Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Vochtprobleem: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtprobleem-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Heverlee
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Buitenmuur, opstijgend vocht tot 10cm hoog, +7 lopende meter. Geen lekken, bouwjaar 1947.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Westerlo
Graag ontvangen wij offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Ook in de kruipkelder hebben wij een vochtprobleem (opstijgend grondwater). Hierdoor zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning. binnenmrn--glkvrs--ondrknt--eignrs krpkldr ook --grndvcht--
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Merksem
Drie jaar geleden hebben wij geconstateerd dat er vocht zat in de kamer. Wij dachten toen dat de vocht binnenkwam via de achtergevel. Deze achtergevel hebben wij helemaal behandeld zodat hij waterdicht is, maar wij hebben nog steeds last van vocht. Dit is op de eerste verdieping en onderaan de muren. Op de tweede verdieping onderaan de muren zijn er ook vochtplekken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Op een zijgevel, kan doorslaand vocht zijn, geen daklek, bouwjaar onbekend.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Arendonk
We hebben een vochtprobleem sinds enkele maanden in een hoek van de woning. Hier is een groot raam aanwezig. Dit is de woning van de ouders van mijn vriend maar deze zijn ondertussen gestorven.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Tienen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Geen daklek, vocht door niet behandelde gevels, op 2 gevels, best een beschermlaag opdoen. Huis van rond 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Turnhout
We hebben vooral problemen op het gelijkvloer. Dit probleem is ongeveer een jaar aanwezig. Dit is een binnenmuur tussen de woonkamer en de gang boven de kelder. De kelder is kurkdroog maar op deze muur hebben we tot 30cm hoogte problemen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Mol-Wezel
We hebben veranderingen laten doen aan de veranda in 2014. Nu hebben we aan de binnenkant onderaan de veranda een vochtprobleem.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Mortsel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, opp. 40m², bouwjaar 1932.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Beerse
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de living, opstijgend vocht tot een 1m hoog, op 4 muren, geen lekken. Huis van jaren 1950(geen spouw).
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Heers
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Achter de keukenkast, opstijgend vocht tot een 20cm, één volledige gevel, geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1991.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Brugge
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan onze binnenmuren (tot op een halve meter hoogte). Deze muren zijn vochtig en vertonen lichte schimmelvorming. Wij zien ook dat de muren beginnen af te brokkelen. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
Ik heb vocht in de muren van de prive(gelijkvloers). Bezetting valt eraf, rond de ramen en deur, geen leidingen daar, +1 lopende meter, misschien condens of ventilatie? Huis van 1932.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Zele
Ik heb vocht in de muren van mijn vader zijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 20cm hoog op een buitenmuur, +1 lopende meter, geen lek. Huis van 1955.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Hekelgem
Ik heb vocht in de muren van een pastorie(gelijkvloers-ik beheer dit). Opstijgend vocht tot een +1m hoog, +20 lopende meter, geen lekken. Huis van rond 1700.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Merelbeke
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 20 cm hoog, op meerdere muren, geen lek. Huis van 1700 ergens, 30 jaar geleden renovatie.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Hamont-Achel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de slaapkamer, bovenaan de muur schimmel, geen daklek, eerder condens of ventilatie. Bouwjaar 1976.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Sint-Kruis
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een +1m hoog, +5 lopende meter, geen lekken. Bouwjaar huis van jaren 60.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag vochtbestrijding te Gent
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning in Gent en hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. Het is vooral 1 binnenmuur dat aangetast is met vocht, en wij zien hierop ook bruine vlekken. De onderkant van deze muur voelt ook vochtig aan.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag vochtbestrijding te Kortenaken
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning waarin wij een vochtprobleem hebben in de kelder. Wij zien dat de keldermuren en de keldervloer vochtig zijn, in de vloer zien wij ook een putje waarin het water zich opstapelt.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Sint-Genesius-Rode
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) en muren van mijn prive/zaak. Woning van 1800 ergens, geen water in gewoon vochtig, condens vooral, geen lek. Op de gelijkvloers is het opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op vele muren.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Riemst
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 1m hoog, aan de voordeur, geen leidingen. Probleem sinds 2 jaar, huis van rond 1999.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). De verf komt los, in een hoek, misschien condens of ventilatie. Geen lek, bouwjaar jaren 80.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Gent
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht van de plint tot een 50cm hoog, +4 lopende meter, geen leiding daar, rijhuis van 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Balen
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, +7 lopende meter, geen lek dat ik zie, huis van 1930.

Vochtprobleem

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede en snelle service. Aanrader voor wie op zoek is naar aannemers allerhande."

S. Dekeyzer

"Zeer tevreden, want we werden snel opgebeld door leveranciers."

I. Stam


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.