Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Werfborden bedrukken: Ontvang snel meerdere gratis offertesWerfborden bedrukken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Werf-reclame voor architectenbureau
V-vormige Panelen (zoals bij immothekers). Dit bedrukt met een aangeleverd logo. 90cm op 50cm vermoed ik, ik denk dat de afmeting van die panelen vast ligt, en ik mijn aan te leveren materiaal daar moet aan aanpassen. Druk in quadri (denk ik). Ik lever het materiaal zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: voor een architectenbureau in West-Vlaanderen. Graag een prijsopgave. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van werfborden - dringend
Om en bij de 30 werfborden van 1m≤ met hierop een illustratie die wij aanleveren. Druk in quadri, bestand in PDF-formaat. Graag klaar tegen eind deze week (vrij. 20-05-2011/ zo. 22-05-2011). Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gelegen in Lummen gespecialiseerd in hernieuwbare energie. Graag een prijsopgave. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Werfborden voor dakaannemer
Als aannemer moeten wij vaak werfborden maken van: ten eerste: 30 cm x 150 cm en ten tweede: 30 cm x 180 cm. Ik kan deze zelf ontwerpen in photoshop, maar dan moet er nog concreet afgesproken worden hoe of wat (de lay-out van de panelen gericht naar het afdrukgebied van jullie plotter). Ik kan zelf alles ontwerpen in photoshop en indien nodig converteren naar pdf, het uitsnijden kan ik ook nog doen indien nodig. Betreffende stickers die ik op platen kan plakken voor tijdelijk gebruik. Witte achtergrond + zwarte letters + kleur logo (eventueel nog af te spreken met de drukker). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een dakaannemer gevestigd in de provincie Antwerpen. Graag een offerte + contact via mail of telefoon voor concrete afspraken. Alvast bedankt.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goeie opvolging. Indien nodig doe ik weer een beroep op Bobex."

J. Vdv

"Zeer goede dienst!"

K. Art


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.