eens een afspraak te maken. Mvg, Bart
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerker gezocht in Deinze
Wij hadden graag een offerte gekregen wat de kostprijs zou zijn om onze dakgoot te vernieuwen , het is een alleenstaande woning en ruw geschat zou het 50 lopende meter , met 4 afvoerbuizen , en alles ,wat erbij komt , zoals bochten ,uitzettingsvoegen enz... Wij hadden graag een prijs gekregen , wat deze ons zou kosten indien jullie deze zouden vernieuwen. Kan u mij bereiken voor een afspraak ? Mvg,
Isolatie
Limburg
Isolatie binnenkant dak in de regio Kuringen
Ik wens het dak van mijn prive willen laten isoleren. Via binnenkant, hellend dak met leien zonder onderdak, opp. +150m², vrijstaand huis van eind 1960.
Dakwerken
Oost-Vlaanderen
Dakwerken voor een woning in sint-Nikaals
We zoeken iemand om van een vrijstaande woning de dakpannen te vervangen alsook dakbedekking aan de buitenkant te plaatsen. Dit is een dak met 4 hellende vlakken en zeker 40m².
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen vervangen voor een woning in Neerwinden
Graag afspraak voor ramen de vervangen voor onze woning. Achteraan hebben we een grote raam van 13m. Dan hebben we boven 4 ramen. Garagepoort wensen we ook te vervangen en eventueel de dakramen.
Ruiten wassen
Antwerpen
Logopediste uit Geel is op zoek naar een ruiten wasser
Ik zoek iemand om maandelijks de ruiten van mijn praktijk te wassen.
Schoonmaakbedrijven
Oost-Vlaanderen
Restaurant uit Gent is op zoek naar een schoonmaakbedrijf
We hebben een restaurant met drie verdiepingen welk wij graag elke week zouden willen laten reinigen.
Condensatieketel
Vlaams Brabant
Particulier uit Kapelle op den bos is op zoek naar een condensatieketel
Ik ben op zoek naar een nieuwe condesatieketel voor mijn woning. De volgende gegevens kan ik jullie al meegeven; -vanaf gasteller tot kelder is 5,50 meter,in een gebogen wachtbuis van 0,08 doormeter -van de kelder,tot de brander 29 kw met aparte boiler,lengte 26 meter met één bocht van 90 graden,en dit is een kruipruimte van 0,80m hoogte
Warmtepomp voor warm water
West-Vlaanderen
Particulier uit Poperinge is op zoek naar een warmtepomp.
Wij hebben een nieuwbouwwoning en we zijn aan het overwegen om een warmtepomp te plaatsen. We zijn dit aan het vergelijken met een zonneboiler. Vandaar dat wij dan ook graag informatie en gesprek hierover zouden willen zodat we we de beide kunnen vergelijken.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Particulier uit Boom is op zoek naar nieuwe ramen en deuren
Wij hebben een nieuwe woning aangekocht waar de ramen en deuren aan vervanging toe zijn. Het gaat over 7 ramen en één schuifraam alsook de deuren. We zien dit graag in het PVC. Graag zouden wij een prijsofferte krijgen voor dubbel glas en of driedubbel glas.
Isolatie
Antwerpen
Woning in Edegem is op zoek naar dakisolatie.
We hebben een plat dak van 40 jaar oud waar er een de oude wijze van isolatie op ligt. Een tiental jaar geleden er bijkomende pluggen platen opgelegd geweest. Nu aangezien de premie op het einde van het jaar vervalt zou ik graag een offerte krijgen voor het vervangen van de roofing en isoleren van het dak.
Sociaal secretariaat
Vlaams Brabant
Bedrijf uit Leuven is op zoek naar een sociaal secretariaat
Momenteel ben ik aangesloten bij Acerta waar alles wat kan mislopen dan ook misloopt. Geen duidelijk facturen en omslachtig wijze van communicatie en zeer onoverzichtelijk. Wij zijn op zoek naar een een sociaal secretariaat een goede loonadminstratie kan geven welk doorzichtelijk en eenvoudig is.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Particulier uit Tessenderlo is op zoek naar isolatie
We hebben een houten chalet waarvan de muren langs de buitenzijde geïsoleerd moeten worden.
GSM Tarieven Vergelijken
West-Vlaanderen
Gsm tarieven vergelijken voor een particulier in Oostkamp
