Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Waterkoelers voor bedrijven: Ontvang snel meerdere gratis offertesWaterkoelers voor bedrijven-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Beervelde
Graag hadden we een huurofferte verkregen voor de zomerperiode , 3 maand. Later kan deze eventueel verlengd worden. We wensen al zeker een eerste waterkoeler te plaatsen en afhankelijk van de prijs een tweede. Totaal voor 20 man.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen
Momenteel zijn we aangesloten bij sipwell. Deze voorziet zo'n 80 mensen op dagelijkse basis met 3 waterkoelers met fles. Omdat we binnenkort wensen over te schakelen op een waterkoeler op de waterleiding wens ik graag ene prijsvergelijking met andere leveranciers. We wensen hiervan maximaal 1 tot 2 te plaatsen. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over bvb onderhoudscontract.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Prijsopgave waterkoeler
Wij bestellen nu om de 3 maanden bij een drankleverancier en we hadden graag deze formule eens herzien. Graag uw offerte voor een zuil met fles en ook op waterleiding, dit om goed op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Grobbendonk.
We zijn reeds verhuist van locatie. Nu had ik graag voor het personeel en bezoekers een waterkoeler geplaatst. Wat gaat het me kosten? Graag een vrijblijvende offerte. Het personeel alleen al is 30ŗ40man.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor 2 bedrijven in West-Vlaanderen.
Ik heb 2 bedrijven. een dienstencheques waar 12 personen werkzaam zijn. De andere bedrijf (productiebedrijf) zijn er 25 personen werkzaam. Ik had graag waterkoelers geplaatst. Graag een vrijblijvende offerte.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor een school in West-Vlaanderen
We zijn een groene school en zouden graag op onze gang een waterkoeler willen plaatsen voor zowel leerlingen als personeel. We hebben dit jaar 78 leerlingen en zo'n dikke 20 man personeel.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een pedicure in Oost-Vlaanderen.
Graag een presenteerbare waterkoeler. Ik zal deze in mijn zaak plaatsen zodat de klanten gratis een glaasje water kunnen nemen.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler of dispenser voor een bibliotheek in Vlaams Brabant
We zouden een waterkoeler of dispender willen plaatsen in onze bibliotheek. Gelieve informatie op te sturen over welk systeem het meeste aangeraden is voor onze noden. Het is de bedoeling om de bezoekers een glas water aan te kunnen aanbieden. We richten op een 40-tal bezoekers maximum.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een particulier in Oost-Vlaanderen.
We zijn met 4 thuis. Bezoekers hebben we ook geregeld over de vloer. Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler op flessen. Wat zal het me kosten? En is het interessant voor ons gezin?
Waterkoeler of waterdispenser
Brussel
Waterkoeler voor een ziekenhuis in Brussel.
We zijn een ziekenhuis met een equipe van 8 personen. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen van een waterkoeler met en/of zonder fles.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Offerteaanvraag waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf met meer dan 20 personen.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag waterkoeler op waterleiding voor een kinesist.
We verbruiken 5 liter water per week. Graag een offerte te ontvangen van een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler op flessen voor een bedrijf in Houwaart.
Graag een offerte waterkoelers op fles voor 4 vaste medewerkers en een aantal bezoekers per dag.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Waterkoelers voor een bedrijf in Bekegem.
Ik ben gepensioneerd. Ben ook als zelfstandige bezig. Vroeg me af wat de mogelijkheden van waterkoelers voor me zijn. Graag hier een offerte van.
Waterkoeler of waterdispenser
Geen regioWaterkoelers met flessen.
Wij zijn op zoek naar leveranciers voor waterkoelers op flessen. Momenteel hebben we 2 medewerkers. Bezoekers zouden ook gebruik kunnen maken van de waterkoelers.

Waterkoelers voor bedrijven

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"tevreden, snel aanbod ontvangen."

M. Maisin

"Het is een makkelijke en zeer snelle manier om veel leveranciers te bereiken. Wij zullen hier ..."

B. De Smedt


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.