Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Voertuiglokalisatie: Ontvang snel meerdere gratis offertesVoertuiglokalisatie-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Berchem
we hebben 60-65 voertuigen. Voornamelijk lichte bestelwagens maar ook personenwagens ; Vooral in leasing. We zijn actief over de hele Benelux. We zijn op zoek naar een voertuiglokalisatiesysteem voor voornamelijk Controle op personeel, ritregistratie en bijhouden van de opdrachten. We mogen deze bestelmwagens immers niet ingeven als extra voordeel dus moeten we kunnen bewijzen dat deze nooit privé rijden, niet in het weekend rijden enz... Daarom moeten we tot 4 jaar de opdrachten kunnen opzoeken. Uiteraard wensen we verder ook na te kijken waar elk voertuig is, heen gaat en of deze snelheidsovertredingen doet. Omdat we op verschillende locaties actief zijn zullen we per locatie beginnen dit systeem te introduceren.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
GPS tracking van auto's
Tracking systeem gezocht voor twee voertuigen, een auto (Opel) en een bestelwagen. Graag offerte.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Essen
Sinds kort hebben we een bestelwagen aangekocht. Ik wens deze graag uit te rusten met een systeem om de buitendienst te controleren. Gelieve mij hiervoor te contacteren met een uitgebreide offerte en verdere informatie over de precieze plaatsing van dergelijk tracking systeem en hoe dit precies het personeel op de baan opvolgt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Heist op de berg
In totaal gaat het hier over 8 bestelwagens die dienen worden uitgerust met voertuiglokalisatie. Dit systeem zal dienen om de wagens te lokaliseren en zo transport te optimaliseren .
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Tongeren
We hebben in totaal een 60 wagens die gebruikt worden voor verhuur. we wensen een systeem voor de lokalisatie van deze voertuigen omdat deze soms niet worden teruggebracht. Naast een offerte voor de prijs en voorwaarden voor het lokaliseren van deze voertuigen ben ik ook geïntereseerd in informatie over hoe snel dit systeem geplaatst kan worden.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Track en trace systeem voor 2 voertuigen
Ik ben op zoek naar een track en trace systeem voor 2 voertuigen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Anti diefstal van 1 wagen
Ik wens mijn voertuig te laten lokaliseren als hij gestolen zou worden.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track en trace systeem volgen voertuigen werknemers
Graag een offerteaanvraag voor een track & trace systeem dit voor een 10-tal bedrijfswagens, graafmachines, tracktoren e.d. Sommige wagens zijn al uitgerust met een tracking systeem dat werkt met een soort gsm-kaart. Graag een tracking systeem om ook meer controle te hebben op mijn werknemers, waar ze zitten en wat ze doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Volgsysteem werknemers huurwagens mobiel track en trace systeem
Voor onszelf niet, maar voor nieuwe werknemers willen we wel zo'n volgsysteem. We werken echter met huurwagens, en ik zou dan ook een mobiel track & trace systeem moeten hebben. In een eerste testfase zou ik er 2 à 3 willen, met indien geslaagd meteen uitbreiding.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuigtracking van 3 wagens
Voertuigtracking van 2 servicewagens en 1 personenwagen.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Tracking systeem voor bedrijf, Waasmunster
We hebben drie bestelwagens (kleine camionetten) die we wensen te volgen! Graag een gedetailleerde prijsofferte van wat u aan te bieden heeft. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Tracking systeem voor bedrijf in Leuven
Kilometer registratie en voertuig volgsysteem voor 4 auto's.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Tracking systeem voor onderneming
Voertuig volgsysteem voor 2 auto's.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
VTG tracking voor bedrijfsvoertuigen
Offerteaanvraag voor een VTG trackingsysteem voor 2 à 3 voertuigen. Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Lokaliseren van bedrijfsvoertuigen
Is het mogelijk wat inlichtingen en vrijblijvende prijsofferte(s) te ontvangen, dit voor diverse voertuiglokalisatie systemen. Aantal bedrijfswagens in het totaal: 9. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Waals Brabant
Tracking systeem voor voertuig in Nederland
Is het mogelijk mij een prijsopgave te bezorgen met daarbij bijkomende informatie, en dit, voor het aanschaffen van een tracking systeem voor een voertuig in Nederland. Kan dat bij jullie? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Offerteaanvraag voor trackingsysteem vrachtwagens en bestelwagens
Graag hadden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor een trackingsysteem, dit voor een 2-tal vrachtwagens en een 10-tal bestelwagens. Trackingsysteem al aanwezig op graafmachines. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor klant in West Vlaanderen
Graag had ik geweten waar mijn verkoper zich bevindt en wanneer. Welke systemen kunnen jullie mij aanbieden? Bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Reistijden, vertrek en aankomst tijden
Offerteaanvraag voor trackingsysteem met mogelijkheden voor het houden van toezicht op reistijden,vertrek en aankomst tijden. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie bedrijfswagen
Ik ben op zoek naar een soort systeem die mij verwittigd op mijn GSM wanneer mijn bedrijfswagen in een zekere zone komt te staan. Bestaat zo'n systeem? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Volgsysteem voor bedrijfswagen
Ik ben op zoek naar een systeem waarmee ik zou weten waar mijn werknemer uithangt. Wat zijn de mogelijkheden en prijzen. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Limburg
Voertuiglokalisatie voor bedrijf in Tessenderlo
Kunnen jullie mij zeggen wat de mogelijkheden zijn voor het traceren van bedrijfsvoertuigen. Wat bieden jullie aan, en wat zijn uw prijzen? Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Trackingsysteem voor bestelwagens
Offerteaanvraag voor een trackingsysteem voor onze bestelwagens (ook buitenland werkzaam) - in later stadium eventuele uitbreiding van het systeem naar zusterkantoren (NL - FR) - dan zal het over meer dan 50 voertuigen gaan. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor verzekeringskantoor in Antwerpen
Graag had ik willen weten wat een voertuiglokalisatiesysteem inhoudt, en hoeveel dit kost. Aantal bedrijfswagens: 2. Bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Traceren van bedrijfswagens na werkuren
Graag had ik een offerte ontvangen, dit voor de installatie van een tracking systeem - enkel om te weten of de wagen in kwestie gebruikt wordt na de werkuren. Wat zijn de mogelijkheden? Bedankt.

Voertuiglokalisatie

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goed geregeld!"

H. Gielis

"Zeer nuttig! Bedankt!"

H. Hubrechts


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.