Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vochtbestrijding: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtbestrijding-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Kuringen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping , onderaan de buitenmuren. Wij zien hier veel vocht (dat omhoog klimt) alsook witte uitslag. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder te Aarschot
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van onze prive. Probleem sinds vorig jaar, staat meestal grondwater in, geen lek dat ik weet. Huis van rond 1910.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Beringen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij zijn eigenaars van onze woning en hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien hier veel vochtigheid.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Maldegem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (1ste verdiep). Plekken op het behang, geen daklek, lichte witte schimmel, kan condens/ventilatie zijn. Bouwjaar onbekend. Probleem snel aan te pakken, want we gaan ons huis recent verkopen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Hasselt
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Wij zitten met erg veel condensatie in de slaapkamer en het lijkt erop dat er zich ook al wat schimmel begint te vormen. In een andere slaapkamer is er door de vorige eigenaar al een ventilatiesysteem geÔnstalleerd omdat zij in het verleden al last hebben gehad van vocht. We vragen ons af wat wij nu het best ondernemen. Huis van 1968, wel recente renovatie.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Assebroek
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben last van opstijgend vocht op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien veel vochtigheid onderaan deze binnenmuren. Wij zijn tevens ook eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Merksem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). In de keuken, opstijgend vocht tot een 50cm hoog, op een aantal plaatsen, geen lek. Bouwjaar jaren 60.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Affligem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht, ook salpeter, op een tussenmuur. Geen lek, huis van jaren 60.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag vochtbestrijding te Lier
Wij zijn op zoek naar offertes voor Vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem o de gelijkvloerse verdieping (inkomhal en de woonkamer) waar wij veel vochtigheid zien onderaan de binnenmuren. Wij merken op dat het vocht stijgt. Wij zijn tevens eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Halen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(bijbouw-gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 1m hoog, geen lek dat ik weet, probleem recent erger. Huis van rond 1950 ergens.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Rijkevorsel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Salpeter is er ook, kelderopp. 12m≤, vochtige muur vooral, geen lek dat ik zie, huis van 1983.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Zillebeke
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 50cm hoog, +15 lopende meter, geen lek. Bouwjaar rond 1970.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Turnhout
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn prive. Lijkt een tekort aan ventilatie in de kelder, geen lekken, daardoor vochtige muren. Huis volledig onderkelderd, bouwjaar 1964.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Putte
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht tot 50cm hoog, op een aantal muren, geen lek dat ik weer. Bouwjaar 1958.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Wingene
Ik heb vocht in de kelder en muren van mijn prive. Opstijgend vocht aan de plint, plekken op het behang, situeert zich onder de trap(kleine kelder). Geen lek, huis van 1996.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Deurne
Ik heb vocht in de kelder (volwaardige woonruimte) van mijn prive. Vochtige muren, +3 lopende meter, geen lek dat ik weet. Bouwjaar na 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Antwerpen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (1ste verdiep). Schimmelvorming op een buitenmuur, geen lek dat ik weet, kan condens/ventilatie zijn. Rijhuis van 1969.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de muren te Hasselt
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Opstijgend vocht, pleister staat bol, +9 lopende meter, geen lek, huis van 1955 ergens (zonder waterkering).
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Nijlen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive (gelijkvloers). Kan iets met de waterkering zijn, daardoor lijkt opstijgend vocht er te zijn, geen lekken. Huis van 1970.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Roeselare
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben vochtige muren op de 1ste verdieping. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Andere regio's
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de kelderverdipeing, onderaan de binnenmuren (elke keer wij deze muren schilderen bladdert de verf onderaan af). Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Meerle
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (het vocht stijgt op). Wij zien veel vocht onderaan (+/- 2m≤ muur).
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Bredene
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren. Wij zien dat deze binnenmuren vochtig zijn. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Westerlo
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (over een lengte van 3m). Wij zien veel vocht alsook een vochtvlek die verschijnt. Wij zijn eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Aanvraag Vochtbestrijding te Antwerpen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op ons appartement, dat zich op de 5de verdieping bevindt. De binnenmuren zijn bovenaan vochtig. Wij huren het appartement maar de eigenaar is op de hoogte.

Vochtbestrijding

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden van de Bobex diensten."

M. De Vos

"Bobex heeft mij zeker geholpen in mijn zoektocht, ik ben dus heel tevreden!"

D. Felix


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.