Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Waterleiding: Ontvang snel meerdere gratis offertesWaterleiding-waterkoeler op waterleiding

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler op waterleidingOfferte aanvragen-waterkoeler op waterleiding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
Waterverzachter te Middelkerke
Beste , Als eigenaar van deze woning zoeken wij al even een waterverzachter. Dagelijks douchen we met 2 personen. Onze wasmachine is op regenwater. Kan u mij een mooie offerte uitwerken aub. Mvg,
Waterverzachter / Waterontkalker
Vlaams Brabant
Waterverzachter / Waterontkalker in Haacht
Geachte, Wij bezitten een woning in een regio met enorm veel kalk. Hierdoor zijn we opzoek naar een waterontkalker. Wij verbruiken hier water met 2 a 3 personen. Kan u mij bellen voor mooie offerte
Waterverzachter / Waterontkalker
West-Vlaanderen
Aanvraag Waterontkalker te Wevelgem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een waterontkalker. Wij gebruiken enkel leidingwater en wonen met 2 personen in onze woning. Wij hebben een 4tal aparte aansluitingen en zijn eigenaar van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding voor een woning in Lier
Een keukenmuur (gedeelde muur met muren) is onderaan aangetast door vocht en heeft reeds schimmelvlekken (bruin en zwart). Het is ons niet helemaal duidelijk waar dit probleem vandaan kan komen (ofwel buren hun keuken, ofwel onze waterleiding die ergens in de buurt loopt ofwel septische put die in de buurt onder grond zit, of opstijgend vocht) Dit is een rijwoning en volle stenen muren
Waterverzachter / Waterontkalker
Oost-Vlaanderen
waterverzachter voor een woning in Hamme
Dit is voor een woning waarvan wijzelf eigenaar zijn. Dagelijks zijn er 3 mensen die van de waterleiding gebruik maken. We hebben ook paarden, maar eventueel zouden we hun drinkwater niet willen aansluiten op deze waterverzachter. Graag een gerichte offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Brussel
Waterkoeler op waterleiding - Fontaine à eau sur réseau
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor een waterkoeler op waterleiding voor ons kantoor in Brussel. Deze waterfontein zou voor een 20-tal binnendienst medewerkers zijn. Graag een volledig prijsofferte en voorwaarden. ------------------- Nous sommes à la recherche d'un fournisseur pour la livraison d'une fontaine à eau sur réseau. Il 'sagit d'un bureau à Bruxelles et nous désirons un distributeur d'eau pour 20 personnes du service interne. Merci de nous faire parvenir vos meilleures conditions.
Waterkoeler op waterleiding
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler op waterleiding voor een particulier in Oost-Vlaanderen.
We zijn een gezin van 4 personen. We willen graag een waterkoeler op waterleiding aansluiten. Wat kost dat? Wat moet er aangepast worden? Kan je ook bruiswater aansluiten? Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen
Waterkoeler voor een overheidsinstelling in Antwerpen.
Graag een vrijblijvende offerte van waterkoeler op waterleiding. Het is voor een school in Antwerpen. Dagelijks zal het door meer dan 20 personen gebruikt worden. Alvast bedankt voor de vrijblijvende offerte.
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een juwelier in Antwerpen.
Ik wil een waterkoeler op fles plaatsen voor een heel unit. Graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een architect in West-Vlaanderen.
We zijn met 18 man aanwezig op het kantoor. We zouden graag een waterkoeler willen gaan plaatsen. Graag een vrijblijvende offerte.
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een VZW in West-Vlaanderen.
Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler op waterleiding voor onze VZW. Dagelijks zullen er 10à20 personen gebruik maken van de waterkoeler. Alvast bedankt!
Waterkoeler op waterleiding
Limburg
Waterkoeler voor een particulier in Limburg.
Mijn broer heeft een waterkoeler staan thuis. Ik wil dat ook graag bij mij thuis gaan plaatsen. We zijn met 7 personen thuis. En we krijgen geregeld bezoek over de vloer. Graag een offerte van een waterkoeler. Alvast bedankt!
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Offerte waterkoeler
Is het mogelijk wat inlichtingen alsook een gedetailleerde offerte te krijgen omtrent het aankopen van een waterkoeler alsook de onderhoud van deze. Alvast bedankt.
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen
Accountancy-bureau te West-Vlaanderen wenst waterkoeler op waterleiding
waterkoeler op waterleiding gewenst.
Waterkoeler op waterleiding
Antwerpen

Is het mogelijk om informatie te krijgen over waterkoelers die werken via de waterleiding en waarbij ook bruiswater te verkrijgen is? Het zou normaal over het huren van een 11-tal toestellen gaan.
Waterkoeler op waterleiding
Vlaams Brabant

Wij zouden graag voor onze voetbalclub informatie krijgen over een koeler op waterleiding.
Waterkoeler op waterleiding
West-Vlaanderen

Ik zou graag informatie krijgen over een koeler op waterleiding voor een nieuwe gymnastiekhal (2 stuks).

Waterleiding

Een van de makkelijkste types van waterkoelers zijn de waterkoelers op waterleiding. De werking is simpel. U sluit de machine aan op de waterleiding en onmiddellijk hebt u gefilterd water ter beschikking. Wilt u ook de keuze hebben om warm water te krijgen, spuit water of enkel koud mineraalwater? Alles is mogelijk met de machines uit ons aanbod.

Eigenlijk zijn er twee basisopties die afhangen van wat u nodig heeft. Zoekt u gewoon een machine waarbij u zelf zal instaan voor het onderhoud of zoekt u een machine die door het bedrijf van installatie wordt bijgevuld? Naargelang het type waterkoeler of installatie dat u nodig hebt is één van deze opties (kopen of huren van een waterkoeler) een optie voor u.

Hebt u al waterdispenser op kantoor? Vul ons formulier in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers. Zo ontdekt u zelf wat de beste aanbieding is voor een waterkoeler op kantoor.

 Offerte aanvragen-waterkoeler op waterleiding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Ruime keuze en snelle respons."

J. Burssens

"We zijn tevreden met jullie snelle reactie en de reactie van de leveranciers."

L. Dewaelheyns


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.