Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voordelen cadeaucheques: Ontvang snel meerdere gratis offertesVoordelen cadeaucheques-cadeaucheques

Ontvang nu meerdere offertes: CadeauchequesOfferte aanvragen-cadeaucheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Cadeaucheques
Antwerpen
Cadeaucheques voor een bedrijf in Geel
We maken reeds gebruik van uw diensten voor de maaltijdcheques maar hadden graag uw offertes ontvangen voor de cadeaucheques. We zijn vooral geÔnteresseerd in de kostprijs hiervan, welke voordelen we er uit kunnen halen en welke wettelijke verplichtingen hieraan verbonden zijn. We hebben 23 medewerkers, arbeiders en beidende samengeteld, en zijn actief als garage.
Cadeaucheques
West-Vlaanderen
Cadeaucheques voor een bedrijf in Veurne
Ik doe deze aanvraag voor het bestellen van cadeaucheques voor 8 bedienden. Hiervan zijn er 6 fulltime in dienst en de 2 anderen 4/5de. graag hadden we ook verdere informatie ontvangen over de voordelen ,voorwaarden en wettelijke verplichtingen. We zijn ook reeds klant bij u voor de maaltijd en ecocheques.
Cadeaucheques
Vlaams Brabant
Cadeaucheques voor een bedrijf in Rillaar
We zijn reeds klant bij jullie voor de maaltijdcheques en de ecocheques. Nu hadden we graag even verdere informatie gehad over de kostprijs en voordelen van cadeaucheques. Klopt het dat dit terugbetaalbaar is voor de werkgever? U mag een offerte opmaken voor 10 mensen, bedienden, 8 fulltime actief en 2 parttime.
Cadeaucheques
Antwerpen
Cadeaucheques voor een bedrijf in Antwerpen
We hebben een totaal van 167 personeelsleden. We hadden graag wat info gekregen voor de mogelijkheid dit aan te beiden als eindejaarsgeschenk. We zijn reeds klant bij jullie voor de maaltijdcheques. Als we dit invoeren zal het voor een eenmalige levering zijn voor alle personeelsleden. Graag een offerte met voldoende informatie over de mogelijkheden voordelen en fiscale verplichtingen.

Voordelen cadeaucheques

Bent u op zoek naar een geschenk om uw team te feliciteren met hun uitstekende resultaten? Viert een van uw werknemers 25 jaar dienst? Dan bent u hier aan het juiste adres. Geef u werknemers extra koopkracht door ze voor een speciale gelegenheid cadeaucheques van Edenred te schenken.Offerte aanvragen-cadeaucheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"De diensten van Bobex betekenden een grote hulp, zo moesten we zelf niet op zoek gaan naar bedr..."

G. Caulier

"Kwaliteitsvolle service!"

S. Gijdť


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.