Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vochtplek: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtplek-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in sint niklaas
We hebben dit probnbleem eerste opgemerkt nadat ik de woning heb gekocht, ik heb het toen opgekuist en sindsien is het even wegg gebkleven. We hebbn daar een kast geoplaatst en na het waghalen merken we achter de kast water gemerkt. Vooral op een gedeelde gevelmuur.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Niel
Naast ons zijn ze een dak komen vernieuwen. Hierdoor is er isomo in de dakgoot gekomen en deze zijn via de voorgevel voor vochtvlekken gezorgd in de kinderkamer Gevels in volle steen.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Oostmalle
We hebben een probleem in een kruipkelder vooral in de herfst en winter periode. We veronderstellen grondwater. Ook is er een vochtplek naast de schouw op het gelijkvloers aan de onderkant van de muur.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding voor een woning in Antwerpen
We hebben een vochtprobleem in de kelder. Hierdoor hebben we nu problemen op een gedeelde gevelmuur met de buren. We hebben deze vochtplek enkele maanden geleden opgemerkt .
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Sint Amandsberg
We hebben op 1 plaats op de salon een vochtplek. Dit is een binnenmuur. Omdat dit probleem reeds 19 jaar aanwezig is had ik graag met iemand afgesproken om dit te bekijken ter plaatsen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding voor een woning in Hasselt
Ik ben van plan de woning te verkopen en daarom wens ik een vochtplek achter de diepvries. Dit is op het gelijkvloers. Probleem op een gedeelde gevelmuur.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Wondelgem
Dit is een rijwoning dat ik verhuur. We hebben vooral een vochtprobleem op een binnenmuur tussen twee kamers. Dit op zo'n 70cm hoogte en over enkele meters van deze muur. Dit in de berging waar de wasmachine staat. Woning is bewoond en verhuurt. Reeds enkele jaren problemen.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtplekken in slaapkamer van 3-gevel te Oostkamp
Halfopen bebouwing. We hebben vooral last van vocht op een slaapkamer op een eerste verdieping. Vooral op een gevelmuur problemen. We zien vooral in de slaapkamer een redelijk grote vochtvlek. Hier zijn al makkelijk een jaar problemen
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtplekken in vrijstaande woning te Tremelo
Dit is een ouder woning uit de jaren 30. Momenteel hebben we vooral last van een vochtplek in een badkamer. We hebben de waterleiding reeds nagekeken en daar zijn er geen problemen. We vermoeden condensatie problemen door gebrek aan ventilatie. Indien er iemand langskomt zouden we graag ook de rest van de woning preventief wensen te behandelen. We rekenen hiervoor op uw advies.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding voor een woning in Wijgmaal
in 3 hoeken van de woonkamer staat onderaan zwarte schimmel, geen vochtplek. Graag onderzoek naar de oorzaak. De dakgoot is vernieuwd en de muur is ingespoten.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtebstrijding voor een appartement in Oostende
Dit is een appartement op het gelijkvloers. Ik heb een vochtplek tegen de grond aan de buitenmuur. We zien hier vooral zwarte plekken op het schilderwerk. Problemen zeker al twee jaar aanwezig.

Vochtplek

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is zeker een handige tool waar je mag rekenen op een snelle reactie van verscheidene leve..."

"Ik ben aangenaam verrast over de diensten van Bobex. Er is een goede controle op de betrouwbaa..."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.