Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vochtprobleem kelder: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtprobleem kelder-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Lommel
Dit is een woning die we de 22 december zullen aankopen. Ik wens na de aankoop met iemand een afspraak te maken om een vochtprobleem te bekijken in de kelder en onderaan de binennmuur tussen de hal en de leefkamer. Gebouw van de jaren 50.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Genk
Dit is voor een vochtprobleem in een kelder . Deze is zo'n 21m≥ groot. Ik merk dat er water binnenkomt. Ik vermoed grondwater want er staat een dompelpomp in de woning; Reeds 10 jaar probelemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
Vochtproblemen op kelder. Vooral problemen op de keldermuren. Vermoedelijk door een oude sluiting waar een oude mazoutketel. Deze keldermuren zijn gewon baksteen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Rijkenhove
We hebben een woning die we gaan aankopen. Hier is een vochtprobleem in de kelder De eigenaar geeft toestemmingen om hier een afspraak te maken om dit op te lossen. Bakstenen Volwaardige kle
Vochtbestrijding
Antwerpen
Oplossen van vochtprobleem in kelder te Duffel
We hebben een probleem met opstijgend grondwater in een deels kruip en deels gewone kelder. Deze bestaat gewoon uit baksteen. De eerste problemen zijn hier reeds jaren merkbaar maar zijn recent veel erger geworden.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Schimmel in kelder te avelgem
We hebben sinds enkele jaren problemen met schimmel op de keldermuren. Dit is een voorgezette kelder in baksteen. Problemen zijn vooral uitgesproken als het buiten warm weer is.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Maldegem
Problemen zitten op 1 bepaalde muur in de kelder. Dit is een muur waar de afvoerbuizen toekomen. Momenteel is er nog geen lekdedectie gebeurd. Omdat we wel steeds vocht hebben dat binnenkomt vermoed ik eerder dat dit opstijgend grondwater is.

Vochtprobleem kelder

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer goede site, gemakkelijk contact leggen met meerdere leveranciers."

M. Odeur

"Heel snel reactie gekregen. Zeer goede kwaliteit! Heel tevreden van Bobex."

T. Ceulemans


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.