Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Werfborden: Ontvang snel meerdere gratis offertesWerfborden-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken van rallyplaten
Ik ben op zoek naar iemand om rallyplaten, te bedrukken in full color. Bobex kwaliteitscontrole: Hoeveelheid: 250 stuks. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering voor diverse zaken
Ik ben op zoek naar belettering voor een nieuwe "Praktijk Psychomotorische Therapie en Lichaamsgerichte Psychotherapie". Mogelijkheid voor het bedrukken van inkomdeur (dubbele met glazen), bedrukken van garagepoort met mat glas. Plaatsen van Forex borden. Plaatsen van lichtbak (elektriciteit en bouten reeds voorzien). Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor een aantal afbeeldingen. Verwachte afwerking in hedendaags design. Bedankt voor uw offerteopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Werfborden voor dakaannemer
Als aannemer moeten wij vaak werfborden maken van: ten eerste: 30 cm x 150 cm en ten tweede: 30 cm x 180 cm. Ik kan deze zelf ontwerpen in photoshop, maar dan moet er nog concreet afgesproken worden hoe of wat (de lay-out van de panelen gericht naar het afdrukgebied van jullie plotter). Ik kan zelf alles ontwerpen in photoshop en indien nodig converteren naar pdf, het uitsnijden kan ik ook nog doen indien nodig. Betreffende stickers die ik op platen kan plakken voor tijdelijk gebruik. Witte achtergrond + zwarte letters + kleur logo (eventueel nog af te spreken met de drukker). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een dakaannemer gevestigd in de provincie Antwerpen. Graag een offerte + contact via mail of telefoon voor concrete afspraken. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Drukken werfborden
Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat werfborden voor ons kan bedrukken. Ik denk aan een gemiddelde afmeting van 60/80cm x 80cm, graag ook een prijs voor dubbel geplooide werfborden (V-vorm): 120cm x 80cm. Op die werfborden moet ons logo komen. Hoeveelheid afhankelijk van de prijs: 10, 20, 50 ... Bobex kwaliteitscontrole: Voor een bedrijf gespecialiseerd in dakwerken, gevestigd in Oost-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde prijsofferte voor de verschillende modellen en kwantiteit. Alvast bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Werfborden
Graag een voorstel voor 50 werfborden 50 x 35 in 2 kleuren. Inclusief levering. Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Deze zullen bevestigd worden op muren afsluitingen op bouwwerven. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Zeefdruk werfborden
Betreft 50 werfborden in V-vorm voor vastgoedzaak. 2 kleurendruk, misschien ook prijs voor 1 kleurendruk. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/08/2009: Deze borden moeten geschikt zijn voor buitengebruik. Ze zullen gemonteerd worden op gevels. Bedankt voor uw prijsopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Sticker en werfborden
Ik ben op zoek naar een leverancier van werfborden en stickers, ik heb zelf al een ontwerp. Hoeveelheid is afhankelijk van de prijs en hoeveelheidskorting maar ik dacht aan een 50 tal werfborden en een 1.000-tal stickers: Sticker groot : 150 x 80 : 500 stuks Sticker klein : 75 x 30 : 500 stuks Werfbord : 700 x 500 : 50 stuks Bobex kwaliteitscontrole, op 24/04/2009: Bedankt voor uw gedetailleerde offerte, gebruikte materialen en levertermijn voor bovenstaande producten.
Speciaal drukwerk
Limburg
Werfborden drukken
Wij hebben werfborden nodig, afmetingen = 50 x 35 cm: kleur wit + 1 opdruk (rood). Deze zullen buiten, op bouwwerven, worden bevestigd tegen dranghekken of werkcontainers. Bobex kwaliteitscontrole, op 22/04/2009: Het materiaal moet weersbestendig zijn. Bedankt voor uw offerte voor 50 exemplaren.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Werfborden
Wij zijn op zoek naar werfborden met gebods- en verbodsborden op vermeld voor reclame bedrijf veiligheidscoŲrdinatie. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/04/2009: Bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave voor een 100-tal exemplaren.
Speciaal drukwerk
Limburg
Werfborden
Ik zou graag een offerte aanvragen van 50 werfborden, met het logo en de nodige info van de onderneming in kleur. Bobex kwaliteitscontrole, op 19/02/2009: Deze zullen buitenhangen, moeten dus stevig zijn. Bedankt voor uw offerte.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het was mijn eerste ervaring met Bobex. Ik vond het de moeite waard en zeer professioneel."

V. De Wolf

"Prachtig gedetailleerde offerte. Ligt nog steeds in de running."

S. Brosens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.