Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Vochtproblemen: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtproblemen-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Kontich
Ik heb vocht in de muren van mijn huis (1ste en 2de verdiep). In de slaapkamer, schimmel achter de kasten, geen lek dat ik zie, lijkt op condens/ventilatie te zijn. Huis van 1974.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Antwerpen
Er is vocht in de kelder (volwaardig) van mijn huis. Vocht door de muur/vloer naad, geen lek gwn grondwater, kelderopp. +70m, bouwjaar 1965.
Vochtbestrijding
Limburg
Natte kelder in Leopoldsburg
Het vocht komt langs de vloer en langs de muur naar binnen,raar maar soms zelfs langs de binnen muur komt er water door. Woning van 1989.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Wilsele
We hebben vooral een probleem met opstijgend vocht aan de buitenmuren. Nu komt de crepi los van de muren en wordt het probleem steeds duidelijker.Gebouw van de jaren 70 met reeds enkele jaren vochtproblemen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Riemst
We merken in de living achter een zetel. We merken hier onderaan een gevelmuur problemen. Hier is vorige jaar aan de andere kant een terrasoverkapping geplaatst. Deze vochtproblemen zijn sinds begin vorig jaar trouwens aanwezig. Schimmel al eens proberen weg te doen maar deze is dan terug gekomen; vandaar dat we nu de opinie en voorstel tot oplossing van een expert zoeken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Tienen
We hebben vooral vochtproblemen op het gelijkvloers. We zijn vooral zwarte donkere plekken rond de ramen en plafond. Deze problemen zijn hier nu enkele weken. Woning van zo'n 60 jaar oud.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Tielt-Winge
We merken op het gelijkvloers dat de bepleistering loslaat vanaf de muren. Deze problemen zijn reeds maanden aan de gang en zijn vanaf de onderkant begonnen. Woning van de jaren 50. Graag hadden we deze vochtproblemen met iemand ter plaatsen bekeken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint-Katelijne-Waver
Dit is voor een recent aangekochte woning. Dit is een vrijstaand gebouw van de jaren 60 met een duidelijk uitgesproken vochtprobleem op de muren van de kelder. Deze zijn mogelijk al jaren aanwezig want de lijsten van de deuren in de kelder zijn reeds krom getrokken. Op sommige plaatsen komt het vocht nu al door tot op de eerste verdieping.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in oelegem
We hebben vooral problemen op de binnenkant van gevelmuren onderaan op het gelijkvloers. Dit is een rijwoning van de jaren 60. Deze vochtproblemen zijn mogelijk al jaren aanwezig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Ranst
Dit is een hoeve dat gebruikt wordt als bedrijfsgebouw gebruiken. We hebben dit gebouw recent gekocht maar de vorige eignaars had deze problemen al sinds 2012.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Neerpelt
Ik heb een probleem met vocht in de muur sinds enkele jaren. Zowel problemen, aan de onderkant van de gevelmuren en de binnenmuren. Woning van 1989.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Lier
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 15cm hoog, op 2 muren zichtbaar, geen lek dat ik weet. Bouwjaar rond 1972 ergens.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Brugge
We hebben een probleem met de muren in een kelder. Deze is net 2m en heeft wel een aarde grond. Vorige jaar is de kelder overstroomt en recent zijn deze vochproblemen opnieuw begonnen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Holsbeek
Dit is een recent gekochte woning. We hebben achter de keuken onderaan de gevelmuren vochtplekken opgemerkt. We zoeken nu een bedrijf die hiervoor een oplossing kunnen aanbieden. Bedoeling zou zijn de woning te verhuren.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Haaltert
We hebben vooral problemen op een binnenmuur tussen badkamer en slaapkamer. Reeds enkele maanden problemen. leidingen reeds nagekeken.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Kruibeke
We hebben vocht op een muur op het gelijkvloers. We hebben vooral problemen op een gevelmuur zonder ramen. Woning van meer. We hebben deze woning aangekocht en betrokken in mei . Na verbouwingswerken met deze vochtproblemen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, huis van 1888, grondwaterprobleem denk ik, opp. 20m.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalst
Ik heb vooral een problemen met opstijgend vocht op het gelijkvloers. Woning gekocht in november maar vermoedelijk als verschillende jaren vochtproblemen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Houthalen-Helchteren
We hebben voornamelijk problemen in de hoeken onderaan van de gevelmuur op het gelijkvloers. Deze vochtproblemen zijn reeds enkele jaren aanwezig, het is namelijk een zeer oude woning. Op dit moment lossen we het op door een bepaald middel in deze hoeken te spuiten maar de vochtvlekken komen steeds terug.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Beerse
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht tot 1m hoog, op n muur. Geen dak of leidinglek, bouwjaar 1994, kan iets met de waterkering zijn.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Sterrenbroek
We hebben een volwaardige kelder en een deels kruipkelder. Vooral op de keldermuur zijn er enorme vochtproblemen. reeds verschillende jaren problemen en we hebben hert ook reeds elf een aantal keren behandelen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Aalst
We hebben vooral problemen de gedeelde gevelmuren. De woning naast mij is bewoond. Vooral onderaan merkbaar problemen. Deze problemen zijn er doorgekomen na aankoop van de woning. We dachten eerst dat dit door behang komt. Vorige zomer hebben we de problemen behandeld.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Hemiksem
Dit is een recente aangekocht woning.Ik wens deze na verbouwingswerken te verhuren. Nu heb ik gemerkt dat onderaan de muren van de gelijkvloerse verdieping vochtproblemen zijn die hier al vermoedelijk jaren aanwezig zijn. Graag had ik ter plaatsen met iemand deze bekeken en een offerte verkregen voor een geschikte oplossing.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Vleteren
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Er zit een folie in de muur, maar die is verweerd, opstijgend vocht heb ik tot een 30cm hoog, +5 lopende meter heeft ervan. Ik wil wel de volledige GLV behandelen, bouwjaar huis 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Kessel-Lo
Problemen vooral aan de onderkant van de gevelmuren. Fit is een woning van 24 jaar oud, dat ik vier jaar geleden heb aangekocht. Voor zover ik weet zijn deze vochtproblemen als enkele jaren aanwezig.

Vochtproblemen

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer snelle werking. Ik ben zeer tevreden."

C. Tournelle

"Alles is snel en goed verlopen. Ik ben erg tevreden."

A. Nicolai


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.