Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vochtplekken: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtplekken-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Dendermonde
Dit is een binnenmuur dat vroeger een buitenmuur was .Aan de onderkant van deze muur merken we tot 20cm hoogte schimmel en vochtplekken. We denken aan grond vocht omdat we de lekken reeds nagekeken hadden . Dit is in de badkamer van een woning van de jaren 70 die volop in renovatie staat.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning te Tienen
Ik ben eigenaar van een halfopen bebouwing van 1928. Vooral de kelder is nat en nu begint het ook op de gelijksvloers. Kan u mij bellen voor een afspraak.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding te Lommel
Ik krijg vocht binnen via de zijkant van onze huis. Daardoor is de keldermuur nu vochtig. De grootte van de muur is twee meter hoog en 10 meter lang. De woning is gebouwd 1983.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een appartement in Goetsenhoven
Ik heb recent aan appartement gekocht op een bovenste verdieping.Bij het plafond merk ik vochtplekken op. Momenteel heb ik geen idee hoe lang deze al aanwezig zijn. Graag had ik met iemand afgesproken om dit te komen bekijken.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Holsbeek
Dit is een recent gekochte woning. We hebben achter de keuken onderaan de gevelmuren vochtplekken opgemerkt. We zoeken nu een bedrijf die hiervoor een oplossing kunnen aanbieden. Bedoeling zou zijn de woning te verhuren.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Deurne
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1ste verdiep). In de slaapkamer, condens of ventilatieprobleem, geen lek dat ik weet. Ook zwarte plekken, bouwjaar 1996.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Hillegem
Ik heb vocht in de muren van onze prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 1m hoog, +3 lopende meter, geen lek eerder grondwater. Huis van voor 1960.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Paal
Dit is voor een vrijstaande woning. We hebben last van opstijgend vocht in de garage en vochtplekken rond de ramen. Reeds maanden problemen.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Gooik
Ik doe deze aanvraag voor twee offertes voor twee verschillende woning. Een is mijn eigen woning de andere verhuur ik. Een eerste woning is een rijwoning dat ik verhuur . Hier zijn vooral opstijgend vocht in de living. De woning naast ons was niet bewoont. Vooral problemen merkbaar aan de onderkant van gedeelde gevelmuur. In de woning van mijzelf ik het mogelijk ook opstijgend vocht. Onderaan de binnenkant van de gevelmuur merk ik hier ook vochtplekken. Dit is een vrijstaande woning
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Ternat
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht komt tot een 50cm hoog, +5 lopende meter, Geen schimmel ook geen lek, bouwjaar huis 1962.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Geel
Reeds enkel jaren problemen in een volwaardige kelder. Vooral op de muren merken we vochtplekken. We hebben reeds dit zelf proberen op te lossen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Brakel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot bijna 1m hoog, 8 lopende meter heeft ervan, vrijstaand huis van 1930, geen schimmel. Geen lek, dat is gecontroleerd.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in borgloon
Dit is een privťwoning met een zaak. Het gaat vooral over problemen over een ondergrondse parkeerkelder. Deze bestaat uit baksteen. Vooral op de keldermuren zien we vochtplekken?. Deze problemen zijn er als zeker 2010.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Dessel
Ik zoek een offerte voor vochtbestrijding voor de keldervloer. Deze bestaat uit beton. We hebben hier al jaren vochtplekken op.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtprobleem in de muren te regio Aartselaar
Ik heb schimmel (zwarte plekken) in mijn appartement (2 de verdiep). Geen lek. Dit komt doordat de ramen goed geisoleerd zijn. In 3 slaapkamers is dit. Bouwjaar onbekend. Ventilatie/condensatieprobleem.
Vochtbestrijding
Antwerpen
vochtbestrijding voor een woning te Wuustwezel
