Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Voip telefooncentrale: Ontvang snel meerdere gratis offertesVoip telefooncentrale-telefooncentrale

Ontvang nu meerdere offertes: TelefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale te Antwerpen
Wij zijn opzoek naar een offerte naar voip telefooncentrale. Het gaat in totaal om 2 nummers waarop 10 toestellen worden aangesloten. Wij hebben op dit moment een telefooncentrale bij Proximus.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor een zaak te Lummen
Ik zoek een telefooncentrale voor 3 vaste toestellen en n mobiele. Nu hebben we Proximus, alarm en faxlijn staat er ook op. Graag via Voip.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor een bedrijf te Heverlee
Ik zoek een andere telefooncentrale, nu via Sonal. Voor 5 toestellen, huur/aankoop hangt van de offerte af. Ook met alarm en faxlijn. Mag via VOIP.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in kuurne
Momenteel hebben we een Ascotel centrale van 96. We zouden eventueel deze wensen te vervangen door een modernere optie. Momenteel hebben we 1 vast toestel bij de receptie, 2 draagbare toestellen op verschillende plaatsen en dan nog 1 vast toestel op de afwerkingsafdeling. Momenteel hebben we 1 telefoonnummer en een faxnummer. Naast deze faxlijn is er ook nog een alarmlijn en mogelijkheid tot videophonie. Naast de gewone opties mag u ook een vrijblijvend voorstel doen voor VoIP en de mogelijkheid na de uren automatisch naar gsm toestellen door te sturen.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen
Ik zoek een vervanging van onze oudere centrale Dit is een EADR centrale van BKM. Ik wens op de nieuwe centrale een 10 tal toestellen te plaatsen op al zeker twee verschillende lijnen, mogelijk nog meer. Ook is er een aparte faxlijn. In optie mag u ook altijd een voorstel uitwerken voor een VoIP centrale.
Telefooncentrale IPBX
Antwerpen
Telefooncentrale voor een vzw in Borgerhout
We hebben momenteel een zeer oude instalatie, forum 106. Graag hadden we graag offertes verkregen voor een nieuwe instalatie. Graag gericht op 8 tot 9 toestellen en 2 buitenlijnen, geen faxlijnen. Graag een offerte voor een gebruiksvriendelijk model, geen voip centrale. Zowel offertes voor huur als aankoop zijn welkom.
Telefooncentrale
Antwerpen
VOIP centrale voor een bedrijf in Boechout
Ik wens een prijsvergelijking door te voeren met een voip telefooncentrale om zo de telefoonkosten te drukken. Ik heb tussen de 100 en de 150 toestellen die op deze centrale moeten worden aangesloten, verder zijn er ook nog 5 faxlijnen en 3 analoge lijnen, alarmlijnen. graag een vrijblijvende offerte met aandacht voor andere mogelijke extra's.
Telefooncentrale
Antwerpen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een telefooncentrale. Ik had daar graag 45 telefoontoestellen willen aansluiten. Alvast vriendelijk bedankt voor de offerte!
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in Torhout.
We werken al jaren met een telefooncentrale met 4 telefoonnummers. Nu willen we een overstap gaan maken op VoIP. Graag een offerte van een telefooncentrale VoIP.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een immokantoor in West-Vlaanderen.
We hebben een telefooncentrale van zo een 15 jaar oud. We krijgen een nieuwe vestiging erbij. Zodoende willen we dan ook een mogelijkheid gaan bekijken om een connectie te kunnen laten maken met deze vestigingen. Graag een offerte van een telefooncentrale voor 5 telefoontoestellen per vestiging.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik wil graag een offerte ontvangen vane en telefooncentrale. 23 telefoontoestellen aan te sluiten met de centrale. Vriendelijk bedankt.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen
Ik heb 2 telefoonlijnen en 1 faxlijn. Ik had graag een telefooncentrale willen aanschaffen. Graag een offerte. Vriendelijk bedankt.
Telefooncentrale IPBX
West-Vlaanderen
Telefooncentrale voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Ik heb 2 bedrijven. Ik heb een bliksem inslag gehad en mijn telefooncentrale moet nodig vervangen worden. We hebben er nu 1 van siemens. Graag een offerte van een telefooncentrale. 45 telefoontoestellen zullen er aangesloten moeten worden.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale voor verbinding met bijgebouw
Wij zijn op zoek naar een nieuwe telefooncentrale omdat we een bijgebouw ook willen verbinden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Telefooncentrale
Limburg
Vervangen van huidige minder kwaliteitsvolle telefooncentrale
We hebben een telefooncentrale, maar de kwaliteit is niet zo goed, er zit nogal veel geruis op. Bedankt voor uw prijsopgave, en informatie betreft onderhoud + opzeggingsmodaliteiten.
Telefooncentrale IPBX
Vlaams Brabant
Telefooncentrale IPBX voor taxi bedrijf, Vlaams Brabant
Graag een voorstel voor een telefooncentrale IPBX, 1 2 telefoontoestellen zal voldoende zijn. Bedankt voor de snelle reactie.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Vernieuwen oude telefooncentrale
Wij wensen onze oude telefooncentrale te vernieuwen. Bedankt wat de huidige mogelijkheden zijn. Wij hebben al gehoord van bellen via het internet ook. Bedankt om ons te informeren hieromtrent.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor telefooncentrale, West-Vlaanderen
Wij hadden graag eens willen bekijken hoeveel een nieuwe telefooncentrale zou kosten. +/- 10 telefoontoestellen. Bedankt.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Prijsvergelijking telefooncentrale, Vlaams Brabant
Wij zijn momenteel klant bij Belgacom en zouden graag eens een prijsvergelijking maken. 10 20 telefoontoestellen aangesloten op de centrale. Bedankt.
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Voorstel voor nieuwe telefooncentrale, Vlaams Brabant
Graag een voorstel voor een nieuwe telefooncentrale. Gemiddeld 18 20 telefoontoestellen. Alvast bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Vrijblijvende prijsofferte voor de installatie van telefooncentrale, Antwerpen
Graag hadden wij eens de mogelijkheden willen bekijken voor wat betreft de installatie van een telefooncentrale. Voor het ogenblik zijn we klant bij Nextel (telefoonoperator). Graag wat informatie + vrijblijvend prijsofferte. Bedankt.
Telefooncentrale
Antwerpen
Vernieuwen bestaande telefooncentrale
Ik heb reeds sinds lang een centrale, die wel nog dienst doet, maar misschien wel eens aan vernieuwing toe is. Voor dit jaar zal het niet meer zijn, want dit is niet in de begroting opgenomen.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Prijsofferte voor installatie telefooncentrale, West-Vlaanderen
Wij zijn momenteel klant bij Belgacom maar hebben nog geen telefooncentrale staan. Wij gebruiken momenteel gewoonweg 2 draagbare telefoontoestellen. Bedankt.
Telefooncentrale
Limburg
Telefooncentrale voor bedrijf in Limburg
Wij verhuizen binnenkort naar een nieuwbouw. Momenteel beschikken we over een NEC centraal met 20 toestellen, maar dit zou moeten uitgebreid worden naar 40 toestellen. Graag hadden we onze bestaande telefooncentrale willen behouden maar weten niet indien dit mogelijk is? Alvast bedankt.
Telefooncentrale IPBX
Limburg
Offerte telefooncentrale IPBX
Graag hadden we minder kosten gehad. Is het mogelijk ons een voorstel op te maken voor een telefooncentrale? Maximum 2 telefoontoestellen. Bedankt.

