Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Waterautomaat: Ontvang snel meerdere gratis offertes



Waterautomaat-waterkoeler met fles

Ontvang nu meerdere offertes: Waterkoeler met fles



Offerte aanvragen-waterkoeler met fles

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Chaudfontaine automaat
Oost-Vlaanderen
Offertevergelijk voor waterautomaat Chaudfontaine voor 1.000 gebruikers
Wij zijn een secundaire school en wensen onze frisdrankautomaat te vervangen door een (gezonde) waterautomaat (plat en/of bruisend waterflessen met munten). De automaat zal tijdens de middag voor 1.000 leerlingen beschikbaar zijn. Buiten de middag (tijdens de lessen) zal deze niet beschikbaar zijn. Graag een offerte voor full service waterautomaat (Chaudfontaine).
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler op fles voor in de wachtkamer van een praktijk, Hemiksem
We hebben een praktijk waar we samenwerken met een tandarts en een dokter. IK zou graag in de wachtkamer een waterkoeler plaatsen voor de patiŽnten. Ik geloof dat er per dag maximaal 50 mensen gebruik zullen maken van de waterkoeler.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor bandencentrale
Wij hadden graag de mogelijkheden eens bekeken voor een waterkoeler voor onze bandencentrale. Bedankt voor uw prijsofferte.
Waterkoeler met fles
Oost-Vlaanderen
Waterkoeler met fles voor bedrijf in Oost-Vlaanderen
Graag een prijsofferte voor een waterkoeler met fles. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
Antwerpen
Waterkoeler voor openbare dienst
Graag een waterkoeler voor een 50 ŗ 100-tal personen, waterkoelet met fles/op waterleiding (geen voorkeur). Alvast bedank voor de snelle reactie.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant
Waterkoeler voor personeel en klanten
Graag een eenvoudige waterkoeler met fles voor 5 personen en desgevallend klanten. Alvast bedankt.
Waterkoeler met fles
West-Vlaanderen
Waterkoeler voor bibliotheek te Brugge, groot aantal gebruikers
Geachte heer/mevrouw, kunt u mij een offerte aanbieden voor een waterkoeler met fles, alsook voor een warme dranken automaat indien mogelijk. Graag wat productinfo + afbeelding + prijs voor bovenstaande categorieŽn. Offerte voor verhuur en full service. Alvast bedankt ! Dominique Van Eynde kantoorverantwoordelijke Openbare Bibliotheek Brugge 050/ 47 24 22 dominique.van.eynde@brugge.be
Chaudfontaine automaat
Limburg
Huren chaudfontaine waterautomaat
Gelieve ons vrijblijvend uw beste prijsvoorwaarden te laten geworden voor het huren chaudfontaine waterautomaat. Graag prijs voor een automaat met 1/2 ltr. petflesjes. Uw antwoord tegemoetziende op het opgegeven emailadres.
Waterkoeler met fles
Vlaams Brabant

Graag informeerde ik naar de prijzen en voorwaarden van een waterfontein (met flessen) waarbij het afnemen van fris drinkwater, het toevoegen van 'bruis' aan het water ťn het afnemen van verwarmd water (voor bijvoorbeeld thee) mogelijk wordt. Indien de mogelijkheid bestaat om dit toestel 2 weken op proef te gebruiken, dan zouden wij hier graag gebruik van maken.

Waterautomaat

Water is lekker en gezond voor iedereen. Er bestaan honderden studies die het bevestigen. Wie elke dag voldoende water drinkt leeft gezonder. En het spreekt voor zich dat u wilt dat uw werknemers gezond zijn en blijven. Door elke dag gratis water ter beschikking te stellen kunt u ervoor zorgen dat iedereen op kantoor gezond blijft. Een simpele en effectieve oplossing.

Wat heeft u juist nodig van uw waterkoeler. Een waterkoeler met fles kan u overal zetten waar u maar wil. Er is geen wateraansluiting nodig. De leverancier zorgt elke week, elke twee weken of elke maand voor de levering van een nieuwe fles. Vaak kiezen bedrijven voor een waterkoeler met fles in plaats van een waterkoeler op waterleiding. Een waterkoeler met fles heeft dan ook een aantal voordelen:

  • Altijd fris mineraalwater
  • Geen nood aan dure filters die regelmatig vervangen moeten worden
  • Mogelijkheid tot bruisend water
  • Gezond water

Vergelijk verschillende oplossingen voor de voorziening van drinkbaar water op kantoor. Geniet elke dag van een heerlijk glas water. Ontvang snel offertes op maat en oordeel zelf.



Offerte aanvragen-waterkoeler met fles
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden over de Bobex diensten."

H. De Groote

"Ik kreeg snel reactie van verschillende bedrijven, wat me zeer tevreden stemt."

D. Hillewaere


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.