Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Warme dranken automaat: Ontvang snel meerdere gratis offertesWarme dranken automaat-warme dranken automaat

Ontvang nu meerdere offertes: Warme dranken automaatOfferte aanvragen-warme dranken automaat

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
Aanvraag Warme dranken automaat te Vilvoorde
Wij zijn op zoek naar offertes voor een Warme dranken automaat. Dit mogen huur -en aankoopoffertes zijn. Momenteel gebruiken wij nog geen Warme dranken automaat. Hier zouden een 20tal personen gebruik van maken.
Warme dranken automaat
West-Vlaanderen
Aanvraag Warme dranken automaatte Izegem
wij zoeken offertes voor een Warme dranken automaat. Momenteel gebruiken wij geen Warme dranken automaat, en hier zouden 20 tot 30 personen gebruik van maken op dagelijkse basis. Wij wensen zowel huur als aankoopoffertes te ontvangen.
Warme dranken automaat
West-Vlaanderen
Aanvraag Warme dranken automaat te Adinkerke
Wij wensen aankoopoffertes te ontvangen voor een warme dranken automaat. Momenteel hebben wij geen leverancier hiervoor. Hoeveel personen hier gebruik van zullen maken weten wij niet daar dit te veel schommelt (wij zouden deze gebruiken in de winkel, en de klanten kunnen hiervan gebruik maken). Wij wensen deze automaat binnen te plaatsen.
Warme dranken automaat
Limburg
Warme dranken automaat voor een dagbladhandel in Heppen
Deze zal gebruikt worden voor mijn klanten. Ik wens te kunnen vergelijken tussen verschillende automaten. Dus graag ook prijzen voor automaten met alle opties als automaten met wat minder opties. Ook had ik graag de huur en aankoopvoorwaarden gehoord.
Koffiemachine
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag koffiemachine voor bedrijf in Drongen.
Wij zijn op zoek naar een warme drankenmachine voor onze zaak in Drongen. Dagelijks drinken onze werknemers warme dranken zoals koffie en thee. Bezoekers zouden er eventueel ook van kunnen genieten.
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Warme drankenautomaat voor medewerkers en klanten
Wij werken op ons kantoor met 11 mensen. Meerdere dagen per week worden er bij ons ook opleidingen gegeven voor onze klanten. Regelmatig krijgen wij ook bezoekers over de vloer. Anderzijds is het vervelend steeds drank te moeten bijhalen.
Warme dranken automaat
Oost-Vlaanderen
Koffieapparaat voor bedrijf in Adegem
Graag offerte voor een machine met enkel koffie en een met verschillende mogelijkheden zoals, soep en chocomelk.
Warme dranken automaat
Antwerpen
Offerteaanvraag warme dranken automaat
Graag hadden wij een automaat in onze onderneming gehad. Er werken momenteel een 100tal werknemers in het bedrijf en we zouden meer informatie willen over de mogelijkheden van een warme dranken automaat
Warme dranken automaat
Vlaams Brabant
Koffiemachine voor BVBA in Vlaams Brabant
Graag een prijsofferte voor een warme drankautomaat, koffie: 2 ŗ 3 smaken alsook warm water voor thee of soep. Alvast bedankt.
Koude drankautomaat
Vlaams Brabant

Wij wensen een gekoelde drankautomaat en warme dranken automaat. Wat zijn hiervan de huurprijzen en/of onkosten en voorwaarden.

Warme dranken automaat

Een goede verdeelautomaat kies je niet zomaar

Geef uw personeel en bezoekers de keuze

Al uw werknemers zijn verschillend! En ze hebben allemaal af en toe nood aan een pauze. Maar niet alle werknemers drinken koffie. De ene drinkt liever thee, en de andere wil warme chocomelk misschien drinkt er een zelfs liever soep. Het is mogelijk om ze allemaal tevreden te stellen.

Door te investeren in een warme dranken automaat stelt u uw personeel en bezoekers een uitgebreid assortiment ter beschikking. Vul onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende offertes. Zo kan u rustig verschillende leveranciers vergelijken.

Een warme sfeer in uw bedrijf?

Een vending machine met een ruime keuze aan warme dranken zorgt voor een warme sfeer in uw bedrijf. Wachtende klanten kunnen er iets aankopen om de tijd wat te doden. Terwijl uw personeel dan weer de nodige energy-break kan nemen. De beste oplossing vindt u door onderstaande vragenlijst in te vullen.

Tot drie verschillende leveranciers vergelijken, slechts enkele minuten werk

Op zoek naar de beste installatie voor soep, koffie, thee en chocomelk? Profiteer dan van ons aanbod. Vul in slechts enkele minuten tijd onze vragenlijst in en ontvang tot drie verschillende prijsopgaven. Het invullen van de vragenlijst en ontvangen van prijsoffertes is volledig gratis en vrijgblijvend.

Vergelijk rustig de verschillende installateurs, hun prijzen en hun service. Zo neemt u achteraf een goede beslissing. Op die manier helpt Bobex u bij het kiezen voor de beste automaat en voor de beste installateurs.

 

 Offerte aanvragen-warme dranken automaat
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is OK, offertes kwamen snel binnen."

J. Van Doorslaer

"ik ben tevreden over de samenwerking met jullie."

F. Geboers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.