Voip telefooncentrale

Efficiënt beheer van uw telefoonoproepen

Bent u op zoek naar een efficiënt beheer van uw inkomende en uitgaande telefoonoproepen? Dan is een telefooncentrale een oplossing voor uw bedrijf. Meerdere telefoontoestellen op één telefoonaansluiting aansluiten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een goede telefooncentrale voorkom je dat oproepen onbeantwoord blijven omdat de lijn bezet is. Van kleine ondernemingen met twee werknemers tot grote ondernemingen met meerdere diensten of meerdere gebouwen, met de juiste leverancier kan je een gepaste telefooncentrale plaatsen.

De kostprijs van een telefooncentrale hangt natuurlijk af van de functies die u nodig heeft. Twee, drie of meer toestellen aansluiten op een centrale waarmee je efficiënt kan doorschakelen heeft natuurlijk een lagere kostprijs dan een telefooncentrale voor twintig medewerkers waarmee je via verschillende lijnen wilt kunnen bellen.

Vergelijk daarom hier verschillende offertes en ontdek de vele voordelen van een telefooncentraleOfferte aanvragen-telefooncentrale
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden."

"Zeer tevreden. Vraag me enkel af op basis waarvan de leveranciers gecontacteerd worden. Achte..."

J. Van Der Haegen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.