Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Warmtepomp voor horecazaak: Ontvang snel meerdere gratis offertesWarmtepomp voor horecazaak-warmtepomp

Ontvang nu meerdere offertes: WarmtepompOfferte aanvragen-warmtepomp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor een woning in Lovendegem
Dit is voor een iets oudere woning. We hebben ook een aanvraag gedaan voor een zonneboiler voor primair warm water maar afhankelijk van de prijs en het rendement zullen we deze in combinatie of enkel voor verwarming gebruiken.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Informatie aanvraag voor een warmtepomp, Oost-Vlaanderen
Graag had ik meer informatie gekregen over de verschillende types van warmtepompen, het rendement, wat het verschil is met klasieke verwarming en welke kostverschillen er zijn tussen warmtepompen voor verwarming en voor sanitair. Op dit moment stook ik met een klasieke centrale verwarming op mazout.
Warmtepomp
Limburg
Informatieaanvraag voor een warmtepomp in Limburg
Ons huis dateerd van 97 maar we hebben wel dubbele beglazing en dakisolatie. We wensen graag verdere informatie over wat wel en niet mogelijk is met watmtepompen en wat het volledige kostenplaatje zou zijn. Indien u een afspraak wenst zijn wij enkel op zaterdag bereikbaar.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Nieuw verwarmingsysteem voor privÚwoning in Vlaams Brabant
wij zijn op zoek naar een vervanging voor onze 40 jaar oude mazoutketel. Op dit moment hebben wij elektriciteit via zonnepanelen die wij in 2010 hebben geinstaleerd; wij willen nu kijken of het voordeliger zou zijn onze mazoutketel te vervangen door een warmtepomp of eventueel een zonneboiler. Gelieve voldoende informatie op te sturen dank u
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag warmtepomp gezinswoning, Oost-Vlaanderen
Onze woning is recentelijk ge´soleerd met isolatieplaten en nieuwe glasramen. We zouden vooral willen besparen op onze verwarming. Op dit moment hebben we een mazout ketel
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp voor gebouw in West-Vlaanderen
Wij hadden graag een offerte en bijkomende informatie ontvangen omtrent warmtepompen. Wat zijn de mogelijkheden, voor/nadelen, is er eventueel sprake van premies? Gebouwen zijn tamelijk oud en dus niet goed ge´soleerd.

Warmtepomp voor horecazaak

Kies voor een warmtepomp, zuinig en groen
Een warmtepomp is dé oplossing om een gebouw op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. De pomp haalt de warmte uit de aarde of uit de omgeving en drukt deze samen om een gebouw of huis op te warmen. Het enige wat deze vorm van verwarming verbruikt is de elektriciteit die de compressor gebruikt. Het is een enorme besparing voor zowat elk gebouw. En een investering die je snel terug kan verdienen. Bovendien zijn er vaak gemeentelijke premies voor de plaatsing van een warmtepomp.

Laat warmte binnen met een warmtepomp
Haal de warmte binnen en hou ze binnen. Met een warmtepomp brengt u alle warmte uit de buitenlucht, grond of grondwater naar binnen. Enkel met een goede isolatie blijft deze warmte ook effectief binnen. Wees er dus zeker van dat het gebouw waarop u een warmtepomp wilt aansluiten goed geïsoleerd is.

Vele oplossingen mogelijk

Er zijn vele oplossingen voor wie een warmtepomp wil plaatsen. Als je een nieuw gebouw gaat bouwen is ongeveer alles mogelijk. Maak dan vooral op voorhand de beslissing. Als je een warmtepomp wilt laten plaatsen op een bestaand huis hangen de mogelijkheden af van de locatie. Sowieso zijn bepaalde types altijd en overal mogelijk. Maar afhankelijk van de locatie van het gebouw, de oppervlakte van het omliggende terrein en het budget kies je best voor de ene of andere oplossing.

Een goede warmtepomp en een goede installateur voor warmtepompen kies je niet zomaar. Contacteer ons daarom, vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende offertes en maakt zelf een keuze.Offerte aanvragen-warmtepomp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex speelt kort op de bal."

A. De Schepper

"Tevreden van Bobex. Niet van vertegenwoordiger coca-cola. Na boodschap op voice mail ivm bijkom..."

M. Fermont


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.