Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Woning: Ontvang snel meerdere gratis offertesWoning-zonneboiler

Ontvang nu meerdere offertes: ZonneboilerOfferte aanvragen-zonneboiler

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Sint-Katelijne-Waver
Ik wens de spouw van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1955, diepte spouw onbekend(spouw zou er zijn), gevels niet bewerkt, opp. 100m.
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Zichem
Ik wens nieuwe ramen en deuren voor mijn prive. In alu is ook mogelijk, 3 buitendeuren en 12-13 ramen. Nu oude alu ramen nog in.
Isolatie
Antwerpen
Isolatie buitenkant plat dak in de regio Berchem
Ik zou het dak van mijn prive laten isoleren. Plat dak met roofing op, graag milieubewust materiaal, opp. 70m, bouwjaar 1935 (roofing van 2001).
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Nieuwe ramen en deuren voor de regio Gent
Ik wens nieuwe ramen en deur voor mijn prive. 4 ramen en n voordeur, in alu, oude van wit PVC, bouwjaar 1938, wanneer is te bekijken.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Nieuwe ramen voor de regio Heist-op-den-Berg
Ik wens 9 nieuwe ramen voor mijn privewoning. Nu houten ramen, PVC of alu, wanneer ligt aan de offerte.
Isolatie
Vlaams Brabant
Vloerisolatie in de regio Tienen
Ik wens de vloer van mijn prive willen laten isoleren. Gelijkvloers, later komt er vloerverwaming, rijhuis van rond 1950. Opp. +50m.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Nazareth
Ik wens de spouw van onze prive willen laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, diepte spouw onbekend, spouw is er, gevels niet bewerkt(behalve n gevel), opp. rond de 100m.
Isolatie
Antwerpen
Buitenmuurisolatie voor in de regio Kalmthout
Ik wens de buitenmuur van mijn prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1914, nu ruwe cement op, opp. 65m. Voorjaar volgend jaar ergens.
Ramen, deuren en beglazing
Limburg
Nieuwe ramen en deuren voor in de regio Maasmechelen
Ik wens volledig nieuwe ramen en deuren voor mijn prive. Een 16 ramen/deuren waarvan 3 buitendeuren, alles mag eventueel in PVC en rolluiken erbij. Ook de oude ramen/deuren dienen te worden verwijderd. Werken starten binnen 4, 5 maanden.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatiewerken in de regio Lommel
We wensen spouwmuurisolatiewerken voor onze prive woning (vrijstaande) Bouwjaar 1985. Diepte spouw 5,5cm en de gevels zijn niet bewerkt. 4 gevels maar geen idee van m.
Spouwmuurisolatie
Vlaams Brabant
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Tremelo
Wij zoeken offertes voor spouwmuurisolatie voor onze vrijstaande woonst (bouwjaar 1999). Onze buitengevel is in oorspronkelijke staat, en de spouwmuur heeft een oppervlakte van ruw geschat 130m. De diepte van de spouw kennen wij niet, maar hier zit reeds glaswol in. Wij hebben deze woning zelf gebouwd, en zijn eigenaar hiervan.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Turnhout
Wij zijn op zoek naar offertes voor spouwmuurisolatie voor onze (eigen) halfopen woning.(bouwjaar jaren '50). De buitengevel is onbewerkt, en de te isoleren oppervlakte bedraagt ruw geschat 100m.De diepte van de spouw kennen wij niet (wij hebben deze woning recentelijk aangekocht).
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Aanvraag Alarmsysteem te Beveren Aan De Ijzer
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een alarmsysteem (buitenbewaking) voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Momenteel hebben wij geen alarmsysteem. Wij wensen offertes te ontvangen voor systeem met bedrading als zonder bedrading. Wij hebben 1 huisdier (kat). Wij verkiezen een offerte met meldkamer in optie te bekijken. De te bewaken oppervlakte bedraagt ruw geschat 5000m. Wanneer wij de installatie wensen te plaatsen hangt af van de prijs.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Geel
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor spouwmuurisolatie voor een halfopen woning (bouwjaar 1956) waarvan wij eigenaar zijn. Onze buitengevel is onbewerkt, en de totale oppervlakte van de spouwmuur bedraagt 300-400m. De diepte van de spouw kennen wij ook niet.
Alarmsysteem
Antwerpen
Aanvraag Alarmsysteem te Veerle-Laakdal
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een alarmsysteem (binnenbewaking) voor een woning (het zijn 2 woningen naast elkaar) waarvan wij eigenaar zijn. Momenteel hebben wij een alarmsysteem, maar helaas werkt deze niet meer optimaal. Wij wensen offertes te ontvangen voor een draadloos alarmsysteem. Wij hebben geen huisdieren. Wij verkiezen een offerte met meldkamer in optie te bekijken. De te bewaken oppervlakte kennen wij niet, maar dit zou niet meer zijn dan 100m. Onze woning is ouder dan 5 jaar. Wanneer wij de installatie wensen te plaatsen is afhankelijk van de prijs (maar indien er een interessante offerte kan worden opgemaakt zijn wij bereid dit binnen 3 maanden te laten installeren, zodat wij kunnen genieten van de belastingvermindering).
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Aanvraag alrmsysteem te Steenhuffel
Wj zijn op zoek naar een advies of prijsofferte voor een alarmsysteem (binnen ?en buitenbewaking) voor een woning waarvan wij eigenaar zijn. Momenteel hebben wij geen alarmsysteem. Dit mag zowel draadloos als met bedrading zijn. Wij hebben 1 kat en 1 hond. Meldkamer is in optie te bekijken. De te bewaken oppervlakte is 717m (de woning) en 165m (bijgebouw).
Ramen, deuren en beglazing
Vlaams Brabant
Ramen en deuren vervangen voor een woning in hever
Ik zoek een offerte voor de vervanging van 2 grote ramen, 2 kleine en 1 voordeur. Momenteel zijn deze in houten omkadering met gewoon dubbel glas, maar zouden vervangen moeten worden door pvc ramen in hoogrendementsglas. Mogelijk wens ik ook de optie voor geluidsisolerende glas bekijken. Halfopen woning aan een grote steenweg.
Ventilatiesysteem
Oost-Vlaanderen
ventilatiesysteem voor een woning in lochristi
Dit is voor de woning van mijn dochter; ik regel echter alle afspraken en offerte. Dit gaat over een rijwoning die rond 2004 volledig gerenoveerd is. Er is reeds ventilatie in de badkamer en dergelijk systeem zou ook nodig zijn in de slaapkamer. Hier is momenteel nog niets voorzien voor ventilatie en airconditioning. Het type laat ik over aan uw professioneel advies. Indien mogelijk hadden we ook graag vergelijking gemaakt tussen het laten plaatsen van een geschikt ventilatiesysteem of een zelfplaatsing.
Ramen, deuren en beglazing
Antwerpen
Ramen en deuren voor een woning in Wuustwezel
De ramen en deuren die we nu hebben zitten er al 25 jaar. Nodig aan vervanging toe. Het zal gaan om 12 ramen van 1m20 bij 1m10. 2 grote schuiframen van 2m30 bij 2m10 en 2 deuren. Graag vrijblijvende offertes van ramen en deuren.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Rotselaar
Ik heb al 12 stuks Zonnepanelen liggen. Nu wens ik zonnecollectoren voor het warm water verbruik te plaatsen. Graag vrijblijvende offertes van zonneboilers. Hellend dak is 30 garden. Gezin met 2 personen.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een woning in retie
Het huis is ouder dan 25 jaar en heeft 6 inwonenden. we hebben een leien dak gericht naar het zuidoosten. 5m zal zeker beschikbaar zijn voor de collectoren. Momenteel maken we gebruik van een boiler met een gasbrander. Deze staat gelijkvloers, de hele woning is gelijkvloers. Eventueel wensen we in optie de mogelijkhied met een verwarmingselement te bekijken.
Ramen, deuren en beglazing
Oost-Vlaanderen
Ramen vervangen voor een woning in Ronse
ik ben van plan om nieuwe ramen te laten zetten op de slaapkamer, op dit moment zitten er enkelglas ramen in die ik uiteraard wil laten vervangen voor dubbelglas. Nu zijn de ruiten verdeeld in 2 verticale vensters die volledig open kunnen plus en een horizontaal bovenaan die kan gekipt worden. Ik weet niet er aan te raden is. dit behouden of twee verticale ruiten? Ze moeten zeker gekipt kunnen worden en opengezet worden. Zou het mogelijk zijn om mij een zo gedetailleerd mogelijke offerte op te sturen. Met dank afmetingen zijn: breedte +- 118 cm hoogte +- 183 cm Dit zijn afmetingen binnen het kozijn.
Zonneboiler
Antwerpen
Zonneboiler voor een gezin in Westerlo
Ik zou graag een zonneboiler willen plaatsen. We zijn een gezin van 3 personen. Het vierde persoon is ook redelijk wat aanwezig. Graag vrijblijvende offertes.
Zonneboiler
Vlaams Brabant
Zonneboiler voor een woning in Nieuwrode
Graag vrijblijvende offertes van zonneboilers. We hebben al zonnepanelen liggen, maar we moeten elke maand bijbetalen. Dus denken we aan om collectoren voor het warm water gebruik te plaatsen. Het verwarmen doen we nu elektrisch.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Graag wil ik contact met een bedrijf die alarminstallaties verricht. Het oppervlakte dat beveiligd moet worden met een alarmsysteem is ongeveer 210m. Voor een afspraak te nemen ben ik meestal goed te bereiken op vrijdagen of na kantooruren. Alvast bedankt voor de offertes.

