Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Waterkoeler voor bedrijf: Ontvang snel meerdere gratis offertesWaterkoeler voor bedrijf-waterkoeler of waterdispenser

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler of waterdispenserOfferte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor 9 personen
Binnen een 2-tal maanden ga ik met een andere activiteit van start, en ik had graag offertes ontvangen om daar een waterkoeler te laten plaatsen.
Waterkoeler of waterdispenser
Limburg
Waterkoeler voor een bedrijf in Houthalen
Graag een offerte voor een waterkoeler die bestaat uit maximaal 10 liter flessen. Het liefst een tafelmodel en het water moet op kamertemperatuur zijn.
Waterkoeler of waterdispenser
West-Vlaanderen
Prijsopgave waterkoeler
Wij bestellen nu om de 3 maanden bij een drankleverancier en we hadden graag deze formule eens herzien. Graag uw offerte voor een zuil met fles en ook op waterleiding, dit om goed op de hoogte te zijn van de verschillende mogelijkheden.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoelers voor een bedrijf in Hever
We wensen een offerte voor zowel 1 als 2 waterkoelers. Deze zullen voor een kleine 20 man dagelijks gebruik . Graag een offerte met zowel de kostprijs voor huur als aankoop. De beslissing met wie we verdergaan zal begin maart vallen.
Waterkoeler of waterdispenser
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor een bedrijf in Hever
we wensen graag een offerte voor de aankoop van een waterkoeler op fles van verschillende leveranciers. Deze waterkoeler moet zowel koud als warm water kunnen geven. Ik schat dat ongeveer 15 mensen hiervan dagelijks gebruik van zullen maken.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Maarkedal
Ik zoek de kostprijs voor een waterkoeler op fles voor een bedrijf. Ik schat dat er een kleine 30 mensen dagelijks gebruik van zullen maken.
Waterkoeler of waterdispenser
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van een waterkoeler op waterleiding. Dagelijks te gebruiken door 8ŗ9 personen. Vriendelijk bedankt voor de offertes.
Waterkoeler of waterdispenser
Brussel
Waterkoeler voor een bedrijf in Brussel.
We zijn met 25 man op kantoor. Graag een vrijblijvende offerte van een waterkoeler. Alvast bedankt!

Waterkoeler voor bedrijf

Een waterkoeler, ook voor uw bedrijf een goed idee!

Indien u overweegt een waterkoeler te kopen is dat zeker een goed idee. Een waterkoeler kan namelijk op verschillende manieren een voordeel zijn voor uw bedrijf. Doe daarom vandaag nog een offerteaanvraag voor waterkoelers in Vlaanderen.

Water voor gezonde werknemers

Voedingsdeskundigen weten het al lang, wie voldoende water drinkt is gezonder. Zo heb je minder snel hoofdpijn, verhoogt je concentratievermogen en heb je meer energie als je voldoende water drinkt. Indien uw werknemers dus regelmatig en voldoende water drinken zullen ze productiever werken. Plaats uw waterfontein centraal en moedig uw werknemers aan er gebruik van te maken. Het zal de gezondheid van u, uw werknemers en uw bedrijf ten goede komen. Hieronder kan u een offerteaanvraag invullen voor een waterkoeler en tot drie verschillende offertes ontvangen. Zo vergelijk je prijzen voor waterfonteinen in België.

Water verfrist uw wachtende klanten

Niemand houdt van wachten. Ook uw klanten niet. Soms moet zelfs je beste klant even wachten. Probeer te vermijden dat wachtende klanten zich vervelen. Plaats een waterdispenser in de ruimte waar klanten gewoonlijk wachten. Zorg dat je die wachtende klanten altijd een heerlijk glas water aan kan bieden. Met waterdispensers zal de wachttijd voor hen sneller voorbij zijn.

Water voor een waterdicht imago

Aarzel niet om uit te pakken met uw aankoop van een waterkoeler. Wijs uw personeel op de voordelen van drinkwater voor hun gezondheid. Geef ze wat extra info over de positieve effecten van water. Een visuele campagne die de voordelen voor de gezondheid en het milieu promoot zal bovendien bijdragen aan een positief imago voor bezoekers of klanten. Vul de korte vragenlijst hieronder in en ontvang snel tot drie verschillende offertes van leveranciers bij u in de buurt. Offerte aanvragen-waterkoeler of waterdispenser
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Persoonlijk vind ik dat slechts drie offertes weinig is, maar misschien heb ik daar een verteke..."

F. Millecam

"Gemakkelijk omdat we zelf niet op zoek moesten naar leveranciers."

B. Matthieu


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.