Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Waterkoeler aanschaffen: Ontvang snel meerdere gratis offertesWaterkoeler aanschaffen-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met flesOfferte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op waterleiding
Graag meer informatie voor een waterkoeler op waterleiding.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Prijsinformatie waterkoeler
Wij hadden graag meer informatie verkregen ivm de aankoop van een waterkoeler met fles.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Aankoop waterkoeler
Wij zijn op zoek naar prijsinformatie voor de aankoop van een waterkoeler voor het personeel (16 personen). De keuze voor waterleiding of fles is afhankelijk van de kostprijs.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor vormingsorganisatie, provincie West-Vlaanderen
Als vormingsorganisatie in de jeugdzorg zijn we op zoek naar een waterkoeler voor onze vormingsruimte. Gezien we een niet-gesubsidieerde vzw zijn, opteren wij voor tweedehands. We hadden graag de mogelijkheid gehad om zowel koud water als water op kamertemperatuur te verkrijgen. Er zullen 2 dagen per week ongeveer 15 personen gebruik maken van het toestel. Kunt u ons de prijs geven voor de aankoop van zo'n toestel + de prijs voor de aankoop van het water? Bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoelers voor bank- en verzekeringskantoor
Wij zijn een bank- en verzekeringskantoor, en zijn op zoek naar een alternatief voor onze huidige waterbidons. We hadden graag wat meer informatie gehad over uw aanbod en prijzen van waterkoelers met fles of op waterleiding. Momenteel beschikken we over een systeem met flessen, maar indien u een interessant voorstel kan doen, zijn wij bereid tot overschakelen van leverancier. Wij zijn in totaal met 650 personeelsleden, die allemaal gebruik zullen maken van de waterkoelers. In totaal hebben wij een 25 tot 30 verdiepingen; op elke verdieping komt één toestel. Alvast bedankt voor uw reactie op onze aanvraag.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor callcenter te Antwerpen
Wij zijn een callcenter, gelegen te Antwerpen. Voor onze werknemers zijn wij op zoek naar een waterkoeler. We verkiezen een systeem met flessen. Er zullen ongeveer 10 personen gebruik van maken. Graag uw prijsofferte. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Brussel
Waterkoeler voor groothandelaar in papier (Brussel)
Wij zijn een bedrijf actief in groothandel van papier, en we zouden graag onze waterkoelers met fles vervangen door 2 waterkoelers op waterleiding. Er zou 1 koeler komen op elke verdieping en in totaal zullen er 50 personen gebruik maken van de machines. Zou u ons een offerte kunnen doorsturen van dergelijke waterkoelers? Reeds bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor productiehuis te Diegem
Wij zijn een opstartend productiehuis, en hebben interesse in een waterkoeler. Het aantal mensen die er gebruik van gaan maken is momenteel moeilijk in te schatten, maar zal in de toekomst ongeveer 20 personen zijn. Onze voorkeur gaat uit naar een waterkoeler met fles. Alvast bedankt voor uw reactie.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Prijsopgave waterkoeler voor bedrijf in Mollem
Wij zijn van plan te verhuizen naar een ander gebouw en dit zou daar wel van toepassing kunnen zijn, graag een vrijblijvende prijsofferte voor het huren of kopen van een waterkoeler, dit voor een 10-tal personen per dag waarvan een 3-tal werknemers. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Limburg
Offerte voor waterkoeler voor bedrijf uit Limburg
Wij zijn een afslankcentrum gelegen in Koersel. We zouden graag de klanten fris water aanbieden tijdens hun activiteit. We hebben momenteel een Sipp-well waterkoeler maar we willen deze vervangen door een andere waterkoeler omdat we dit systeem te duur vinden. Afhankelijk van de drukte in ons centrum zouden dagelijks 20 tot 30 mensen gebruik maken van de waterkoeler Dank voor uw offerte.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Vergelijken prijzen waterkoelers
Waterkoelers hebben we al, zo'n 50tal dagelijkse gebruikers (30 personeel, rest klanten in showroom of wachtend op hun auto). We hebben er nu met flessen, maar ik zou de tarieven eens willen vergelijken, en ook de optie van een koeler op waterleiding bekijken.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Informatie en prijs aansluiting waterkoeler op waterleiding
Informatie over het systeem met aansluiting op de waterleiding: aansluiting, onderhoud. alsook prijzen van dit systeem.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler voor atelier in Gent
Wij wensen voor onze atelier wat meer informatie over een waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Limburg
Waterkoeler op waterleiding voor personeel
Graag had ik wat informatie en prijsopgave willen ontvangen voor de installatie van een waterkoeler op waterleiding voor mijn personeel. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoelers
Graag ontvang ik bijkomende informatie alsook een prijsofferte omtrent het aankopen van een waterkoeler met luchtvochtigheid. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Productinformatie en prijsofferte leverancier waterkoeler
Graag ontvang ik een offerte en productinformatie voor een waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Brussel
Informatie en offerte aankopen of huren van waterkoeler
Wij zijn bezig te verhuizen en voor in de nieuwe locatie lijtk het me eventueel interessant een waterkoeler te nemen. Graag informatie en kostprijs ter analyse.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Offerte waterkoeler huren of aankopen, leverancier waterkoeler
Graag informatie en offerte via e-mail ter evaluatie.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Aankopen van een waterkoeler
Graag meer informatie wat betreft het gebruik van waterkoelers. Aankopen, huren, leasing-systeem alsook onderhoud. Gebruik van flessen en luchtvochtigheid. Met dank.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler
Graag kregen wij meer informatie over het gebruik van een waterkoeler, deze met fles alsook luchtvochtigheid. Graag een richtprijs voor het aankopen, huren, onderhoud en eventueel leasing-systeem. Met dank.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Aankoop waterkoeler voor een bedrijf te Wommelgem
Graag krijg ik meer informatie wat betreft een waterkoeler, deze met fles en luchtvochtigheid. Graag een richtprijs voor het aankopen, huren, leasing en onderhoud van deze waterkoeler. Met dank.

Waterkoeler aanschaffen

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik kreeg snel verschillende en sterk uiteenlopende aanbiedingen waardoor ik als leek de kans k..."

M. verhoeyen

"Heel tevreden. Dankzij Bobex kan ik door het bos de bomen zien."

C. Maes


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.