Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Webshop: Ontvang snel meerdere gratis offertesWebshop-webdesign (website design)

Ontvang nu meerdere offertes: Webdesign (website design)Offerte aanvragen-webdesign (website design)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Webdesign (website design)
West-Vlaanderen
Webdesigner voor een bedrijf in Kuurne
We een een webshop op kapaza. We wensen nu een volledige nieuwe webshop te starten. We wensen enkel met betaling met levering te werken. Eventueel wensen we ook de opties voor een betaalmodule werken. Website zelf kunnen aanpassen is een must. Momenteel een 600 artikelen . Opties voor coockies wensen we ook te bekijken.
Webdesign (website design)
Oost-Vlaanderen
webdesigner voor een bedrijf in Sint Gillis waas
Dit wordt een webshop met betaalmodule, voorkeur voor bankcontact. Geen voorkeur voor codering. Onderhoud mag door de leverancier worden voorzien maar ik moet de website wel kunnen updaten.
Webdesign (website design)
Limburg
Webdesigner voor een bedrijf in Bilzen
Dit is voor een webshop. Hier mag een betaalmodule worden bij gevoerd worden. Ik wens de site wel zelf aan te passen. Deze site zou normaal gezien online moeten gaan tegen kerstmis. We zijn een handelszaak.
Webdesign (website design)
Antwerpen
webdesigner voor een bedrijf in Antwerpen
Momenteel huur ik een website. Omdat deze niet naar wensen voldoet zoek ik zeen offerte voor een nieuwe. Dit is voor een webshop met een betaalmodule.
Webdesign (website design)
Antwerpen
Webdesign voor een bedrijf in Geel
Dit is voor een kledingzaak in schoenen. Binnenkort start ik een tweede zaak. Ik wens graag een offerte voor zowel een informatieve website alsook een webshop. De site moet door mezelf van start moeten gaan.
Webdesign (website design)
Antwerpen
webdesinger voor een bedrijf in Antwerpen
Ik wens een offerte voor twee zaken , een webshop voor kinderkleding. Ook zoek ik een offerte voor een taxibedrijf die interactief moet zijn. Deze website, vooral de webshop, moet door mezelf kunnen worden gedupated. Voor de taxi starten we in oktober of novermber, de kledingwinkel mag vroeger.
Webdesign (website design)
West-Vlaanderen
Webdesign voor een bedrijf in Anzegem
Ik wen gebruik te maken voor een webshop. Deze zou zo snel mogelijk in orde moeten zijn. Deze moet volledige interactief zijn zodat ik ze zelf kan updaten.
Webdesign (website design)
Vlaams Brabant
Webdesign voor een zaak te Bever
Ik wens een volledig nieuwe website voor mijn zaak. Wordt een webshop, verkoop van diensten doe ik, aanvragen te groeperen. In NL en Frans.
Webdesign (website design)
West-Vlaanderen
webdesigner voor een bedrijf in Ieper
Ik wens een offerte oor een informatie website te actualiseren , en lay out te veranderen. Animatie moet worden voorzien en kan worden overgenomen. onderhoud wordt door ons project moet in orde zijn voor december. Ook moet communicatie tussen medewerken intern mogelijk worden . Ook kleine beperkte webshop.Ook wensen we een zeer beperkte webshop met elektronische betaling en tiental producten .
Webdesign (website design)
Limburg
Webdesing voor een bedrijf in Lommel
Dit is voor een webshop op te richten voor de zaak van mijn dochter. Zij zal een kapperszaak beginnen waar o.a. Nagelproducten via een webshop met betaalmodule wordt verkocht. Onderhoud , beheer en aanpassing moeten door onszelf gebeuren eventueel mits ondersteuning. Nog geen software voorkeur.
Speciaal drukwerk
Brussel
Fotos Drukken op canvas voor een webshop
We zijn momenteel met een nieuwe concept bezig waar we een webshop gaan maken voor foto's op canvas. De bedoeling is om fotografen (van onze team en andere) hun werk tentoon te stellen online. Het zal dan mogelijk zijn om de werken te kopen en ze thuis geleverd te krijgen. In dit verband zoeken we een drukkerij die het drukwerk ,het in frame zetten en eventueel de levering op zich wilt nemen. De doelpubliek zal KMO's en zelfstandige zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 30/04/2009: Locatie van deze klant: Brussel. Bedankt voor uw voorstel met prijofferte en mededeling of de u delevering eventueel op u kan nemen.

Webshop

  • (indien niet aangeduid) Nieuwe website maken of bestaande website aanpassen ?
  • Is dit voor een informatieve website of een webshop ?
  • (Indien webshop) en moet hier al een betaalmodule inzitten of wenst u via overschrijving te werken
  • Interactieve website (klanten kunnen zelf informatie aan of invullen ) of niet?
  • Voorkeur voor bepaalde software ?


Offerte aanvragen-webdesign (website design)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle en klare offertes."

L. Dierckx

"We zijn tevreden, want we zijn toch door enkele leveranciers gecontacteerd."

P. huybrighs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.