Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Wekelijks fruitmand: Ontvang snel meerdere gratis offertesWekelijks fruitmand-vers fruit op kantoor

Ontvang nu meerdere offertes: Vers fruit op kantoorOfferte aanvragen-vers fruit op kantoor

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
West-Vlaanderen
Fruitlevering voor een bibliotheek in Oostkamp
Ik heb van de gemeente de opdracht gekregen om offertes aan te vragen voor een tweewekelijkse fruitlevering. U mag een offerte opmaken gericht op 14 mensen. We wensen een fruitmand op een centrale plaats te zetten.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Lede
We zijn recentelijk gestopt met onze leverancier en zouden daarom n graag de kostprijs van verschillende leveranciers voor een wekelijkse fruitmand vergelijken. Graag een offerte voor 10-12 man. we willen een fruitmand op een centrale plaats aanbieden.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag vers fruit voor 180 medewerkers
Wij zijn met 180 medewerkers en hadden graag uw offerte ontvangen om iedereen vers fruit aan te bieden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Fruitlevering voor een advocatenbureau in Antwerpen
Momenteel hebben we een 3 wekelijkse fruitlevering van 10 kg fruit. We zijn echter niet meer tevreden met deze dienst en wensen daarom over te gaan naar een wekelijkse fruitlevering van zo'n 3 of 4 kg per week. We zijn in totaal met ongeveer 40 medewerkers.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor een bedrijf in Schoten.
Graag een vrijblijvende offerte van levering vers fruit. We hadden graag een levering gehad van om de 14 dagen. Dagelijks te gebruiken door 3ŗ5 personen. Alvast bedankt voor de offerte.
Vers fruit op kantoor
Vlaams Brabant
Wekelijkse fruitlevering voor een bedrijf in Zellik
We zijn met 25 personen die binnenkort op een locatie zullen samenwerken. Wij wensen graag een uitgebreid aanbod in fruit. Bedankt voor een snelle reactie
Vers fruit op kantoor
Brussel
Interesse in fruitmanden
Wij hebben het er al eens intern over gehad en nu we uw mailing ontvangen hebben hadden we graag eens concreet informatie aangevraagd betreffende fruitmanden.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Fruit voor medewerkers en veel bezoekers
Wij tellen een 10-tal medewerkers, maar hebben tot 70 bezoekers.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Vers fruit voor medewerkers en tijdens vergaderingen
Wij zijn op zoek naar vers fruit voor onze 4 medewerkers maar ook tijdens regelmatige vergaderingen zou deze aangeboden worden aan de mensen.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Vers fruit op kantoor
Gelieve ons van de verschillende mogelijkheden en prijzen op de hoogte te brengen.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Wekelijks fruit voor overheidsinstelling
Beste, Ik ben verantwoordelijk voor het gezondheidsbeleid binnen de stad Herentals. Graag zou ik een fruitmand willen aanvragen om het fruit eten binnen onze diensten te bevorderen. Deze actie past zeer goed bij onze visie om meer te bewegen en gezonder te eten. We willen het zeer graag uitproberen.
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Wekelijks bestellen van fruitmand voor interimbureau, Oost-Vlaanderen
In ons kantoor zouden wij graag wekelijks een fruitmand bestellen voor gemiddeld +/- 8 personen. Daarbij verkiezen we hoofdzakelijk seizoensfruit. Graag hadden wij van u een prijsofferte ontvangen voor een fruitmand voor 8 personen, eens per week, en informatie rond afhalen/levering hiervan & eventuele extra kost die daarbij komt kijken. Alvast hartelijk dank!

Wekelijks fruitmand

Levering van vers en gezond fruit op kantoor? Wij bieden u graag advies. Stuur nu een aanvraag en ontvang snel een offerte voor de regelmatige levering van vers fruit bij u op het werk.

Fruit op het werk aanbieden is een mooi gebaar naar uw werknemers toe. Het is een positieve en gezonde stimulans, die zowel de concentratie verbetert als het aantal ziektedagen helpt te reduceren.

Geef het goede voorbeeld om gezonder te leven en geniet samen met uw personeel van een gevarieerd fruitaanbod. U kan kiezen uit verschillende formaten fruitmanden, en u bepaalt zelf met welke regelmaat u een fruitmand ontvangt. Zo kan u genieten van een dagelijkse of wekelijkse portie vitaminen.

Neem een moment voor uw gezondheid en die van uw personeel. Vraag hier vrijblijvend meer informatie over de levering van fruitmanden op kantoor. Of bestel meteen een proefkorf, deze is gratis wanneer u nadien een bestelling plaatst.Offerte aanvragen-vers fruit op kantoor
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden! Vlot contact, correct en niet opdringerig."

H. Vanduynslager

"Heel tevreden! Veel reacties!"

W. De Laet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.