Woning

Lekker warm water door de zon!

Hoe komt u aan uw warm water in uw woning of eigendom? Beschikt u over een waterverwarmer op gas? Dacht u wel eens aan een milieuvriendelijk alternatief? Een zonneboiler is een milieuvriendelijke manier om uw sanitair water te verwarmen. Een zonneboiler heeft zonnecollectoren die energie opvangen om water te warmen of een woning te warmen.

Thermische panelen versus zonnepanelen.

Thermische panelen bevatten zonnecollectoren die de warmte van de zon opvangen. In tegenstelling tot zonnepanelen, die maakt gebruik van fotovoltaïsche cellen die de energie van de zon opvangen om elektriciteit te produceren. Allebei de panelen worden op het dak geplaatst om zo het zonlicht op te vangen.

Een zonnecollector, wat is dat?

Het principe van een zonnecollector is heel eenvoudig: Een metalen voorwerp dat een tijdje in de zon ligt wordt warm. Zonnecollectoren werken volgens hetzelfde principe. Zo een zonnecollector is gemaakt u metaal, waar vervolgens een vloeistof doorloopt om de warmte op te nemen en vervolgens aan het opslagvat met water af te geven.Offerte aanvragen-zonneboiler
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Interessant en handig."

M. Franois

"Tevreden ben ik."

N. Verhulst


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.