Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Wagensticker: Ontvang snel meerdere gratis offertesWagensticker-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Belettering auto
Belettering auto: stickers om op auto's te kleven. VOLKSWAGEN Golf Plus Build from: 2009 Lenght: 4204 mm Width: 1759 mm Height: 1592 mm Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het ontwerp. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Carwrapping van een Renault Mégane Break
Graag uw offerte voor carwrapping van een Renault Mégane Break naar aanleiding van ons Jazzevent. Bobex kwaliteitscontrole: Het materiaal wordt zelf aangeleverd. Bedankt voor uw prijsofferte. Herlancering van deze aanvraag door deze klant.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering voor op 2 wagens
Belettering voor op een camionette en een Renault Kangoo. Bobex kwaliteitscontrole: Ook het ontwerp dient nog gemaakt te worden. Bedankt voor uw voorstel.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Belettering voor autoruit
Belettering voor achteraan op de autoruit te kleven + kleinere stickers voor op de onderkant van de deuren van de auto te kleven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerte voor deze klant uit 3071 Erps Kwerps.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Stickers op achterruit wagens
Voor onze nieuwe zaak zijn we op zoek naar een offerte voor stickers voor op de achterruit van de wagens. Bobex kwaliteitscontrole: Klant is een startend immokantoor. Bedankt voor uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Offerte sticker met logo
Sticker met logo om aan beide kanten van een bestelwagen te plakken. Afmetingen: 100cm x 100cm. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zal zelf een .jpeg aanleveren. Bedankt voor uw offerteopgave.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Bestickering auto
Leverancier gezocht voor het drukken van stickers op witte achtergrond, 1 kleur (oranje) dit voor het kleven op een auto. Verschillende afmetingen nodig, 10 exemplaren van elk: 70cm x 70cm/ 60cm x 60cm/ 40cm x 40cm/ 20cm x 70cm. Materiaal leveren wij zelf aan. Bobex kwaliteitscontrole: Ambulance dienst in West Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte via e-mail. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Gevel en voertuigbelettering
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor de belettering van onze wagen en gevel. Graag een sticker in quadri voor de volledige achterruit alsook het eventueel aanbrengen van belettering aan de twee zijkanten. Ook wensen wij het zandstralen van onze glazen deuren. Graag een prijs voor deze belettering met en zonder grafische opmaak (prijs per m2). Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant uit West-Vlaanderen. Deze hebben net een restaurant geopend, er blijft nog van alles te doen. Zekerheid voor langdurige samenwerking.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Sticker op 2 wagens
Ik wil bekendheid voor mijn zaak via een sticker op de achterruit van mijn beide wagens. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Erembodegem (Aalst). Zie verderop in de offerteaanvraag voor wat er op moet komen + de URL van de site van deze klant. Bedankt voor uw offerteopgave.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden. Ik heb voldoende namen van firma's ontvangen."

R. Bormans

"Wij zijn tevreden met de snelle reactie van Bobex op ons verzoek."

P. Platjouw


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.