Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Website design: Ontvang snel meerdere gratis offertesWebsite design-webdesign (website design)

Ontvang nu meerdere offertes: Webdesign (website design)Offerte aanvragen-webdesign (website design)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Webdesign (website design)
Oost-Vlaanderen
Webdesign te Gent
Ik ben opzoek naar een offerte voor webdesign. Ik wil een nieuwe website laten maken. De website moet volledig beveiligd zijn en technisch in orde. Er moet ook een webshop aanwezig zijn.
Webdesign (website design)
West-Vlaanderen
Webdesign voor een bedrijf in Brugge
Beste, Ik ben zelfstandig landmeter-expert. Ik wens de mensen wat uitleg te geven over wat mijn activiteiten zijn en daarnaast de mogelijkheid bieden om offerte aan te vragen. Ik wens geen onderhoudscontract en wil wel eigenaar zijn van de site. Interactieve website. Deze zou
Webdesign (website design)
West-Vlaanderen
Webdesign voor een zaak te Oostende
Ik ben op zoek naar een nieuwe website voor mijn zaak. Vooral voor het werk, wat ik doe, foto's, info, ook voor op smartphone/tablet.
Webdesign (website design)
Oost-Vlaanderen
Webdesign voor een zaak te Gent
Ik zoek een nieuwe website voor mijn zaak in opstart (rond augustus). Een bandencentrale, dus info, foto's, ook voor op smartphone/tablet.
Webdesign (website design)
Limburg
Webdesign voor een bedrijf in Bocholt
Ik heb een webshop die ik zou wensen aan te passen. Dit zou vooral gaan over de layout en design, en eventueel ook script en animaties maar dit laat ik over aan de voorstellen van de leveranciers. Ook weet ik momenteel nog niet of ik het onderhoud zelf op mij neem of zal uit besteden. Graag voor de beide opties een offerte en meer informatie. De website gebruikt ook een bestelmogelijkheid en een betaalmodule.
Webdesign (website design)
Antwerpen
Website design voor detailhandel
Onze website is 7 jaar oud en moeten die vernieuwen. Graag een voorstel voor een nieuwe moderne website te bouwen. Buget: Ä2.000 tot Ä5.000.

Website design

Webdesign: een paar tips bij het bestellen van een nieuwe website of het aanpassen van een bestaand website:

  • In theorie zou u voor een complete dienstenpakket (webdesign, onderhoud, hosting, e-maketing, SEO, ...) een korting kunnen bekomen van uw leverancier. Maar er bestaan slechts weinig firma's die al deze diensten samengebundeld kunnen aanbieden, daar ze meestal gespecialiseerd zijn in slechts één van de diensten. Wij raden u trouwens aan om rechtstreeks contact op te nemen met elke specialist afzonderlijk, om zelf de beste leverancier uit te kiezen.
  • Veel webdesigners zijn vaak ofwel technisch onderlegd, ofwel heel creatief. Het is niet altijd evident om beide eigenschappen bij één enkele designer terug te vinden. Daarom is het soms aangewezen te werken met twee verschillende teams (een technisch en een creatief). Om tijdens het project onaangename verrassingen te voorkomen, is het absoluut noodzakelijk dat u bij het begin van een project een duidelijke kijk hebt op zowel de functionele (technische) elementen, als de grafische ("look and feel") elementen van uw (toekomstige) website.
  • Veel website ontwerpers hebben een goede relatie binnen de wereld van de online marketing en communicatie. Zij kunnen u eventueel helpen bij de promotie van uw website, door de site beter te laten scoren bij zoekmotoren zoals Google. Het is niet voldoende om een mooie website te hebben, de site zal ook goed moeten scoren in de zoekmachines.


Offerte aanvragen-webdesign (website design)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik vond de opzet en de snelheid waarbij leveranciers mij gecontacteerd hebben heel goed. Had ik..."

P. Vandeputte

"Het was de eerste keer dat ik gebruik maakte van Bobex, maar het was een heel goede ervaring. I..."

D. Deleu


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.