Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Waterkoelers op waterleiding: Ontvang snel meerdere gratis offertesWaterkoelers op waterleiding-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor 9 personen
Binnen een 2-tal maanden ga ik met een andere activiteit van start, en ik had graag offertes ontvangen om daar een waterkoeler te laten plaatsen.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een voetbalclub in Weelde
Dit is voor een voetbalclub waar ik een van de bestuursleden ben. We hebben besloten op de vorige vergadering hiermee eventueel van start te gaan en hebben deze prijsofferte daarom aangevraagd. U mag zowel een aankoop als een huurvoorstel doen voor een waterzuil met fles en/of een waterkoeler op de waterleiding. Deze zal voornamelijk bedoeld zijn voor de eigen leden van de club.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Waterkoeler voor een bedrijf in Antwerpen
Momenteel zijn we aangesloten bij sipwell. Deze voorziet zo'n 80 mensen op dagelijkse basis met 3 waterkoelers met fles. Omdat we binnenkort wensen over te schakelen op een waterkoeler op de waterleiding wens ik graag ene prijsvergelijking met andere leveranciers. We wensen hiervan maximaal 1 tot 2 te plaatsen. Graag een gerichte offerte met verdere informatie over bvb onderhoudscontract.
Waterkoeler of waterdispenser
Henegouwen
Waterkoeler voor een bedrijf in Tournai
Ik wens een zeer uitgebreide offerte voor de kostprijs voor een waterkoeler voor mijn bedrijf. Ik heb geen voorkeur voor de waterleiding en een zuil op fles en wens dus van beide mogelijkheden een prijsofferte. Graag ook een voor zowel huur als aankoop prijs. In de zomer zullen meer mensen gebruik maken van de waterkoeler als tijdens de winter, maar ik schat op een dagelijks gebruik van +- 50 mensen.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een artsenpraktijk in Maasmechelen
Ik heb een artsenpraktijk waar ik met enkele collega's samenwerk. Op een gemiddelde dag passeren tussen de 50 en 70 mensen onze wachtkamer. We zouden daarom graag een waterkoeler willen plaatsen voor deze mensen iet te drinken te kunnen aanbieden. We wensen een zeer ruime offerte van zowel waterleiding als flessen, alsook offertes van huur en aankoop.
Waterkoeler of waterdispenser
Antwerpen
Offerteaanvraag waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een waterkoeler op waterleiding voor een bedrijf met meer dan 20 personen.

Waterkoelers op waterleiding

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn tevreden dat we met de hulp van Bobex vlug een geschikte firma gevonden hebben."

A. verdoodt

"De firma's die zich aangeboden hebben zijn duidelijk en correct geweest."

H. LAEKEMAN


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.