Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Wanbetalers: Ontvang snel meerdere gratis offertesWanbetalers-incassobureau

Ontvang nu meerdere offertes: IncassobureauOfferte aanvragen-incassobureau

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Incasso
West-Vlaanderen
Incassobureau voor een bedrijf in Boezingen
We maken momenteel gebruik van een advocaat om deze zaken te regelen. Maar omdat dit een zeer kostelijke en tijdrovende bezigheid is wou ik graag een prijsofferte voor een externe incassobureau vragen. Momenteel staat er een dikke 100.000€ aan onbetaalde facturen open. Ik had graag hiervoor een prijsvergelijking en praktische informatie ingewonnen. Deze wanbetalers zijn zowel bedrijven als particulieren. We doen bijna uitsluitend zaken op de Belgische markt, heel uitzonderlijk een Nederlands bedrijf.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Zelzate
Ik heb een openstaande factuur voor 1000€ bij een bedrijf waar ik een herstelling heb gedaan. Dit bedrijf weigert mij sinds enkele maanden te betalen. Is het mogelijk dit bedrag via incasso terug te vorderen? Het bedrijf heeft een Belgisch btw-nummer.
Incasso
West-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Ingelmunster
Ik heb enkele openstaande facturen bij particulieren. Ik stuur deze normaal door naar mijn advocaat. Maar omdat dit nogal lang duurt zou ik nu willen kijken of ik geen incassobureau onder de arm kan nemen.
Incasso
Oost-Vlaanderen
Incasso voor een bedrijf in Olsene
Een klein percentage van de openstaande facturen is moeilijk inbaar. Het totale bedrag zal net iets meer als 50.000€ zijn. We werken uitsluitend samen met bedrijven. We hebben nog rekeningen openstaan bij zowel Belgische als buitenlandse bedrijven , maar gene van buiten de EU.
Incasso
Geen regioIncasso voor een exportbedrijf in Roeselare
De rekeningen staan opne bij enkel bedrijven. We zijn actief in de export naar EU landen. De bedrijven zijn dus geen belgische bedrijven. Er staan een tiental rekeningen open voor een bedrag tussen, hoofdzakelijk, 10 rekingen, 150.000 200.000
Incassobureau
Limburg
Lange termijnscontract met een incassobureau voor een bedrijf in Neerpelt
Op dit moment hebben we geen openstaande facturen maar we zouden graag een lange termijncontract. In het verleden hadden we vaak last van openstaande facturen die soms langer als een jaar bleven openstaan. We zoeken nu naar een manier om dit in de toekomst te vermijden. We zijn een B2B gericht bedrijf en een gemiddelde factuur bedraagt ongeveer 5000€.
Incassobureau
Limburg
Incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Graag een offerte van een incassobureau. Op dit moment heeft 1 bedrijf 3 facturen bij ons openstaan van €1400,-. Hoe kan ik het geld innen? En hoe voorkom ik in de toekomst wanbetalers? Graag meer toelichting hierover. Vriendelijk bedankt.
Incasso
Vlaams Brabant
Offerteaanvraag incassobureau voor een transportbedrijf in Affligem.
Een particuliere klant heeft bij mij een onbetaald factuur openstaan. Het gaat om een bedrag van €1500,- Het onbetaald factuur ligt al van eind 2011 open. Graag een offerte van incassobureau.
Incasso
Limburg
Offerteaanvraag incassobureau voor een bedrijf in Limburg.
Ik heb een 5tal onbetaalde facturen openstaan van wanbetalers. Ik wens een incassobureau in te schakelen. Graag een vrijblijvende offerte te ontvangen. Alvast bedankt.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Sneller terugvorderen van onbetaalde facturen
Wij zijn op zoek naar iemand die ervoor zou kunnen zorgen dat onze facturen sneller betaald worden. Voor het ogenblik gaat het hier over zo'n 15-tal vorderingen voor een totaal bedrag van zo'n 15.000EUR. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Incassobureau
Vlaams Brabant
Incassobureau voor eenmanszaak in oprichting
Zaakvoerder van nieuwe eenmanszaak in de dienstensector wenst vrijblijvende informatie en prijsofferte te ontvangen omtrent het samenwerken met een of ander incassobureau voor het terugvorderen van openstaande vorderingen in geval dat dit zou gebeuren. Bobex kwaliteitscontrole: deze lead zal u niet worden aangerekend aangezien het hier gaat over een bedrijf die nog in opstartfase zit. Bedankt.
Incassobureau
Antwerpen
Offerteaanvraag voor een incasso-oplossing op maat
Graag hadden wij via mail een aantal offertes ontvangen ivm incasso. Wij werken reclameoplossingen uit voor bedrijven. Wij hebben zowel kleinere als grotere klanten. Bobex Kwaliteitscontrole: de klant wenst enkel via mail offertes te ontvangen zodat hij rustig alle aanbiedingen kan vergelijken.
Incassobureau
Luik
Incasso-oplossing voor openstaande facturen gezocht
Ik ben zelfstandig en heb enkele klanten (uitsluitend bedrijven) die slecht of niet betalen. Het gaat om meerdere facturen tussen de 500 en 8000 euro. Bobex Kwaliteitscontrole: De klant had graag meer informatie gehad over de werking van een incassobureau en wil weten hoe zijn probleem met wanbetalers opgelost kan worden.
Incassobureau
Namen
Incassobureau voor nieuwe bedrijfsactiviteit
Graag had ik een vrijblijvende offerte ontvangen, dit voor een incassobureau in geval van onbetaalde facturen. Wij zijn sinds juni 2011 begonnen met een nieuw activiteit (B2B), maandelijks zitten we al aan zo'n 600 ŕ 700 facturen, bedragen tussen de 18EUR en 300EUR/factuur, sommige van hen zijn al zeer hardnekkig. Graag een offerte. Bedankt.

