Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vochtbestrijding: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtbestrijding-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Mechelen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 1m hoog, +15 lopende meter, geen lek, verf valt eraf, bouwjaar voor 1970.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Haaltert
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(1st en 2de verdiep). Lek kan niet, vocht lijkt van buitenaf te komen, misschien condens/ventilatie. Bouwjaar 1965-70.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Sint-Truiden
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vochtige muur/vloer nogal, geen lek, huis volledig onderkelderd, huis van rond 1985.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Zolder
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (2de verdiep). In de slaapkamer, vochtplekken rond het raam, misschien een koude brug of condens, geen lek dat ik weet, bouwjaar 1969.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muur/vloer naad, geen lekprobleem, kelderopp. 15m≤ groot. Bouwjaar rond 1960.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Kortemark
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de buitenmuren. Wij zien dat deze vochtig zijn.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Roeselare
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, waar wij telkens waterplassen op de vloer zien. Wij zijn eigenaars van deze halfopen bebouwing.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Erembodegem
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn, en op sommige plaatsen komt het behang los.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Ezemaal
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat de muren vochtig zijn (2bakstenen hoog).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Rumst
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn. Wij zijn tevens eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Vilvoorde
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een zeker 50cm hoog, slaapkamer, op 3 muren, geen lek, bouwjaar rijhuis van voor 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Kapellen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de living, plekken achter de kasten en zetels, opstijgend vocht is er. Geen lekken, halfopen bebouwing van 1952.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Wijnegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping. In het midden van een binnenmuur zien wij een vochtvlek. Het betreft een shopping-center (commercieel pand).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Niel
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn en er is ook schimmel zichtbaar. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Laarne
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze muren vochtig zijn (opstijgend vocht). Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Oostende
Wij zijn op zoek naar offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem in de kelder. Het water komt hier bij hevig regenweer door de muren en de vloer. Ook hebben wij een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (in de woning ernaast). Wij zijn eigenaars van beide woningen.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Zottegem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een appartement dat zich op de 1ste verdieping bevindt. Wij hebben vochtige binnenmuren, en dit vooral onderaan ter hoogte van de plinten.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Zichem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht bij hevig regenweer, op de muren vooral, geen lekken. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1995.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Aanvraag Vochtbestrijding te Alsemberg
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de buitenmuren en binnenmuren (ter hoogte van de plinten). Wij zien dat deze muren vochtig zijn (opstijgend vocht). Wij zijn eigenaars van deze woning (het betreft een zeer oude hoeve).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Sint-Katelijne-Waver
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben vochtige buitenmuren op de gelijkvloerse verdieping. Deze muren zijn onderaan vochtig.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Boom
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). In de garage/voorgevel, vochtplekken erop, lijkt opstijgend vocht te zijn. Geen lek te zien, probleem sinds straatwerken, huis van rond 1938.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Maasmechelen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van een woning en hebben een vochtprobleem op de 2de verdieping. De binnenmuren vertonen vochtvlekken en zwarte schimmel (de hele muur is hiermee bedekt).
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Bassevelde
Wij wensen offertes te ontvangen voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de binnenmuren zijn onderaan vochtig in de hoeken (opstijgend vocht).
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Loppem
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in onze kelder, en hier zijn de muren en de vloer vochtig. Wij zijn eigenaars van de woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Beersel
Ik heb vocht in de deels keldermuren van mijn prive/praktijk. Opstijgend vocht lijkt het tot 60cm hoog, geen lek eerder grondwater. Bouwjaar rond 1950 en renovatie in 2000.

Vochtbestrijding

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Er is nog geen samenwerking met een van deze 4 offertes. Vermoedelijk komt dit wel. Ik ben t..."

Van Waeyenberghe Carlos

"Ik zocht firma's voor vochtbestrijding en die heb ik dankzij Bobex ook gevonden. Heel erg bedan..."

S. DAGLINCKX


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.