Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Warmtepomp: Ontvang snel meerdere gratis offertesWarmtepomp-warmtepomp

Ontvang nu meerdere offertes: WarmtepompOfferte aanvragen-warmtepomp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warmtepomp
Limburg
warmtepomp voor een woning in Dilsen Stokkem
Momenteel heb ik 2 pelletkachels die voor de verwarming van het huis zorgen. Ook heb ik een gasbrander die enkel voor het water wordt gebruikt. Ik wens over te stappen op zonnepanelen en daarnaast ofwel een zonneboiler of warmtepomp. De centrale verwarming en de leidingen hiervan zijn recent vernieuw Waterleiding zijn wel eist ouder en zullen vervangen moeten worden. Deels ijzer en deel cotex. Graag had ik met u ter plaatsen besproken wat de mogelijkheden en de prijs voor de installatie van een warmtepomp zou kunnen zijn.
Zonnepanelen
Vlaams Brabant
Zonnepanelen voor een woning in Tervuren
Eigen woning westelijk gericht. Dit is voor een woning die momenteel wel nog in de aanbouw is. Panelen kunnen op een pannendak geplaatst worden waarschijnlijk el aan de wetskant. Het is een woning van zo'n 210m▓ waar we met drie inwonen. De fotovolta´sche panelen zullen voornamelijk dienen voor de warmtepomp. Beschikbare oppervlakte op het dak zal tussen de 70-75m▓ liggen, dakvensters reeds weg geteld.
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp voor een woning in Lier
We lopen met het idee om ofwel een warmtepomp of een zonneboiler te plaatsen. We weten niet wat het verschil is tussen deze beide en daarom hadden wij graag informatie hier rond gekregen. Indien er een vakman ter plaatse wil komen dan kan dit maar wel eerst even bellen.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Warmtepomp voor woning in Sint Maria Oudenhove
Wij zijn op zoek naar ofwel een zonneboiler of een warmtepomp. Graag zouden wij zoveel mogelijk informatie krijgen over de beide mogelijkheden en daarbij uiteraard ook een vrijblijvende prijsofferte. .
Warmtepomp
Antwerpen
Warmtepomp voor woning in Mol
Wij gaan ofwel een warmtepomp of een zonneboiler plaatsen. Daarom hadden wij graag zoveel mogelijk informatie verkregen als ook een vrijblijvende prijsofferte voor het plaatsen van een warmtepomp.
Warmtepomp
Limburg
Warmtepomp voor woning in Riemst.
Ik ben op zoek naar een warmtepomp voor mijn woning te voorzien van warmte en warm water. ook zouden wij hebben dat onze vloerverwarming hierdoor bevoorraadt wordt. . Graag een vrijblijvende offerte. Een bezoek is mogelijk na het maken van een afspraak via telefoon.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Warmtepomp voor woning n Stekene
Wij denken eraan om voor ons warm water over te stappen naar ofwel een warmtepomp of wel een zonneboiler. Daarom zouden wij graag wat meer info krijgen over een warmtepomp. U kan me steeds bellen voor een afspraak op het vermelde nummer.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Particulier uit Bissegem is op zoek naar een warmtepomp
Wij denken eraan om een zonneboiler te plaatsen. Echter zouden de panelen op ons plat dak moeten komen maar we zijn er niet zeker van dat dit wel gaat lukken daarom willen wij ook informatie krijgen rond een warmtepomp als alternatief.
Warmtepomp
Limburg
Particulier uit Heusden Zolder is op zoek naar een warmtepomp
We denken eraan om een zonneboiler te plaatsen of een warmtepomp daar we zijn we nog niet zeker van. Daarom hadden wij graag informatie gekregen over een warmtepomp.
Warmtepomp
Antwerpen
Particulier uit Borsbeek is op zoek naar een warmtepomp
We zijn aan het uitkijken naar een een nieuwe woning. Nu als we deze woning gevonden hebben zouden wij deze graag willen voorzien van een warmtepomp voor het warme water en verwarming. Daarom zijn we nu al op zoek naar informatie hier rond om dit ook te kunnen in passen in ons budget.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Particulier uit Oedelem is op zoek naar een warmtepomp
Wij zijn op zoek naar een warmtepomp om onze woning te voorzien van warmte en van warm water. Momenteel maken wij gebruik van een mazoutketel.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Particulier uit Denderhoutem is op zoek naar een warmtepomp
Momenteel maken wij gebruik van een elektrische boiler die aan vervanging toe is. Graag hadden wij deze vervangen door een warmtepomp en daarom hadden wij hier graag wat meer info over gekregen.
Warmtepomp
Antwerpen
particulier uit Zwijndrecht is op zoek naar warmtepomp
We denken er aan om een warmtepomp of zonneboiler. Daardoor zouden we meer informatie willen hebben over een warmtepomp.
Warmtepomp voor warm water
Vlaams Brabant
Particulier uit Herent is op zoek naar een warmtepomp
Wij zouden graag informatie krijgen over een warmtepomp om dit te kunnen vergelijken met een zonneboiler.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Particulier uit Grimbergen is op zoek naar een warmtepomp
Momenteel ben ik aan het twijfelen tussen een warmtepomp en een zonneboiler. Vandaar dat ik hierover graag zoveel mogelijk informatie wil krijgen om de twee tegenover elkaar af te wegen.
Warmtepomp
Antwerpen
Particulier uit Kapellen is op zoek naar een warmtepomp
We zijn op zoek naar een warmtepomp om onze woning te voorzien van warm water. Het gaat vooral over de warmwater boiler die een groot stuk van de rekening voor zich neemt. We hebben momenteel een condensatieketel van het jaar 2008.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Bedrijf uit Schepdaal is op zoek naar een warmtepomp
Ik ben aan het overwegen om ofwel een zonneboiler of een warmtepomp te plaatsen. Vandaar graag zoveel mogelijk info en liefst is Nederlands en het frans.
Warmtepomp voor warm water
Antwerpen
Particulier uit Kessel is op zoek naar een warmtepomp
Wij zijn op zoek naar informatie omtrent een zonneboiler of warmtepomp. Ik zou dan ook graag de twee tegenover elkaar afwegen daarom zou ik graag eerst via mail info krijgen.
Warmtepomp voor warm water
Antwerpen
Particulier uit Stabroek is op zoek naar een warmtepomp
We dachten aan het plaatsen van een zonneboiler maar aangezien ons dak misschien niet geschikt is denken wij ook aan de mogelijkheid van een warmtepomp daarvan zouden wij ook graag wat informatie ontvangen om de beide tegen over elkaar af te wegen.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Particulier uit Koksijde is op zoek naar een warmtepomp
Daar wij onze woning gaan verbouwen zijn wij op zoek naar een warmtepomp om onze woning te voorzien van warmte. Nu onze woning is opgedeeld in een prive gedeelte en een kantoor gedeelte.
Warmtepomp
Vlaams Brabant
Warmtepomp gezocht in Sterrebeek
Ik zou graag mijn gasfactuur doen dalen en daarom denk ik dan aan een warmtepomp of een zonneboiler.
Warmtepomp
Oost-Vlaanderen
Particulier is op zoek naar een warmtepomp in Zottegem
Blijkbaar zou een warmte pomp voor ons voordeliger zijn dan een zonneboiler. Dit zou ik even willen vergelijken.
Warmtepomp
Antwerpen
Particulier is op zoek naar een warmtepomp in Sint Job in 't Goor.
Wij hebben net en woning gekocht en we denken aan het plaatsen van ofwel een warmtepomp ofwel een zonneboiler.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Warmtepomp gezocht in Wevelgem
Ik ben aan het twijfelen tussen een zonneboiler of een warmtepomp. Vandaar dan ik van de beide graag wat informatie zou willen ontvangen.
Warmtepomp
West-Vlaanderen
Particulier is op zoek naar warmtepomp
Ik ben ge´nteresseerd in een warmtepomp maar ik weet niet hoe dit in zijn werk gaat daarom had ik hier rond graag wat meer info gekregen.

