Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Website vertalen: Ontvang snel meerdere gratis offertesWebsite vertalen-vertalingen

Ontvang nu meerdere offertes: VertalingenOfferte aanvragen-vertalingen

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vertalingen
West-Vlaanderen
Vertalen van website
Wij hebben twee extra vertalingen nodig voor onze website, nl naar Spaans en Italiaans. Ook wordt er aan de website een extra pagina toegevoegd, die dan vertaald moet worden naar 5 andere talen, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlages. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant.
Vertalingen
Oost-Vlaanderen
Samenwerking met vertaler
Ik zoek een freelance vertaler die per maand enkele (tot meerdere) pagina's kan vertalen en die over een vlotte pen beschikt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is zelf vertaler en zoekt iemand die hem kan 'ontlasten'. Bedankt voor uw prijsofferte indien interesse in deze samenwerking.
Vertalingen
Henegouwen
Vertalen naar het Engels
Vertalen naar het Engels van onze Algemene Verkoopsvoorwaarden. Betreft 15 pagina's, 6400 woorden. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor het vertalen van deze juridische tekst.
Vertalingen
Limburg
Vertaling website
Ik ben op zoek naar een oplossing voor de vertaling van onze website van het Nederlands naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt. U vindt de URL van de te vertalen site verder terug in de offerteaanvraag op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.
Vertalingen
Antwerpen
Vertalen webpagina's
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het vertalen van de inhoud van een website, ca 4 A4 pagina's in times new roman 10, dit van het Engels naar het Frans. Bobex kwaliteitscontrole: Dit bedrijf is gevestigd in Antwerpen. Graag een summiere offerte, reageren mag via mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Antwerpen
Website Engels - Duits/Frans
Ik zoek een professional voor het vertalen van een website, dit vanuit het Engels naar het Duits en het Frans. Deze website telt zo'n 3.000 tot 5.000 woorden die moeten vertaald worden. Graag iemand die zich wat terugvindt in technisch - gereedschap - motorfietsen. Bobex kwaliteitscontrole: Derde offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Graag een prijsofferte via mail. Alvast bedankt.
Vertalingen
Limburg
Website vertalen
Vertaling van onze website die momenteel enkel in het Nederlands is naar het Frans, Engels en Duits. Bobex kwaliteitscontrole: Zie verder in de offerteaanvraag op Bobex voor de URL van deze site. Bedankt voor uw prijs offerte via het Bobex systeem.
Vertalingen
Geen regio
Vertaling website NL - DE
Vertalen van onze website (zie verder in de offerteaanvraag voor de URL) in het Duits. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/02/2008: Bedankt voor uw offerte in 2 delen: - 10 vaste pagina's (zie rubrieken in de rechterkolom) - ca. 200 productbeschrijvingen van ongeveer 100 karakters.

Offerte aanvragen-vertalingen
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"We zijn zeer tevreden over de Bobex diensten. We hebben hierdoor nieuwe contacten gelegd die to..."

C. Van Der Heijden

"Gemakkelijke en snelle dienstverlening. Wij hadden geen idee waar we moesten beginnen met zoeke..."

S. De Prins


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.