Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Warehouse management software: Ontvang snel meerdere gratis offertesWarehouse management software-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Software voor juwelier/horlogemaker
Ik ben op zoek naar software voor juweliers/horlogemakers voor het volledige pakket: voorraadbeheer, herstellingenbeheer, boekhouding, enz. Wij zijn klant bij een andere firma, maar deze is gestopt met de ontwikkeling, dus moet het nieuwe systeem alle gegevens van het bestaande kunnen overnemen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant beweert dat hij op de Belgische markt bijna niets vindt. Bedankt om contact met hem op te nemen indien u hem wel kunt helpen hiermee.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Warehouse Management Software
Voor een belangrijke klant doen we een studie om te zien wie een degelijk WMS kan aanbieden. Klant overweegt om volledig logistiek zelf in eigen beheer te gaan doen. Om een totaal budget hiervoor op te maken, dient hij een grootte-orde te kennen van dergelijke software + de partijen die op de markt actief zijn. Het gaat over vrij groot magazijn. Op termijn moet ook multi-magazijn voorzien zijn. Huidig volume (12 mnd) : Inbound : 858 containers + 516 trailers, goed voor zo'n 260.000 pickings Outbound : 1400 leveringen naar shops + 19000 thuisleveringen, samen goed voor zo'n 275.000 pickings Een 3-tal mensen zijn hier administratief mee bezig. Tussen de 10 en 20 mensen werken in het warehouse. Uiteraard moet alles via scanning verlopen. Een vlotte EDI voor alle types (inbound, corrections, outbound, deliveries) moet mogelijk zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/08/2008: Bedankt voor uw ruwe raming van de project-grootte, informatie over de software, projectaanpak voor implementatie, communicatie-mogelijkheden (EDI).

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"10 op 10!"

Y. Padron

"Ik gaf bij een vroegere aanvraag reeds een getuigenis en beaam nog steeds mijn positieve ervari..."

M. Vanbuul


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.