Warmtepomp

Kies voor een warmtepomp, zuinig en groen
Een warmtepomp is dé oplossing om een gebouw op een milieuvriendelijke manier te verwarmen. De pomp haalt de warmte uit de aarde of uit de omgeving en drukt deze samen om een gebouw of huis op te warmen. Het enige wat deze vorm van verwarming verbruikt is de elektriciteit die de compressor gebruikt. Het is een enorme besparing voor zowat elk gebouw. En een investering die je snel terug kan verdienen. Bovendien zijn er vaak gemeentelijke premies voor de plaatsing van een warmtepomp.

Laat warmte binnen met een warmtepomp
Haal de warmte binnen en hou ze binnen. Met een warmtepomp brengt u alle warmte uit de buitenlucht, grond of grondwater naar binnen. Enkel met een goede isolatie blijft deze warmte ook effectief binnen. Wees er dus zeker van dat het gebouw waarop u een warmtepomp wilt aansluiten goed geïsoleerd is.

Vele oplossingen mogelijk

Er zijn vele oplossingen voor wie een warmtepomp wil plaatsen. Als je een nieuw gebouw gaat bouwen is ongeveer alles mogelijk. Maak dan vooral op voorhand de beslissing. Als je een warmtepomp wilt laten plaatsen op een bestaand huis hangen de mogelijkheden af van de locatie. Sowieso zijn bepaalde types altijd en overal mogelijk. Maar afhankelijk van de locatie van het gebouw, de oppervlakte van het omliggende terrein en het budget kies je best voor de ene of andere oplossing.

Een goede warmtepomp en een goede installateur voor warmtepompen kies je niet zomaar. Contacteer ons daarom, vul onderstaand formulier in en wij brengen u in contact met verschillende leveranciers. U vergelijkt rustig de verschillende offertes en maakt zelf een keuze.Offerte aanvragen-warmtepomp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Dit was de eerste keer dat ik gebruik maakte van jullie diensten en het zal zeker ook niet de l..."

A. De Brabanter

"We zijn zeer tevreden over Bobex. Snelle reactie en klantvriendelijk."

P. Borgonjon


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.