Wanbetalers

U geeft uw klanten krediet als een blijk van vertrouwen. Uiteraard, zo bouwt u een goede band op met de klant in kwestie. Het grootste deel van de Belgische ondernemingen is gezond en zal zijn schuld ook wel betalen. Maar zelfs een beperkt aantal late betalers - of erger faillissementen - tasten uw winst rechtstreeks aan. Je doet er dus goed aan een aantal incasso-oplossingen te vergelijken.

Wordt u ook steeds vaker geconfronteerd met klanten die hun betalingsverplichting niet nakomen? Door de aanhoudende economische problemen wordt het elke dag moeilijker een goede werkkapitaalcyclus te garanderen. Een snelle terugvordering van schulden zou veel bedrijven een stevig handje kunnen helpen.

Steeds meer ondernemers komen dus in de problemen door wanbetalers. Hebt u openstaande facturen en wenst u uw geld sneller te innen? Vul onze vragenlijst en ontvang gratis advies. Wij bestuderen uw vraag en brengen u in contact met verschillende incassobureaus, zo kan u rustig en doordacht een beslissing nemen.

Openstaande facturen die maar niet betaald worden zijn een reële bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. De energie en tijd die het vraagt om dit zelf op te volgen kan u beter gebruiken voor klanten die wel betalen. Laat het debiteurenbeheer van uw bedrijf dan ook over aan een extern bureau. Zij gaan op een professionele manier om met uw slecht betalende klanten.

Respectvolle geldterugvordering is niet evident maar wel van vitaal belang voor elk bedrijf. De vrees om klanten te verliezen houdt vele ondernemers tegen een incassobureau in te schakelen. U moet echter weten dat deze bureaus ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Een incassobureau weet hoe ze wanbetalers kunnen overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Leg ons uit wat u wenst en vind de beste oplossing. Rekenen op een incassodienst is een goed idee. Vul daarom onze vragenlijst in. Wij brengen u in contact met verschillende incassobureaus en zij bezorgen u tot drie verschillende offertes. U vergelijkt zelf de offertes en kiest zo het beste bureau.Offerte aanvragen-incassobureau
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle werking. Ik ben zeer tevreden."

C. Tournelle

"Ben tevreden. Werd gecontacteerd door Aqualityprotect via jullie en ga met deze samenwerken"

G. Van Overmeeren-Lemoine


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.