Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Waterkering: Ontvang snel meerdere gratis offertesWaterkering-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Waals Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in tourinnes-la-grosse
We hebben een probleem op het toilet en de inkomhal. We hebben geen lekken ontdekt en de waterkering is zichtbaar. De problemen beperken zicht tot 50cm hoog op de muur. Woning van 2008.v
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Relegem
Ik heb probleem opstijgend vocht vanaf de kelder . Dit is een jaar aanwezig. 7-8 jaar terug is er ook een veranda aangebouwd waar mogelijk geen waterkering is aangebracht. Hier komt er ook een probleem. Woning in natuursteen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Geel
Dit is een recent aangekochte woning. We hebben problemen in minder mate op een kelder verdieping maar zoeken nu vooral een oplossing voor het vocht onderaan de gevelmuren. Mogelijk is de waterkering op bepaalde plaatsen losgekomen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning te Ertvelde
Wij zijn eigenaar van een vrijstaande woning van 1974 in bungalow stijl. De isolatie van bij de aanbouw geeft vocht door aan onze binnenmuur. Dit over de volledige voorgevel breedte van 10 m. We zien zwarte kringen op de muren. Ook is er betonrot op de gewelven gekomen. Kan u mij contacteren voor het maken van een afspraak zodat mijn vochtproblemen opgelost zijn.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Dessel
We hebben vooral problemen op de twee zijgevels aan d onderkant van het gelijkvloers. Vermoedelijk spouwmuren. Dit is een woning van 7 jaar dus mogelijk een probleem met de waterkering. Sinds twee jaar problemen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Sint-Agatha-Rode
Nadat de buren de grond heeft opgehoopt hebben we vochtplekken op de keldergrond. Mogelijk opstijgend grondwater of een te lage waterkering. Dit is een woning die we sinds januari hebben gekocht. Dit is een volwaardige betonkelder van 170cm hoog.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Pittem
Op een gelijkvloers hebben we in december de woning laten beplaasteren . Sindsdien hebben we bij vochtig weer last van donkere vochtplekken op de binnenmuren en de gevelmuren. De gevelmuren zijn geÔsoleerd spouwmuren. Dit is een muur zonder waterkering.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
vochtbestrijding voor een woning in Keerbergen
We hadden vroeger problemen in een zithoek, dat nu veranderd in een bureau waar we steeds problemen op de gevelmuren. Hier zijn vrij kleine ramen. Vermoedelijk is er geen waterkering. Problemen zijn reeds enkele jaren aanwezig. Ook hebben we sinds een tweetal maanden last van de vocht in de keueken.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtige muren in heist: graag offertes
We hebben vooral problemen op de voorgevel op het gelijkvloers en ook een scheidingsmuur met de buur. We merken vooral dat er kalk van de muur viel. Mogelijk een stuk oude muur waar geen waterkering is door opstijgend vocht via deze oude muur. Vanaf december problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtige muren in vrijstaande woning te Wommelgem
Vooral problemen op de buitenmuren vooral onderaan de muren. We hebben nu al enkele maanden problemen. Ik weet niet of de waterkering nu nog in perfecte staat is.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Bredene
Rijhuis dat niet aangebouwd is. Opstijgend vocht vanaf de grond. Mogelijk waterkering kapot. reeds jaren problemen met opstijgend vocht .

Waterkering

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden, vooral over de snelheid waarmee de leveranciers reageerden."

A. Goderis

"Vlot en praktisch."

T. Van Gasse


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.