Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vochtprobleem: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtprobleem-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Keerbergen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht, bezetting komt ook los, enkele plaatsen. Geen lek, bouwjaar na 1950.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Wespelaar
In het voorjaar hebben we vocht in de kelder gehad. In de gang was er toen we de woning kochten reeds problemen in de gang. Toen hebben we dit behandeld en afgekapt. Nadat de kelder onder water is gelopen hebben we deze problemen terug. Woning van 1930.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Landen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Vochtige buitenmuren, opstijgend vocht lijkt het, +5 lopende meter. Geen lek, huis van 1936.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Herk-de-Stad
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 20cm hoog, +5 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1962.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Bertem
We hebben sinds enkele jaren een vochtprobleem in de woning op gelijkvloers. Dit op de muren van een veranda. De laatste maanden zijn de problemen wel duidelijk erger geworden.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Boortmeerbeek
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping (de woonkamer). Wij zien dat de binnenmuren vochtig zijn onderaan (tot op 1m hoogte).
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Beersel
Ik heb vocht in de deels keldermuren van mijn prive/praktijk. Opstijgend vocht lijkt het tot 60cm hoog, geen lek eerder grondwater. Bouwjaar rond 1950 en renovatie in 2000.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Geel
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Wij zien dat de binnenmuren onderaan vochtig zijn, alsook de vloer. Het betreft de woonkamer en de inkomhal.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Opitter
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). Op meerdere muren plekken aan het plafond/muur boven, geen lek dat ik zie, ook zwarte plekken. Kan condens/ventilatie zijn, bouwjaar onbekend.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Vlamertinge
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht is het, +20 lopende meter, geen lekken, huis van 1935.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Maaseik
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de 1ste verdieping, bovenaan de binnenmuren en ter hoogte van de ramen. Wij zien vochtigheid en zwarte vlekken. Wij zijn eigenaars van deze woonst.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Gent
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, en dit onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er zijn zwarte vlekken zichtbaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Laakdal
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 20cm hoog, al zeker op één muur, geen leiding daar, er is wel een kruipkelder maar geen idee of het daar aan ligt. Huis van 2006.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Oostende
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht tot een 15cm hoog, +10 lopende meter, geen lekken gwn grondwater. Bouwjaar 1985.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Heverlee
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Buitenmuur, opstijgend vocht tot 10cm hoog, +7 lopende meter. Geen lekken, bouwjaar 1947.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Westerlo
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Ook in de kruipkelder hebben wij een vochtprobleem (opstijgend grondwater). Hierdoor zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning. binnenmrn--glkvrs--ondrknt--eignrs krpkldr ook --grndvcht--
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Merksem
Drie jaar geleden hebben wij geconstateerd dat er vocht zat in de kamer. Wij dachten toen dat de vocht binnenkwam via de achtergevel. Deze achtergevel hebben wij helemaal behandeld zodat hij waterdicht is, maar wij hebben nog steeds last van vocht. Dit is op de eerste verdieping en onderaan de muren. Op de tweede verdieping onderaan de muren zijn er ook vochtplekken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Op een zijgevel, kan doorslaand vocht zijn, geen daklek, bouwjaar onbekend.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Arendonk
We hebben een vochtprobleem sinds enkele maanden in een hoek van de woning. Hier is een groot raam aanwezig. Dit is de woning van de ouders van mijn vriend maar deze zijn ondertussen gestorven.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Tienen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Geen daklek, vocht door niet behandelde gevels, op 2 gevels, best een beschermlaag opdoen. Huis van rond 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
We hebben vooral problemen op het gelijkvloer. Dit probleem is ongeveer een jaar aanwezig. Dit is een binnenmuur tussen de woonkamer en de gang boven de kelder. De kelder is kurkdroog maar op deze muur hebben we tot 30cm hoogte problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mol-Wezel
We hebben veranderingen laten doen aan de veranda in 2014. Nu hebben we aan de binnenkant onderaan de veranda een vochtprobleem.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Mortsel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, opp. 40m², bouwjaar 1932.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Beerse
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht tot een 1m hoog, op 4 muren, geen lekken. Huis van jaren 1950(geen spouw).
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Heers
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Achter de keukenkast, opstijgend vocht tot een 20cm, één volledige gevel, geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1991.

Vochtprobleem

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima info. Snel en makkelijk."

A. Vancleef

"Ik ben heel tevreden en zal graag in de toekomst terug beroep doen op jullie dienst."

K. De Munter


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.