Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voip: Ontvang snel meerdere gratis offertesVoip-voip telefonie

Ontvang nu meerdere offertes: VOIP telefonieOfferte aanvragen-voip telefonie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
VOIP telefonie
Antwerpen
Telefooncentrale voor een zaak te Antwerpen
Ik zoek een telefooncentrale voor 2 toestellen, nu via Sonal. Net verhuisd naar nieuwe locatie, geen idee van andere type lijnen.
Telefooncentrale
West-Vlaanderen
Aanvraag Telefooncentrale te Wevelgem
Wij wensen offertes te ontvangen voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij een telefooncentrale (VoIP), en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Wij beschikken over 4 telefoontoestellen (die in de centrale opgenomen moeten worden) alsook 2 telefoonnummers. Op onze huidige centrale staat ook een faxlijn,en wij verkiezen opnieuw een VoIP-centrale.
Telefooncentrale
Antwerpen
Aanvraag Telefooncentrale te Mechelen
Wij zoeken offertes voor een telefooncentrale. Momenteel gebruiken wij geen telefooncentrale en wensen wij 4 toestellen op te nemen hierin. Wij beschikken over 1 telefoonnummer, en wensen offerte te ontvangen voor een klassieke analoge centrale alsook van een VoIP centrale (zodat wij het verschil kunnen afwegen).
Telefooncentrale
Vlaams Brabant
Demande Central téléphoniqueà Itterbeek
On cherche des devis pour un Central téléphonique. On a déjà un Central téléphonique de Proximus et on souhaiterons compare les prix. On a un dizaines d' appareilles et une dizaine de numéros. On souhaiterons recevoir des devis pour une centrale analogue (classique) et d'une centrale Voip.
VOIP telefonie
Oost-Vlaanderen
Aanvraag VOIP telefonie te Wachtebeke
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een telefooncentrale. Momenteel hebben wij geen telefooncentrale. Wij hebben 4 telefoontoestellen alsook 4 telefoonnummers, en zijn op zoek naar een offerte voor een Voip telefooncentrale.
Telefooncentrale
Oost-Vlaanderen
telefooncentrale voor een bedrijf in melsele
Vervanging van de huidige centrale van Nextel. We wensen graag van idsl lijnen over te schakelen op VoIP en internetbellen. Momenteel hebben we zowel van Belgacom als Telenet internet en zouden graag beide opties blijven behouden. Dit als back up plan voor wanneer 1 internetlijn wegvalt. We wensen wel onze gewone vaste nummer te behouden. Momenteel hebben we 25-30 toestellen, allemaal vaste toestellen. Met vermoedelijk ook een alarmlijn en zeker een faxlijn.
VOIP telefonie
West-Vlaanderen
VoIP centrale voor een hotel in Brugge
Momenteel hebben we een centrale van Sycon. Omdat deze echter veel te duur is en de lijnen op de kamers toch nooit meer worden gebruikt, wensen we over te schakelen op een kleinere en goedkoper VoIP centrale. Deze zal 3 uitgaande lijnen hebben waaronder een fax en internetlijn. Behalve een simpel antwoordapparaat en eventueel doorschakel modus zijn er geen andere opties nodig.
VOIP telefonie
Oost-Vlaanderen
offerte voor Telefooncentrale
Beste, Wij hebben momenteel een analoge centrale met een 30tal toestellen en verhuizen naar een pand met een Cisco UC500 met 25 toestellen. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe partner. Is het mogelijk van met mij contact op te nemen om een afspraak en een offerte te maken ? Alvast bedankt, C. Jacobs
VOIP telefonie
West-Vlaanderen
VOIp centrale voor een bedrijf in Oostende
We werken met Telenet en hopen dat onze telefoonrekening via VOIP wat naar beneden gaat. Ikzelf ben de raadgever die als opdracht heeft deze offertes voor te leggen aan de directeur. Na vergelijk van de leveranciers wensen we zo snel mogelijk over te stappen op dit telefoniesysteem. Hierop zullen 25-30 toestellen op worden aangesloten, een faxlijn en een videotelefonielijn voor de toegang. Naast bellen op het internet wensen we ook een antwoordapparaat, onderling doorschakelen en doorschakeling naar gsm's.
VOIP telefonie
West-Vlaanderen
Offerteaanvraag VOIP telefonie voor een bedrijf in Roeselaere.
De aanvraag is voor 2 kantoren. Een kantoor in Roeselaere werken met 3 telefoonlijnen en het kantoor in Tielt werkt met 2 telefoonlijnen.

Voip

Telefonie via het internet is niet zomaar een rage, digitaal bellen is nuttig voor iedereen. De efficiëntie van een bedrijf verhogen begint bij goedkoop en efficiënt bellen. Digitaal bellen via het internet is zonder twijfel de goedkoopste manier van telefonie. Voor nationale oproepen bespaar je al snel 30% voor nationale en zelfs tot 60% voor internationale oproepen.

De werking van VoIP telefonie is heel simpel. Alle oproepen verlopen via een IP-adres. Oproepen gebeuren dus enkel nog via het internet. Toch is het met internettelefonie mogelijk naar een gewoon telefoonnummer te bellen. Bovendien kan je gewoon je huidig oproepnummer behouden.

Maar het belangrijkste voordeel van VOIP-telefonie moet toch wel zijn dat je er bijna gratis mee naar het buitenland kan bellen. Voor internationale bedrijven die dus ook vaak internationale oproepen moeten behandelen en maken is VOIP-telefonie dan ook bzijzonder handig. Moet u regelmatig naar Nederland, Duitsland of Frankrijk bellen? Dan is VOIP-telefonie de oplossing voor uw bedrijf. Verglijk daarom verschillende softwaretoepassingen en ontdek de vele voordelen van VOIP voor uw onderneming.Offerte aanvragen-voip telefonie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heb jammer genoeg niet kunnen bestellen maar ben zeer tevreden over de dienst."

K. Sempels

"Zeer snelle werking. Ik ben zeer tevreden."

C. Tournelle


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.