Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Vochtbestrijding: Ontvang snel meerdere gratis offertesVochtbestrijding-vochtbestrijding

Ontvang nu meerdere offertes: VochtbestrijdingOfferte aanvragen-vochtbestrijding

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Turnhout
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, op 2 muren, geen lekken. Probleem al jaren, huis van rond 1950.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Merksem
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Geen verluchting daar, veel condens daar, huis volledig onderkelderd, geen lek gewoon grondwater. Huis van na 1950.
Vochtbestrijding
Limburg
Aanvraag Vochtbestrijding te Bilzen
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem op onze gelijkvloerse verdieping. Vooral de onderkant van de binnenmuren zijn vochtig. Wij zien ook (in de keuken) bruine vlekken door het papier komen (rondom ons raam). Wij zien bulten in het behangpapier en hebben een sterk vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Wij zijn tevens ook eigenaars van deze woning.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Tienen
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht denk ik tot 1m hoog, +30lopende meter, geen lek. Huis van rond 1970, kan iets met waterkering zijn.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Beveren
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Lijkt opstijgend vocht tot een 30cm hoog, op bepaalde plaatsen ook slagregen, geen lekken. Bouwjaar huis van 1964.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Wervik
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een halve meter hoog, +10lopende meter, geen daklek, bouwjaar zeker 100 jaar.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding te Nijlen
Wij hebben last van vocht in de muren. De vocht zit onderaan de muur. De woning is gebouwd in 1960 en is halfopen.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Hamont-Achel
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Staat soms water in, vooraan het huis lijkt vocht door de vloer, geen lek dat ik weet. Bouwjaar 1968.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Merelbeke
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers-garage). Opstijgend vocht tot een 30 cm hoog, geen lek dat ik weet, +4 lopende meter. Bouwjaar rond 1960.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de muren te Steenokkerzeel
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers en 1ste verdiep). Opstijgend vocht beneden tot een 1m hoog, +8 lopende meter, geen lekken. Boven is het onder het raam (misschien condens?). Huis van bijna 200jaar oud.
Vochtbestrijding
Limburg
Vochtbestrijding in de kelder te Hasselt
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van onze prive. Geen lek dat ik weet, we wonen we kort bij kanaal dus grondwater?, ook schimmel. Huis helft onderkelderd, bouwjaar 1956.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding voor een woning in Ninove
Woning is 17 jaar oud. Naar aanleiding van defect in waterleiding vocht in muren, tegels, houten deuromlijstingen. In februari maart zijn deze problemen opgevallen na behangen van de living. Deze problemen zijn nu opgelost maar ik zoek een offerte voor de vochtbestrijding.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Ekeren
Ik heb vocht in de muren van een appartement(gelijkvloers) dat ik verhuur. Opstijgend vocht tot een 60cm hoog, +15lopende meter, geen lek. Bouwjaar 1978.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Bornem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een halve meter hoog, in de living en slaapkamer, geen lek. +5 lopende meter, bouwjaar 1976.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding te Overijse
Wij hebben last van vocht in de kelder. Dit komt waarschijnlijk omdat de kelder lager ligt dan de straat. De kelder is ongeveer 12 m≤. Het gaat om een alleenstaande woning gebouwd in 1974.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Gent
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van onze vereniging. Geen lekken, lijkt opstijgend grondwater, huis van jaren 50. Er staat een dompelpomp in, probleem al even.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Lede
Ik heb vocht in de kelder(volwaardig) van mijn prive. Opp. 70m≤, vocht door de muren, salpeter te zien. Geen lekken, vrijstaand huis van 1965.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Brugge
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30cm hoog, +4 lopende meter, geen lek, wel renovatiewerken recent geweest. Rijhuis van 1985.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Desselgem
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 30cm hoog, +50 lopende meter, geen lekken, bouwjaar 1951.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de muren te Brugge
Ik heb vocht in de muren van een woning die ik verhuur(gelijkvloers). Opstijgend vocht , op enkele muren, huis van voor 1950. Geen spouw.
Vochtbestrijding
West-Vlaanderen
Aanvraag Vochtbestrijding te Poperinge
Wij zoeken offertes voor vochtbestrijding. Wij hebben een vochtprobleem in de kelder, waar water binnensijpelt. Wij zijn eigenaars van de woonst.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de muren te Retie
Ik heb vocht in de muren van mijn prive(gelijkvloers). Opstijgend vocht tot een 40cm hoog, op 2 muren, geen lek. Bouwjaar huis 1991.
Vochtbestrijding
Oost-Vlaanderen
Vochtbestrijding in de kelder te Laarne
Ik heb vocht in de kelder(volwaardige) van mijn prive. Vocht door de muren, geen lekken, probleem al jaren, opp. +30m≤. Huis van 1963.
Vochtbestrijding
Antwerpen
Vochtbestrijding in de kelder te Edegem
Ik heb vcoht in de kelder(volwaardige) van mijn prive/zaak. Vochtige keldervloer, geen water in, geen lekken. Opp. 70m≤, huis van 1913.
Vochtbestrijding
Vlaams Brabant
Vochtbestrijding in de kelder en muren te Haacht
Ik heb vocht in de kruipkelder en GLV van mijn prive. Kruipkelder nog niet in geweest geen idee wat er is daar, boven lijken er vochtplekken, achter de planchetten. Geen lek dat ik weet, bouwjaar 1924.

Vochtbestrijding

Heeft u ongewenste vochtplekken in uw woning? Wist u trouwens dat te veel vocht negatieve gevolgen heeft voor uw gezondheid en uw woning? Daarom is het belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken en te bestrijden. Zo alleen kunt u ervoor zorgen dat uw isolatie en bouwmaterialen niet beschadigd worden.

Om vocht in uw woning of op uw eigendom te bestrijden moet u een diagnose laten maken. Deze opdracht is zonder deze grondige diagnose niet zo gemakkelijk, aangezien vochtproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Grotendeels zijn er drie soorten vochtproblemen mogelijk. U kan last hebben van opstijgend vocht, doorslaand vocht en lekken of condensatievocht. Elk van deze vochtproblemen heeft een specifieke aanpak.Offerte aanvragen-vochtbestrijding
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel gemakkelijk om contacten te leggen."

J. Verstraeten

"Super"

D. Staelens


     Bobex.be  |       Bobex.fr  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.