Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Warmtepomp installatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesWarmtepomp installatie-warmtepomp

Ontvang nu meerdere offertes: WarmtepompOfferte aanvragen-warmtepomp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Informatie aanvraag voor een warmtepomp, Oost-Vlaanderen
Graag had ik meer informatie gekregen over de verschillende types van warmtepompen, het rendement, wat het verschil is met klasieke verwarming en welke kostverschillen er zijn tussen warmtepompen voor verwarming en voor sanitair. Op dit moment stook ik met een klasieke centrale verwarming op mazout.
Warmtepomp
Limburg
Prijsofferte voor installatie warmtepomp, Limburg
Offerteaanvraag voor het plaatsen van een warmtepomp. Wat zijn de verschillende mogelijkheden, kostprijs e.d. Alvast bedankt.
Warmtepomp
Antwerpen
Offerteaanvraag warmtepomp, Antwerpen
Heb zonnepanelen en een overcapaciteit van 1.500 Kw per jaar, daarbij ook nog centrale verwarming van Multicolor met luchtverwarming. Ik ben op zoek naar een warmtepomp om op dit systeem aan te sluiten. Graag uw voorstel. Bedankt.
Warmtepomp
Limburg
Warmtepomp informatieaanvraag, Limburg
Wij wonen in een appartementsgebouw en zijn nu aan het kijken wat zonnepanelen en dergelijke ons zou kosten. Graag ook een voorstel voor een warmtepomp. Bedankt.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Offerte + informatieaanvraag warmtepomp, Vlaams Brabant
Graag algemene informatie alsook een offerte voor de installatie van een warmtepomp. Liefst via mail. Bedankt.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Informatie en prijsaanvraag voor installatie warmtepomp, West-Vlaanderen
Is het mogelijk mij wat informatie te bezorgen omtrent de installatie van een warmtepomp. Wat is dit juist, hoe werkt het, wat zijn de voor/nadelen, kostprijs, ... Graag via e-mail. Alvast bedankt.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag + informatie installatie warmtepomp
Graag had ik ook informatie gewenst over de installatie van een warmtepomp. Wij zouden willen weten wat het is, hoe het werkt en hoeveel het kost. Graag voldoende informatie + prijsofferte. Bedankt.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor installatie warmtepomp, Moorslede
Is het mogelijk ons een vrijblijvende offerte + inlichtingen te bezorgen voor wat betreft de installatie van een warmtepomp? Bedankt voor de snelle reactie.
Warmtepomp
Brussel
Vrijblijvende offerte voor installatie warmtepomp, Brussel
Graag een overzicht wat betreft de mogelijkheden voor warmtepompen. Wat is de kostprijs daarvan, voor/nadelen, wanneer wordt dit interessant? Momenteel verwarmen we via aardgas. Alvast bedankt voor het opvolgen.
Warmtepomp
Limburg
Prijsvergelijk installatie warmtepomp, provincie Limburg
Graag hadden wij een offerte gekregen omtrent warmtepompen. Wij betalen gemiddeld 100 euro aan elektriciteit per maand. Verwarming gebeurd via houtkachel en gas. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Vrijblijvende informatie voor installatie warmtepomp, Aalst
Ik zou graag vrijblijvende informatie en offerte ontvangen voor het plaatsen van een warmtepomp. Wat houdt dit in, hoeveel kost het, zijn er voor/nadelen aan verbonden, ... Bedankt voor de snelle reactie.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor nieuwbouw, Oost-Vlaanderen
Wij hadden graag wat informatie gekregen alsook een offerte op maat voor wat betreft de installatie van een warmtepomp (nieuwbouw). Wat zijn de mogelijkheden, kostprijzen, voor/nadelen, ... ? Het huis is wel nog niet gebouwd, de werken beginnen in anderhalve maand maar wij zouden toch wel al een beslissing willen nemen. Alvast bedankt.

Warmtepomp installatie

Kies voor een warmtepomp, zuinig en groen
Een warmtepomp is dé oplossing om een gebouw op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. De pomp haalt de warmte uit de aarde of uit de omgeving en drukt deze samen om een gebouw of huis op te warmen. Het enige wat deze vorm van verwarming verbruikt is de elektriciteit die de compressor gebruikt. Het is een enorme besparing voor zowat elk gebouw. En een investering die je snel terug kan verdienen. Bovendien zijn er vaak gemeentelijke premies voor de plaatsing van een warmtepomp.

Laat warmte binnen met een warmtepomp
Haal de warmte binnen en hou ze binnen. Met een warmtepomp brengt u alle warmte uit de buitenlucht, grond of grondwater naar binnen. Enkel met een goede isolatie blijft deze warmte ook effectief binnen. Wees er dus zeker van dat het gebouw waarop u een warmtepomp wilt aansluiten goed geïsoleerd is.

Vele oplossingen mogelijk

Er zijn vele oplossingen voor wie een warmtepomp wil plaatsen. Als je een nieuw gebouw gaat bouwen is ongeveer alles mogelijk. Maak dan vooral op voorhand de beslissing. Als je een warmtepomp wilt laten plaatsen op een bestaand huis hangen de mogelijkheden af van de locatie. Sowieso zijn bepaalde types altijd en overal mogelijk. Maar afhankelijk van de locatie van het gebouw, de oppervlakte van het omliggende terrein en het budget kies je best voor de ene of andere oplossing.

Een goede warmtepomp en een goede installateur voor warmtepompen kies je niet zomaar. Contacteer ons daarom, vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende offertes en maakt zelf een keuze.Offerte aanvragen-warmtepomp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden omdat men op die manier in contact komt met aannemers die men in eerste instantie zelf..."

M. De Dene

"Prima service!"

S. Van Vooren


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.