Deze gsm's zijn volledig voor privégebruik. Ik ben momenteel bij proximus voor theoretisch 15€ per maand per gsm. Ik zit echter vaak over mijn belminuten en ben dan nu op zoek naar een provider die me meer beltijd kan bieden voor dezelfde of een goedkoper tarief. Er is praktisch nooit gebruik van of naar het buitenland.
Ruiten wassen
Oost-Vlaanderen
Particulier uit Kastel is op zoek naar ruiten wasser.
Wij zijn op zoek naar een ruiten wasser voor drie ramen op de gelijkvloers en 5 ramen op de bovenverdieping. De ramen moeten alleen aan de buitenzijde gereinigd worden. We vertrekken op vakantie op 2 september graag hadden wij voordien informatie gekregen.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Particulier uit Bissegem is op zoek naar een warmtepomp
Wij denken eraan om een zonneboiler te plaatsen. Echter zouden de panelen op ons plat dak moeten komen maar we zijn er niet zeker van dat dit wel gaat lukken daarom willen wij ook informatie krijgen rond een warmtepomp als alternatief.
Warmtepomp
Limburg
Particulier uit Heusden Zolder is op zoek naar een warmtepomp
We denken eraan om een zonneboiler te plaatsen of een warmtepomp daar we zijn we nog niet zeker van. Daarom hadden wij graag informatie gekregen over een warmtepomp.
Warmtepomp
Antwerpen
Particulier uit Borsbeek is op zoek naar een warmtepomp
We zijn aan het uitkijken naar een een nieuwe woning. Nu als we deze woning gevonden hebben zouden wij deze graag willen voorzien van een warmtepomp voor het warme water en verwarming. Daarom zijn we nu al op zoek naar informatie hier rond om dit ook te kunnen in passen in ons budget.
Vochtbestrijding
Brussel
Bedrijf uit Brussel is op zoek naar vochtbestrijding.
Ik heb vocht insijpeling in de schouw ten gevolge van een slecht geïsoleerde condensatie ketel. de schouw moet getubeerd worden, graag een offerte
Ruiten wassen
Oost-Vlaanderen
Particulier uit Gent is op zoek naar een ruiten wasser
Betreft een appartement op zes verdieping. Ruiten heel gemakkelijk vanop terras te kuisen.
Ruiten wassen
Oost-Vlaanderen
Particulier uit Lokeren is op zoek naar een ruiten wasser
er is ook een veranda bij 3 x 5 m die we graag binnen en buitenkant willen laten kuisen
Ruiten wassen
Oost-Vlaanderen
Particuler uit Laarne is op zoek naar een ruiten wasser.
het gaat in de eerste plaats om het reinigen van glazen wanden met schuifdeuren en glazen dak van veranda en nog een tiental vensters rondom huis.
Isolatie
Antwerpen
Particulier uit Berchem is op zoek naar isolatie
Wij zijn op zoek naar isolatie om onze muren langs de buitenzijde te isoleren.
Ruiten wassen
Oost-Vlaanderen
Particulier uit Buggenhout is op zoek naar een ruitenwisser
Ik wil een prijsofferte voor het reinigen van 6 rolluiken bovenverdieping(huis met frans dak)+ daarbij de ruiten(12 kleine vensters boven).Beneden 3 rolluiken(ook de vensters) + dak veranda evt.dak carport. Dit afhankelijk van de vraagprijs. Grts

Zoek

Laat uw ruiten professioneel schoonmaken door een ruitenwasserij

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakteam dat uw ruiten wast? Dan bent u bij Bobex aan het juiste adres. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende glazenwasserijen.

Ziet u er tegenop om uw ruiten te wassen? Zijn uw ruiten moeilijk bereikbaar? Dan doet u best beroep op een professionele ruitenwasserij. Of u nu op zoek bent naar glazenwassers voor de ramen van uw bedrijf, showroom, vitrine,... Zelfs wanener u over een koepel of veranda beschikt. Een professioneel team maakt dit in een oogwenk schoon. Er bestaan zelfs professionele schoonmaakdiensten gespecialiseerd in de schoonmaak van reclamepanelen.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-ruiten wassen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ging vlotter dan ik verwachtte"

G. Legein

"Via Bobex vind je heel snel de juiste leveranciers zonder zelf al te veel te moeten zoeken."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.