Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Zakken bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesZakken bedrukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Brussel
Papieren draagtassen
Papieren draagtassen: 250gr, copper print, pantone of cmyk, laminated (mat coating), white cotton handgrip. Graag prijsofferte voor 1000-2000 exemplaren. Afmetingen: +/- L260 x W120 x H350 OF standaardmaat die er het dichtst bij aanleunt. Materiaal leveren we zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: indien mogelijk, graag levering ten laatste 01/03/2011
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Bedrukken van broodzakken
Graag zou ik gepersonaliseerde broodzakjes hebben voor mijn broodjeszaak, met logo en adres. De broodjes zijn ongeveer 30 cm lang. Nu gebruik ik witte afmeting: 42 x 10. Bobex kwaliteitscontrole, op 10/04/2009: Momenteel verbruikt deze klant 1.000 zakjes om de 2 ŗ 3 weken. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte opgave en enkele andere voorbeelden.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bedrukking broodzakken
Ik ben zelfstandig in de interieur en decoratiewereld, en dan vooral werk ik met bloemen, daarnaast ben ik actief in bloem en decowerk voor alle festiviteiten; huwelijken, feesten,... Graag zou ik reclame maken op broodzakken, dat ik ben overeengekomen met mijn bakker. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/03/2009: Graag had deze klant uit Wichelen de kostprijs hiervan geweten, en dit voor 500, 1000 en 2000 stuks. Bedankt om tevens het prijsverschil weer te geven tussen op de twee kanten te drukken in 1 kleur en in meerdere kleuren.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken bedrukken
Er is een spaaractie bij de bakkers die op poten gezet wordt. Graag hadden we de actie vermeld op broodzakken. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/04/2008: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte met de mogelijkheden van verschillende druksoorten, groottes, prijsverschil in verschillende oplages.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vond de opzet en de snelheid waarbij leveranciers mij gecontacteerd hebben heel goed. Had ik..."

P. Vandeputte

"Heel tevreden over de mogelijkheden om in contact te komen met interessante leveranciers. Inter..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.