Vooral op het gelijkvloers hebben we een probleem. Vooral vochtplekken boven de voordeur in de gevelmuur. Deze problemen zijn hier vermoedelijk langer aanwezig, maar ik heb de woning nog maar een jaar gelden gekocht. Ik kan dus enkel met zekerheid zeggen dat deze problemen een jaar aanwezig zijn. Dit is een niet geÔsoleerde spouwmuur
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Vlekkem
We hebben vooral problemen op ene gevelmuur bij een overdekt terras. Problemen aan de binnenkant van een living. Mogelijk een probleem met de laag van het terras die niet voldoende afsluiting geeft waardoor er vochtplekken onstaan.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtebstrijding voor een woning in Gent Wondelgem
We hebben vooral problemen op een binnenmuur. Hier is vanonder een vochtvlek. Ook in de living aan de gevelmuur in de hoeken onderaan de gevelmuur. Deze muren zijn spouwmuur. Lekdetectie is reeds gebeurd en was negatief. Eerste problemen zijn een tweetal jaren terug begonnen. We hebben zelf de muren reeds geÔnjecteerd.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Moerzeke
Dit is voor een eigen woning. We hebben vooral last van een probleem met vochtplekken op een plafond. Boven zijn er twee slaapkamer zonder vochtproblemen. Reeds jaren probleem. Hier is een klein roostertje voorzien in deze kamer voor ventilatie, maar toch nog last van condensatie.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Wortegem-Petegem
We hebben vooral problemen op de eerste verdieping. Vooral problemen onder de ramen op de eerste verdieping. Woning van vlak na de oorlog.Hier zijn zeker een paar maanden vochtplekken.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtprobleem in de muren regio Booitshoeke
We hebben een privewoning (vrijstaand huis). Met bouwjaar rond de jaren 50. We hebben verf die los komt, geen schimmel alleen de geur. Op verschillende plaatsen zijn er vochtplekken, maar geen ventiltie probleem aanwezig. (dus opstijgend vocht) Geen kelder aanwezig. Probleem is er een of 2 tal jaar, daarvoor stond het huis lang leeg.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning te Ieper
Het huis is van 1998 en een vrijstaande woning. Het huis heeft geen kelder. Het is gebouwd op een platteau. Nu is er opstijgend vocht ter hoogte van de plinten. In de living komt de verf los en er is in 1 hoek ook de kurkvloer die begint aangetast te worden. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte na plaatsbezoek.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Opstijgend vocht en condensatie / ventitalie problemen in huis
Wij hebben verbouwingen gedaan aan ons huis en een een deel van het huis afgebroken en opnieuw met een architect opgebouwd. Dit deel heeft ook een soort veranda. In deze ruimtes hebben we 3 vochtproblemen. Eerst hebben we opstijgend vocht langs de muren aan de tuinkant. Er is een plek in de muur van 2,5 op 0,65. Het is nog geen schimmel maar wel poederachtige vlekken. Daarnaast hebben we nog een tweetal andere vochtproblemen, in de hyproc en hoger op de muur. Daar hebben we ventilatie / condensatieproblemen. Ik had graag ter plaatse afgesproken met een vochtexpert.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vocht in kelder van appartement te Retie
Dit is voor een appartement op gelijkvloers; we hebben last van salpeter in een betonen kelder. Deze problemen zijn hier toch al even aanwezig maar de laatste week zijn ze sterk erger geworden. Graag hadden we deze vochtplekken door iemand laten bekeken en advies alsook een prijs verkrijgen over hoe we dit het beste aanpakken.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtige muren in slaapkamer te Borgerhout
Vooral een probleem op een eerste en tweede verdieping. Dit is in een living en een slaapkamer. We hebben omdat deze problemen reeds een jaar eerder er ook reeds waren het dak volledige vernieuwd. Toen zijn de problemen een zomer lang weggebleven maar nadat het kouder werd zijn er op de westelijk gelegen muren weer vochtplekken ontstaan. We vermoeden dat het gaat over condensatie of een probleem met de gevel. Graag had ik dit met iemand ter plaatsen bekeken.

Vochtplekken

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Het is de eerste keer dat wij met Bobex.be in contact kwamen en het resultaat is positief uitge..."

E. Lieckens

"We zullen jullie zeker nog contacteren voor andere werkzaamheden en kunnen Bobex alleen maar aa..."

R. Muylle


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.